Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională” / Video

.

Gina Pistol (42 ani) a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții ei, care au divorțat pe când ea era foarte mică. Fosta prezentatoare de televiziune a precizat că, deși vorbește cu mama ei, între ele nu mai există de mult o legătură emoțională.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, soția lui Smiley a povestit ce a însemnat pentru ea divorțul părinților ei și cum a ajuns să se distanțeze de cei care i-au dat viață.

Gina Pistol a spus de ce nu este prietenă cu mama ei

Gina Pistol s-a retras din televiziune în urmă cu câteva luni, însă a rămas o persoană activă pe rețelele de socializare. Aceasta are numeroși fani care o ascultă cu interes de fiecare dată când vedeta povestește despre viața ei personală.

Acum, Gina a vorbit despre relația pe care o are cu mama și cu tatăl ei, care au avut un divorț mai neplăcut pe vremea când ea avea doar 7 ani.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie”, a afirmat Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

„Îmi declanșează ea mie niște triggere, nevindecate de altfel”

Cât despre relația cu mama ei, aceasta spune că, din cauza unor evenimente petrecute în copilărie, nu este atât de apropiată de cea care a adus-o pe lume.

„Iar cu mama… o iubesc, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie. Și nu am nicio legătură emoțională”, a explicat Gina Pistol.

Aceasta a explicat că a mers la psiholog, unde a învățat că este bine să nu forțeze lucrurile.

„O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Și îmi declanșează ea mie niște triggere, nevindecate de altfel”, a subliniat Gina Pistol.

Citește și: Ce înțelegere au făcut Smiley și Gina Pistol de când artistul a rămas fără permis: „Nu vrea card sau cash” / Video

Citește și: Gina Pistol și-a amenajat singură terasa casei. „Mi-am dorit foarte mult!” Cum arată locul unde își bea cafeaua cu Smiley dimineața

Când va reveni Gina în televiziune

Gina Pistol a declarat că își dorește să se întoarcă în televiziune, însă așteaptă să își revină complet pe plan emoțional pentru a putea reveni pe sticlă.

„Da. Atunci când sunt eu bine. Ca să fiu persoana pe care oamenii o îndrăgesc. Că eu, în esența mea, sunt un om minunat. Îmi place să fac oamenii să râdă, am o energie bună tot timpul. Dar atunci când sunt jos, am nevoie să îmi revin 100% ca să fiu eu Gina aia pe care o știu eu”, explicat Gina Pistol.

Citește și: Codin Maticiuc, refuzat de Pamela Anderson pentru Miami Bici 2. Câți bani i-a cerut Dolph Lundgren

Citește și: Ce intervenții estetice are Natalia Mateuț la 32 de ani. „Nu știu dacă aveam nevoie, am vrut un pic de moft” / Video exclusiv

De asemenea, aceasta a mărturisit că îi lipsesc cele două proiecte de suflet pe care le-a avut în televiziune.

„Eu atunci când mă bag într-un proiect, nu îl văd ca pe un business, mă bag pentru că eu cred în el și fac tot ce îmi stă în putere să iasă bine. Sunt două proiecte care au loc în sufletul meu și îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie”, a afirmat Gina Pistol.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton