Gina Pistol a fugit la hairstylist, la revenirea în România, după dezastrul din America. Cum arată după 8 ore petrecute la salon

.

Gina Pistol (42 ani) și-a făcut o nouă schimbare de look, după ce un hairstylist din Los Angeles i-a realizat o coafură care nu a fost tocmai pe placul soției lui Smiley. Acum, fosta prezentatoare a ajuns din nou pe mâinile specialiștilor și se pare că, de data aceasta, este încântată de noul ei look.

Gina Pistol și-a făcut o nouă schimbare de look

Gina Pistol a revenit pe mânile specialiștilor după ce a avut o experiență nu tocmai plăcută cu un hairstaylist celebru din Los Angeles. Soția lui Smiley a mers la salonul de înfrumusețare, unde a petrecut câteva ore pentru ca părul ei să arate din nou așa cum își dorește ea.

Fosta prezentatoare de televiziune a publicat imaginile de la salon, unde un hairstylist român a avut grijă să „îndrepte” greșeala făcută de cel american.

În una din imaginile publicate pe rețelele de socializare, Gina Pistol apare cu mai multe folii puse pe părul ei.

„Încă se lucrează… mai au vreo 260 de folii și sunt gata”, a scris vedeta într-un mesaj.

După o perioadă, Gina a revenit în mediul online, pentru a le arăta fanilor săi rezultatul final. De data aceasta, soția lui Smiley a fost încântată de noul său look.

„Azi a fost o provocare cu părul ei. Având în păr mai multe culori și câteva decolorări a fost mai dificil. Dar ne-am descurcat până la final. După 8 ore”, a scris și stylistul vedetei pe Instagram.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, surprinși de inundații în Los Angeles: „A plouat în trei zile cât într-un an” / Video

Citește și: Smiley, Gina Pistol și Josephine, peripeții la Disneyland: „Cel mai scump balon din viața mea!”

Citește și: Vedete părăsite de părinți. Gina Pistol, Cătălin Bordea, Cristina Ich și Cabral, printre celebritățile care s-au luptat cu trauma abandonului

Citește și: Cum arată casa Anamariei și a lui Tudor Ionescu de la Fly Project. Soția artistului s-a ocupat de designul interior / Galerie foto

Vedeta, dezamăgită de un hairstylist din Los Angeles

Ajunsă în urmă cu câteva săptămâni la Los Angeles, unde Smiley a avut în derulare câteva proiecte la un studio de acolo, Gina Pistol a vrut să își facă o schimbare de look și a mers la unul din top 10 cei mai renumiți hairstyliști din California.

Aceasta nu s-a uitat la bani și a intrat încrezătoare în salonul de înfrumusețare, dar rezultatul a fost o mică dezamăgire pentru ea.

„Sinceră să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească. Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire”, spunea atunci soția lui Smiley, pe rețelele de socializare, unde le-a arătat admiratorilor săi rezultatul.

Atunci, ea a realizat cât de talentați sunt românii și a promis că în momentul în care se va întoarce acasă își va face o nouă schimbare de look.

„Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare… Este acolo în top, cred că top 10. Ce pot să zic… Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă. Adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta. Ce să mai zic? Se putea mai bine. Mult mai bine!”, a precizat Gina Pistol.

Așa cum a zis, vedeta revenită în România, a dat fuga la hairstylist-ul care se ocupă de podoaba ei capilară.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Gina Pistol, după schimbarea de look

Sursă foto: Instagram, Smedescu Grațian

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton