Gina Matache, dezamăgită că nu-și mai poate vizita nepoții așa des. „Oana are bonă, nu mă mai implică!”

.

Gina Matache spune că și-ar dori să petreacă mai mult timp în preajma nepoțeilor în perioada aceasta, cât sunt mici.

Mama Deliei și Oanei Matache a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro, că de când nepoțeii Jessie și Bogdan merg la grădiniță ea îi vizitează mai rar, doar o dată dau de două ori pe lună.

„Cumva, nu mă mai implică pe mine!”

Poate unii ar pune distanțarea dintre Gina și nepoți pe seama divorțului Oanei de fostul soț, decizie cu care interpreta de muzică populară nu a fost de acord. Dar mama Deliei a explicat că așa este mersul lucrurilor și acum, pentru că Oana are și bonă, nu mai este nevoie de ajutorul ei pentru îngrijire copiilor.

Citeşte şi: Oana Matache, reacție dură la adresa mamei care o judecă. „Nu mi se par corect!” Ce spune sora Deliei despre relația cu iubitul ei

Gina Matache își dorește să fie o bunică bună pentru copiii Oanei, însă simte că nu mai este atât de implicată în viețile lor așa cum era acum câțiva ani.

“La început a fost mai greuț un pic, pentru că trebuia să fac naveta până la ei acasă. Dar acum s-au cam rărit vizitele, pentru că ei deja au crescut, sunt la grădiniță, au bonă. Deci, cumva, nu mă mai implică pe mine. Doar așa, un weekend, două, să-I mai văd. Dar așa să fiu non-stop acolo, nu.

Trebuie să mă bucur de perioada aceasta din viața lor. Odată ce încep școala, or să fie cu obrăznicii, cu perioadele de rebeliune. Sper să mă țină Dumnezeu sănătoasă să ajung să stau de vorbă cu ei atunci când vor fi în perioada critică.

Citeşte şi: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

Și să pot să le dau sfaturi, să pot să-i înțeleg, să vină la mine să-mi spună, dacă au ceva de spus. Să nu fiu o bunică rea, de care să fugă, să se ascundă. Cam asta e vârsta. După ce ajung la școală încet ifosele.” – a declarat cântăreața, potrivit sursei amintite anterior.

Întrebată de ce sfaturi le-ar da părinților, Gina Matache a mărturisit că ea nu a fost o mamă model și că important este să-ți poți ține copiii aproape. Artista a adus-o pe lume pe Delia la vârsta de 20 de ani și recunoaște că la vremea respectivă nu avea răbdarea necesară să-i explice prea multe, așa că o mai “altoia” din când în când.

„Am fost altfel de mamă pentru Oana!”

Cu Oana, situația a fost diferită, deoarece Gina Matache avea deja experiență de mamă când a adus-o pe lume. Între Oana și Delia este o diferență de vârstă de 10 ani.

„Să-i țină aproape. Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe. Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile.

Citeşte şi: Gina Matache și fostul soț locuiesc din nou împreună. Tatăl Deliei a fost călugăr pe Muntele Athos

Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani.

Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei” – a adăugat Gina Matache.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton