Gina Pistol, alături de fratele ei, la Electric Castle. Cum arată George Paul Pistol / Foto

.

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite vedete din România. Deși ea este mai mereu în atenția publicului, nu mulți știu că fosta prezentatoare are și un frate, care preferă să stea departe de luminile reflectoarelor.

În acest weekend, Gina l-a însoțit pe Smiley la concertul susținut la Electric Castle, la Cluj-Napoca, iar acolo s-a fotografiat cu fratele ei, George.

Gina Pistol, imagine de colecție cu fratele ei, George Paul Pistol

De când s-au căsătorit iar Gina Pistol a renunțat la televiziune, aceasta își însoțește soțul aproape peste tot. După ce au mers împreună la Neversea, acum cei doi au călătorit la Cluj-Napoca, unde Smiley a susținut un concert la Electric Castle.

Acolo, Gina Pistol s-a întâlnit și cu fratele ei mai mic, George Paul Pistol. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar vedeta a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Între Gina și George există o diferență de vârstă de 5 ani, fosta prezentatoare fiind sora mai mare. În urmă cu ceva timp, soția lui Smiley mărturisea că și-a crescut fratele mai mic, după ce părinții lor au divorțat.

Citește și: Gina Pistol a urcat pe scena Neversea, alături de Smiley. Momentul a devenit viral / Video

Citește și: Gina Pistol, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților: „M-au dus la o femeie. Era agresivă cu mine!”

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, spunea Gina Pistol în urmă cu câțiva ani pentru Libertatea pentru Femei.

Părinții fraților Pistol au divorțat când Gina avea doar 6 ani, iar Paul un an. Cei doi au avut, totuși, o copilărie frumoasă, iar frumoasa blondă a dezvăluit că petrecea cele mai frumoase momente la bunici, alături de fratele ei.

Cei doi mergeau la cules de porumb și floarea soarelui pentru a-și ajuta bunicii, potrivit SpyNews.

Cu ce se ocupă fratele Ginei Pistol

Fratele mai mic al Ginei Pistol a plecat de ceva timp din România, însă relația lor este în continuare una apropiată. Și cum George Pistol locuiește în altă țară, revederea cu sora lui a fost una cu mult mai frumoasă.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, de la o întâlnire cu gomboți, la copil și nuntă. Cum a început povestea lor de iubire / Foto

Citește și: Gina Pistol, program infernal pe platourile de filmare: „De la 8 dimineața și câteodată până la 2 noaptea” / Video

Anul trecut, Gina, care nu obișnuiește să vorbească despre fratele ei, a dezvăluit că bărbatul s-a mutat alături de logodnica lui în Polonia. Acesta a ales să părăsească România din cauza jobului, el fiind angajat al unui brand cunoscut de modă.

„George Paul îl cheamă, dar Paul nu-l strigă nimeni. Fratele meu lucrează la un brand foarte mare de haine cunoscut în toată lumea. S-a mutat cu logodnica lui în Polonia. S-a mutat acolo cu slujba, face bine. Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători”, spunea Gina Pistol în luna decembrie 2022, potrivit Substanțial.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată fratele Ginei Pistol

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton