Georgiana Lobonț, primul mesaj după ce a pierdut sarcina: „Viața merge mai departe” / Video

.

Georgiana Lobonț a revenit în mediul online după ce, miercuri, a anunțat că sarcina sa s-a oprit din evoluție. Artista în vârstă de 29 de ani a transmis un mesaj în care spune că, deși a trecut printr-un moment dificil, se bucură că familia ei este sănătoasă și rămâne puternică pentru copiii ei.

În urmă cu câteva săptămâni, Georgiana își anunța urmăritorii de pe rețelele de socializare că este însărcinată pentru a treia oară, fiind foarte fericită că urmează să devină din nou mamă. Însă, în timpul unui control de rutină, medicul i-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție. Cântăreața le-a dat vestea și fanilor ei, la două zile după ce a aflat că a pierdut sarcina și după ce și-a revenit din șoc.

Georgiana Lobonț, după pierderea sarcinii

Georgiana Lobonț a afirmat că încearcă să treacă peste această grea încercare cu zâmbetul pe buze și să privească parte plină a paharului. Artista a mărturisit că este recunoscătoare că are doi copii sănătoși și că și ea și soțul ei sunt sănătoși.

„Vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele. Să știți că nu sunt suparata deloc. Atunci am avut o stare mai apăsătoare, pentru că nu este placut, mai ales când știi că nu ține de tine și îți dorești din tot sufletul. Dar viața merge mai departe. Eu sunt sănătoasă, Rareș este sănătos, copiii noștri sunt sănătoși. Avem și fetiță și băiețel, deci înseamnă ca suntem binecuvântați de Dumnezeu. Și familiile noastre sunt sănătoase, avem tot ce ne dorim. Vă am pe voi, cei care ne apreciați și îmi ascultați muzica. Am o carieră frumoasă și fac tot ceea ce îmi place. Așa a fost să fie și trebuie sa tratăm lucrurile ca atare”, a afirmat Georgiana Lobonț pe InstaStory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Georgiana Lobonț a pierdut sarcina: „Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet” / Video

Citește și: Georgiana Lobonț, după ce s-a spus că ar divorța de Rareș Ciciovan: „Totul a evoluat atât de frumos” / Video

„După nori vine soarele întotdeauna”

Artista a dezvăluit că, de-alungul timpului, viața a supus-o la multe încercări și întotdeauna a trecut cu bine peste toate și de aceea alege să rămână optimistă.

„De când trăiesc și mai ales de când sunt lângă Rareș și am trecut prin foarte multe împreună, am învățat întotdeauna că toate încercările și toate greutățile prin care am trecut au fost cumpene ca să ajungem în locurile care ne-au dat soare și care ne-au dat roade. Înseamnă că după nori vine soarele întotdeauna. De ce să stai să plângi sau să fii supărat, să te necăjești? Nu avem de ce. Viața e frumoasă și trebuie să o trăim, să ne bucurăm de fiecare clipă, de faptul că ne trezim dimineața. Eu îmi continui ritmul. Viața merge mai departe””, a continuat Georgiana Lobonț.

Citește și: Teo Trandafir, lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț: „A fost o experiență năucitoare”

Citește și: Elena Cârstea, probleme după atacul cerebral suferit. Artista se deplasează cu ajutorul unui baston

Georgiana Lobonț, sfat pentru femeile care trec printr-o situație asemănătoare

Georgiana Lobonț a dezvăluit că este o fire deschisă și de aceea a povestit tuturor din prima clipă că este însărcinată, cu toate că, în primul trimestru, există mai multe riscuri.

„Poate că mi-am exprimat bucuria prea repede, dar așa am simțit. Eu sunt o fire care nu pot să țin în mine. Dacă am o supărare, o zic. Dacă am o tristețe, o zic. Dacă sunt nervoasă pe cineva, îi zic, nu îi zic la spate, spun în față. Așa e felul meu. Poate că tot trecând prin situația asta și ajungând de la o extremă la alta, așa a dat Dumnezeu, să mi se întâmple mie lucrurile acesta, ca eu să pot să fiu deschisă, cum sunt eu de obicei și să îmi exprim și tristețea asta în public și să pot să fiu un exemplu pentru toate femeile care trec prin această situație, pentru că nu este deloc placută. Este și dureros sufletește și fizic, dar mai ales sufletește”, a afirmat Georgiana Lobonț.

Aceasta a vrut să le dea un sfat femeilor care trec prin aceeași situație ca ea.

„Fetelor, mamelor, doamnelor, cele care treceți prin situația asta. Priviți întotdeauna partea plină a paharului. Nu putem noi să facem nimic cu viața asta, decât să o trăim frumos și să gândim pozitiv ca să atragem pozitivul asupra noastră. Să ne rugăm și să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru toate ce ni le dă. Așa a fost să fie! Asta este viața!”, a mai spus Georgiana Lobonț.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Georgiana Lobonț

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton