Georgiana Lobonț este însărcinată. Cum au reacționat Rareș Ciciovan și copiii lor la aflarea veștii / Video

.

Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară. Artista și-a anunțat fanii prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Aceasta a mărturisit că ea și soțul ei, Rareș Ciciovan, sunt foarte fericiți, întrucât și-au dorit foarte mult un al treilea copil.

Cântăreața în vârstă de 29 de ani este mai fericită ca oricând. Pe data de 9 iulie, în timp ce revenea de la un eveniment, și-a cumpărat un test de sarcină. Nu a mai avut răbdare să ajungă acasă, așa că și-a făcut testul într-un lan de porumb. Și mare i-a fost surpriza să afle că este din nou însărcinată.

Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară

Georgiana Lobonț a vrut ca urmăritorii ei de pe rețelele de socializare să afle primii vestea. Aceasta a făcut un InstaStory în care le-a spus acestora cât este de fericită și emoționată.

„Nu știu dacă e bine să fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred! Ce arată aici?! Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care o să aflați atunci când o să rămân însărcinată. Și așa se pare. Tremură toată carnea pe mine. Nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, o să mai avem un copil! Nu îmi vine să cred! Mi-a întârziat menstruația și am zis că mai aștept câteva zile. Ne-am oprit pe drum, în mălai (n.r. lan de porumb) l-am făcut. Sunt foarte fericită”, a afirmat Georgiana.

La scurt timp de la acest story, cântăreața a revenit pe rețelele de socializare, unde a spus că și bunicii sunt fericiți.

„În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă. Suntem amândoi foarte fericiți! Bunicii în extaz! Nu ne vine să credem. Ne-am dorit și bebe trei! Numai fructe mâncam în ultima perioadă. Acum înțeleg de ce”, a postat ulterior artista pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Georgiana Lobonț, după ce s-a spus că ar divorța de Rareș Ciciovan: „Totul a evoluat atât de frumos” / Video

Citește și: Codruța Filip face dezvăluiri din căsnicia cu Valentin Sanfira. Cine aduce mai mulți bani acasă? „Mi se pare firesc”/ Exclusiv

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, după ce actrița s-a mutat cu iubitul: “Am păstrat tradiția”/ Exclusiv

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia se căsătoresc. Dezvăluiri de ultim moment, la FRESH by UNICA: „Mi-am găsit omul întreg” / Exclusiv

Cum au reacționat soțul și copiii artistei

După ce și-a făcut testul, Georgiana Lobonț a vrut să le dea vestea cea mare și copiilor ei. Iar micuții au fost încântați să afle că vor avea un bebeluș în familie.

„Mami, hai că trebuie să vă zic ceva. O să mai avem un bebe. Am un bebe în burtică.  Așa ați zis, că vreți bebe. Cine are grijă de el? E aici, în burtică”, le-a spus Georgiana celor doi copii ai ei, în timpul unui apel video.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Artista a precizat că și soțul ei este foarte fericit.

„Deci nu îmi vine să cred. Rareș plânge, mergem spre Arad, că acolo cântăm astăzi și nu îmi vine să cred. Doamne, ce bucurie, ce binecuvântare. Eu acum am făcut testul, acum am aflat, de o oră. Mâine mă duc sigur la Constanța (n.r. va merge și la control), avem spectacole pe litoral marți și miercuri. Dacă o să găsesc o clinică, un medic bun, fac un sondaj pe Instagram. Toată lumea e bucuroasă pentru noi, ne trimite mesaje. Sunt convinsă că o să îmi recomande mămicile de acolo din Constanța o clinică bună și merg să văd că abia aștept”, a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cântăreața a precizat că simte că va avea un băiat căruia deja i-a ales numele.

„Simt așa că o să fie băiat și o să îl cheme Luca. Noi îl așteptăm pe Luca, așa credem, că o să fie un băiețel pe care o să îl cheme Luca”, a mai spus Georgiana Lobonț.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Georgiana Lobonț

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton