Gina Chirilă a anunţat despărţirea de Bogdan Vlădău, după 11 ani de relaţie: „Am avut o poveste de iubire frumoasă”

.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărţit! După ce s-a speculat că cei doi ar avea probleme în căsnicie, în urma mesajelor triste pe care Gina Chirilă le publica în mediul online, după ce au dispărut toate pozele pe care le aveau împreună pe social media, dar şi după ce Bogdan Vlădău a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase, fotomodelul a confirmat despărțirea.

Gina Chirilă a anunţat despărţirea de Bogdan Vlădău, după 11 ani de relaţie

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost împreună de mai bine de un deceniu. Relația lor a început când se așteptau mai puțin și, cu toate că nu și-au dat prea multe șanse la început, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproximativ 11 ani.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit civil în anul 2017, organizând o petrecere intimă pentru familie și prieteni apropiați. Trei ani mai târziu, în 2020, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, aducând pe lume o fetiță.

Gina Chirilă a anunţat despărţirea, după ce Bogdan Vlădău a fost surprins în compania altei femei

La mai puțin de 24 de ore după ce tatăl copilului ei a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro în compania unei domnișoare misterioase, Gina Chirilă a anunțat oficial despărțirea de Bogdan Vlădău.

Cu toate că au avut o poveste de iubire frumoasă, uneori drumurile se despart. Într-o declarație sinceră și emoționantă pe contul său de socializare, Gina Chirilă a confirmat despărțirea, subliniind că decizia a fost luată de comun acord și că vor continua să se susțină reciproc, prioritizând binele copilului lor.

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelui copilului nostru”, a fost mesajul scris de Gina Chirilă pe contul ei de socializare.

Citeşte şi: Bogdan Vlădău, în compania unei blonde misterioase, la scurt timp după speculaţiile despre divorţul de Gina Chirilă: „Pur şi simplu aşa s-a întâmplat”

Citeşte şi: Gina Chirilă, dezvăluiri sincere despre viața de mamă: „Am trecut printr-o depresie foarte rea”. Cum își împarte sarcinile cu Bogdan Vlădău / Exclusiv

Ce spunea Bogdan Vlădău despre speculațiile de divorț

În contextul zvonurilor privind despărțirea lor, Bogdan Vlădău a fost invitat în emisiunea „La Măruță” pentru a clarifica situația. Cu calm și sinceritate, acesta a subliniat că nu tot ce apare pe rețelele de socializare reflectă realitatea vieții lor private.

El a accentuat faptul că, în cazul în care ar fi existat o astfel de schimbare majoră, atât el cât și Gina ar fi fost suficient de maturi pentru a face un anunț oficial și clar. Lucru care s-a şi întâmplat la scurt timp după prezenţa acestuia în emisiunea de la Pro TV.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, are legătură cu viața noastră privată. N-are! Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un anunț oficial, în care să spunem clar, asta e hârtia de divorț de la notar sau de la altă autoritate. Nu e cazul aici!”, a spus Bogdan Vlădău potrivit libertatea.ro.

Ce planuri aveau Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău pentru 2024

La finalul anului 2023, într-un interviu acordat Antena Stars, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă și-au exprimat dorințele pentru 2024. Bogdan își dorea să călătorească mai mult și să fie pace în lume, în timp ce Gina își dorea evoluție și sănătate. Aceste dorințe reflectau un optimism comun, dar și o nevoie de echilibru în viața lor de familie.

„Să călătorim cât mai mult. Să fie pace în lume” a spus Bogdan Vlădău.

„Să evoluăm, să fie totul bine. Sănătate, în primul rând, pentru că fără sănătate nu faci nimic și restul vin de la sine. De obicei, nu este ceva ce ne-am propus și nu s-a întâmplat. Lucrăm la el, tot timpul lucrăm” a spus Gina Chirilă, potrivit spynews.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton