Gestul cu care Ana Baniciu și-a surprins invitații la nuntă. Cum a apărut artista la propria petrecere / Video

.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios în acest weekend, iar artista în vârstă de 30 de ani și soțul ei au avut parte de o petrecere cum nu s-a mai văzut. Cei doi au organizat evenimentul după bunul plac, renunțând la majoritatea tradițiilor și s-au bucurat de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi care le-au fost alături în ziua cea mare.

Fiica lui Mircea Baniciu a avut două rochii superbe și chiar și-a surprins invitații în momentul în care s-a schimbat de rochia pe care a purtat-o la cununia ce a avut loc pe malul lacului.

Ana Baniciu și-a surprins invitații de la nunta sa

Ana Baniciu a ajuns la altar alături de iubitul ei, Edy Kovacs, iar cei doi și-au unit viețile și în fata preotului, după ce pe data de 8 septembrie s-au căsătorit la Starea Civilă. La petrecere au participat în jur de 250 de persoane, printre care și Irina Rimes, Horia Brenciu, Liviu Teodorescu, Sore, Giulia Anghelescu, Alexia Tsalavutis și Roxana Ionescu.

Pe scenă au urcat Mircea Baniciu, care a vrut să îi facă o surpriză fiicei sale, precum și cea mai bună prietenă a artistei, Raluka. Atmosfera a mai fost întreținută de Connect-R, iar cele mai importante momente au fost prezentate de Romică Țociu, notează Wowbiz.

Însă, cel mai spectaculos moment al serii a fost cel în care Ana Baniciu și-a schimbat ținuta. Dar nu rochia mini și mulată a fost cea care a atras atenția, ci părul cântăreței. În momentul în care și-a pus cea de a doua rochie, mireasa s-a tuns. Astfel, ea a apărut la petrecere cu un look nou-nouț.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Ana Baniciu, impresionată de fiul lui Ștefan Bănică Jr.: „O să fie top băiatul!” Radu Ștefan împlinește 21 de ani

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri emoționante despre ultimele zile ale mamei sale: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea” / Video

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit. Ce a pățit artista la ieșirea de la Starea Civilă / Video

Citește și: Ana Baniciu renunță la designul vestimentar și plănuiește să revină pe micile ecrane: „Îmi este mai dor de tv”

Dansul mirilor, un moment greu de uitat

Dansul mirilor a fost unul care a surprins invitații, mai ales că piesa a fost una ritmată, iar mirii au chemat și ceilalți invitați pe ring.

„Evenimentul a fost, în mod spontan, prezentat de Romică Țociu. Dansul mirilor a fost ceva foarte dinamic, care invita lumea la dans și pe o melodie de petrecere pentru că ei sunt foarte tineri și fresh. Decorul a fost și el absolut superb”, au afirmat apropiați au cuplului pentru publicația citată anterior.

„Au fost cam 250 de invitați la petrecere. A fost o nuntă foarte tânără, oamenii s-au distrat de la început până la sfârșit, nu a stat nimeni jos, ringul a fost plin tot timpul. Momentul în care a cântat Mircea Baniciu a fost super emoționant, prietena ei cea mai bună Raluk a venit și a cântat împreună cu ea, iar Connect-R s-a alăturat”, au mai spus aceștia.

Ana Baniciu și Edy Kovacs au ales pentru dansul mirilor piesa „I’m so excited”, lansată de The Pointer Sisters în anul 2015.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la nunta Anei Baniciu cu Edy Kovacs

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton