Gina Pistol a arătat sandalele și bijuteriile pe care le va purta la nunta cu Smiley! Prețul piperat plătit de vedetă / Foto

.

UPDATE 27 MAI: Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai! Artistul a ales să poate un costum bej, iar fosta prezentatoare TV o rochie superbă, diafană.

VEZI AICI PRIMELE IMAGINI cu Gina Pistol mireasă și cu Smiley ginere

VEZI AICI: Gina Pistol și Smiley, primele declarații după ce au devenit soț și soție. Imagini din locația de vis în care are loc petrecerea nunții / Video

VEZI AICI: Cum a apărut îmbrăcată Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. „Let’s party!” Vedeta a trecut și pe la spital înainte

Știre inițială

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc sâmbătă, 27 mai, în cadrul unui eveniment mult-așteptat. Cei doi vor spune DA în fața ofițerului de la Starea Civilă și se vor cununa religios, urmând să petreacă alături de prieteni și familie, într-un local de poveste. Cu doar câteva ore înainte de nuntă, Gina Pistol a dezvăluit ce bijuterii va purta la nunta cu Smiley și a făcut publice imagini și cu sandalele de mireasă.

Gina Pistol așteaptă cu nerăbdare nunta, chiar dacă ultimele ore au fost extrem de solicitante. Pregătirile s-au încheiat, iar sâmbătă, 27 mai, va deveni soția lui Smiley, Andrei Maria pe numele din buletin. Vineri, fosta prezentatoare tv a intrat în posesia bijuteriilor pe care le va purta la nuntă și, dacă la gât va avea un lănțișor discret, cu diamant, cerceii sunt ceva mai extravaganți. De altfel, despre aceștia, Gina mărturisea zilele trecute, pe social media, că îi va lăsa moștenire fetiței sale, Josephine.

Cum arată sandalele și bijuteriile purtate de Gina Pistol la nunta cu Smiley

Și în privința sandalelor pe care le va purta în ziua nunții, Gina Pistol a fost extrem de atentă și a ales un model din colecția Jimmy Choo. Cu platformă, toc gros și înalt, modelul pe care viitoarea soție a lui Smiley l-a ales are un preț destul de piperat. Sandalele pentru care a optat Gina Pistol fac parte din colecția special creată pentru mirese, iar prețul este de 1695 de euro, echivalentul a 8405 de lei.

VEZI și: Primele imagini cu SMILEY în costum de ginere / Foto

Citește și: Tradiția de care Gina Pistol nu vrea să audă la nunta ei. Dezvăluiri despre rochia de mireasă / Video

Citește și:  Gina Pistol și Smiley, surpriză uriașă pentru fani: „Am făcut-o și pe asta” / Video

Citește și: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. Cum a avut loc cererea: „Este firesc să primiți vestea de la noi” / Video

Citește și: Smiley își mută părinții lângă el și Gina Pistol: „Casa a fost investiția lor. Sunt topiți după Josephine” / Exclusiv

Gina și Smiley, ținute atipice la nuntă. Cum și-au comandat rochia de mireasă și costumul de ginere

Gina și Smiley au optat pentru ținute atipice la nunta lor. Designerul vestimentar al lui Smiley, Irina Voinea, a dezvăluit, înainte de eveniment, detalii inedite despre cum vor arăta hainele de nuntă ale celor doi. Ea a spus că nunta lui Smiley va fi în stil boho, care se bazează pe diverse influențe boeme și hippie, așadar costumul lui de ginere va fi “atipic”.

„Nunta lor este o nuntă destul de relaxată, pe stilul boho. Amândoi sunt relaxați, sunt foarte cool și atunci au preferat ca și costumele să fie mai relaxate. O să fie un costum dintr-un amestec de in cu bumbac, o să fie pe o zonă mai pământie, mai deschisă la culoare, un bej.

Nu o să poarte sigur un papion, dar o să aibă o cămașă tip tunică pe dedesubt, chiar tiparul clasic pe care îl folosesc eu pentru brand-ul meu.” – a declarat Irina, potrivit a1.ro.

Despre Gina știm că o să poarte două rochii la nuntă, iar Josephine, fiica ei și a lui Smiley, va avea o ținută asortată cu a mamei.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton