Gerard Pique și Clara Chia Marti ar urma să se căsătorească. Când ar vrea să anunțe logodna

.

Gerard Pique și Clara Chia Marti ar urma să se căsătorească, anunță jurnaliștii emisiunii „Socialité”, de la Telecinco. Potrivit acestora, fostul fundaș al echipei Barcelona ar urma să facă anunțul la nunta fratelui său, Marc Pique, de pe 26 iunie.

Gerard (36 de ani) și Clara (24 de ani) formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate, iar recent au fost surprinși vizitând unul dintre magazinele de bijuterii Rabat din Barcelona, ceea ce a stârnit zvonuri privind posibila achiziție a unui inel de logodnă.

Gerard Pique și Clara Chia Marti au fost surprinși într-un magazin de bijuterii

Perechea s-a cunoscut în timp ce sportivul încă forma un cuplu cu Shakira (46 de ani), alături de care are doi fii, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani). Deși inițial s-a vehiculat că s-ar fi cunoscut într-un club, Clara lucrează pentru Kosmos Studios, companie deținută de fotbalist. Tânăra este organizatoare de evenimente, iar apropiații lui Gerard au susținut relația lor încă de la început, în ciuda infidelității sale.

Citește și: Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

Shakira și Gerard și-au confirmat despărțirea în iunie 2022, după 12 ani de relație. În ciuda longevității relației lor și a faptului că au doi fii, Shakira și Gerard nu s-au căsătorit niciodată.

De ce nu s-au căsătorit Shakira și Gerard Pique niciodată?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara artista în trecut, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți pe data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 46 de ani, în timp ce Pique a împlinit 36. Perechea s-a cunoscut în 2010, la filmările videoclipului artistei, „Waka Waka”. Piesa a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an, câștigată de Spania, pentru care a jucat și Pique. Artista și sportivul și-au confirmat relația anul următor, în 2011.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton