Georgiana Lobonț a pierdut sarcina: „Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet” / Video

.

Georgiana Lobonț a pierdut sarcina. Artista a mers la un control de rutină când a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție. Alături de ea, în cabinet, se aflau ceilalți doi copii ai acesteia.

Georgiana a mers la medic, nerăbdătoare să audă bătăile inimii bebelușului ei, însă a primit o veste tristă: sarcina s-a oprit din evoluție. Soțul ei, Rareș Ciciovan, nu se afla cu ea în acel moment, însă cântăreața l-a ținut la curent cu ceea ce s-a întâmplat în cabinetul doctorului.

Georgiana Lobonț a pierdut sarcina

Georgiana Lobonț și cei doi copii ai ei au mers la un control de rutină, nerăbdători să vadă bebelușul din burtă și să îi audă bătăile inimii. Aceasta nu se aștepta nicio clipă să aibă vreo problemă cu sarcina, mai ales că celelalte două au decurs foarte bine.

Cântăreața a anunțat pe Instagram că sarcina s-a oprit din evoluție, iar medicul a fost nevoit să aspire embrionul rămas.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat. Sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment”, a scris Georgiana Lobonț pe rețeaua de socializare.

„Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati… dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată”, a mai scris artista.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Georgiana Lobonț, după ce s-a spus că ar divorța de Rareș Ciciovan: „Totul a evoluat atât de frumos” / Video

Citește și: Gabriela Prisăcariu, trăiri neaşteptate după nunta cu Dani Oţil: „Am picioarele praf, cu răni” / Galerie foto

„Am o stare apăsătoare”

După ce i-a dat vestea lui Rareș Ciciovan, Georgiana Lobonț a revenit în mediul online și a spus că se simte bine, că este în continuare recunoascătoare pentru tot ceea ce are.

„Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva…Mi-e greu că trebuie să vă spun, dar vreau să știți că sunt bine. Suntem bine, Dumnezeu e bun cu noi și ne-a dat tot ce ne-am dorit. El știe cel mai bine când trebuie să ne ia sau să ne dea ceva. Cred în El cu tot sufletul și nu sunt supărată, dar am o stare apăsătoare pentru că mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul și l-am așteptat cu drag”, a precizat cântăreața.

Artista a mărturisit că i-au trecut tot felul de gânduri prin cap în momentul în care a aflat că a pierdut sarcina, însă a explicat că este fericită că îi are alături de cei doi copii ai ei.

„Poate că am depus prea mult efort… poate că… sunt multe lucruri la care am stat și m-am gândit dar până la urmă sunt fericită că am primit această binecuvântare de a fi mamă. Am și fetiță și băiețel, Dumnezeu știe cel mai bine prin ce trebuie să trecem”, a spus Georgiana Lobonț.

Citește și: Vedetele care susțin Săptămâna Mondială a Alăptării. Carmen Brumă: „Este cea mai bună modalitate de hrănire a copilului”

Citește și: Cristina Spătar radiază în prima vacanță după nunta cu Vicențiu Mocanu. Ce destinație a ales cuplul

Când a aflat Georgiana Lobonț că sarcina s-a oprit din evoluție

Georgiana Lobonț a povestit într-un InstaStory că a aflat de pierderea sarcinii în cursul zilei de luni, însă nu a avut puterea să își anunțe fanii până acum.

„I-am trimis lui Rareș filmarea cu mine să vadă că sunt bine. A urmat procesul de aspirare a embrionului care s-a oprit din evoluție. Pe tot parcursul procedurii am fost adormită și nu am simțit nimic. Acum sunt bine, nu mă doare nimic, decât sufletul”, a mărturisit artista.

„În ziua respectivă, adică luni, eram într-o stare de șoc și nu am conștientizat ce mi s-a întâmplat. Seara am ieșit cu familia pentru că am împlinit 7 ani de căsătorie și o sărbătoream și pe soacra mea. Dar când a venit noaptea nu am putut să mai dorm. Atunci am avut stări de conștientizare și durere. Mai mult psihic, nu fizic. În același timp, sarcina era micuță. Aveam 7 săptămâni când s-a oprit. Mai am prietene care au trecut prin asta. Multe femei trec prin această situație. Dar este important să știm să gestionăm frumos. Trebuie să privim partea plină a paharului și să nu facem o dramă care tot pe noi să ne afecteze mai apoi”, a povestit ea.

În același timp, artista spune că îi este „recunoascătoare lui Dumnezeu pentru tot ce am. Când va veni momentul și dacă va mai veni momentul să avem al treilea copil, doar El știe. Îi mulțumesc pentru tot ce mi-a dat, atât bune, dar și rele”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Georgiana Lobonț

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton