Gestul impresionant făcut de Prințul William după ce Kate Middleton a fost operată. Cum se simte Prințesa de Wales

.

Kate Middleton (42 ani) a fost internată în spital și supusă unei intervenții chirurgicale, urmând ca aceasta să rămână sub îngrijiri medicale timp de 10-14 zile. Iar Prințul William se află alături de ea la fiecare pas. Moștenitorul tronului britanic a decis să renunțe la angajamentele sale oficiale pentru a-și susține soția.

Prințesa de Wales va lipsi o perioadă din viața publică, fiind nevoită să intre în concediu medical până după Paște. Palatul a menționat că prinţesa, în vârstă de 42 de ani, doreşte să îşi ceară scuze pentru amânarea viitoarelor angajamente.

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală

Potrivit unui comunicat al Palatului Kensington, Kate Middleton a fost internată pentru o operație abdominală planificată, care a fost un succes. Însă, în comunicat se menționează că prințesa de Wales va rămâne spitalizată încă 10-14 zile înainte să se întoarcă acasă pentru a-și continua recuperarea.

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra (n.r-un spital privat) pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Intervenția chirurgicală a avut succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paște”, se arată în comunicat.

Kate Middleton nu a dorit să ofere mai multe informații cu privire la starea ei de sănătate sau a motivului pentru care a fost nevoită să fie supusă acestei intervenții.

Pe de altă parte, se pare că operația a fost un succes, iar soția lui William „se simte bine”.

„Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile ei medicale personale să rămână private. Palatul Kensington va oferi, prin urmare, actualizări cu privire la progresul Alteței Sale Regale doar atunci când există informații noi semnificative”, au mai spus reprezentanții casei regale.

Prințul William renunță la angajamente pentru a fi alături de soția sa

După ce va fi externată din spital, Kate urmează să se recupereze acasă, la Palatul Windsor, unde s-a mutat cu familia sa în anul 2022.

Potrivit People, Prințul William va lăsa și el deoparte rolul de membru al familiei regale pentru a fi alături de soția sa și cei trei copii ai lor în această perioadă.

Se pare că Prințul de Wales nu își va lua niciun angajament oficial pe perioada spitalizării lui Kate Middleton și nici în primele zile ale întoarcerii acesteia acasă.

În acest timp, William va avea grijă de copiii cuplului, Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5ani), punând pe primul loc rolul de soț și tată și de abia apoi pe cel de Prinț al Marii Britanii.

În timp ce Prințesa de Wales urmează să își reia îndatoririle după Paște, Prințul William și-a făcut prima apariție publică pe acest an săptămâna trecută.

Citește și: „În cercurile regale nu e un secret”. Prințul William ar putea rupe o tradiție veche de 500 de ani

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Prințul William și Kate Middleton. Imagini de colecție din tinerețea lor. „Ne-am distrat foarte tare!”

Citește și: Motivul pentru care Prințul William nu poartă niciodată verighetă. Reacția lui Kate Middleton

Citește și: 15 momente când Kate Middleton a purtat o tiară. Cele mai impresionante apariții ale Prințesei de Wales

Regele Charles va fi internat în spital

După Kate Middleton, și Regele Charles urmează să fie internat în spital săptămâna viitoare, a anunțat Palatul Buckingham. Conform comunicatului, monarhul britanic va fi tratat cu o „procedură corectivă” pentru o prostată mărită.

Spre deosebire de Prințesa de Wales, Regele Charles a făcut un pas neobișnuit și a decis să împărtășească detalii despre starea sa. Acesta va urma un tratament pentru prostata mărită, iar Palatul a spus că este benignă și că va urma o procedură corectivă.

Se înțelege că Regele a dorit să împărtășească detaliile diagnosticului său pentru a încuraja alți bărbați care ar putea prezenta simptome să fie verificați în conformitate cu sfaturile de sănătate publică, notează Mirror.co.uk.

Monarhul în vârstă de 75 de ani a urcat la tron în urmă cu doar 16 luni, după ce a petrecut 70 de ani ca moștenitor al tronului și a fost încoronat în luna mai 2023 la Westminster Abbey.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințul William

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton