George Clooney și soția lui, Amal, au întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-au cunoscut

.

George Clooney (62 de ani) și soția lui, avocata Amal Clooney (45 de ani), au întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția din acest an. Cuplul a participat la Premiile DVF din cadrul ediției 80 a festivalului italian de film.

Amal Clooney a purtat o rochie midi tip furou de un bej pal, cu detalii din tul și dantelă. Creată de designerul britanic John Galliano, rochia a făcut parte din colecția de toamnă/iarnă a casei de modă Dior, în anul 2000. În perfect contrast, George Clooney a optat pentru un outfit all-black elegant.

Povestea de dragoste dintre George Clooney și soția lui, Amal. Cuplul a întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția

În iulie 2013, soții Clooney au aniversat 10 ani de când s-au cunoscut. George și Amal formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri de la Hollywood. Perechea are doi copii, gemenii Alexander și Ella, în vârstă de 6 ani.

Iulie 2013: S-au cunoscut printr-un prieten comun, la reședința actorului de pe malul Lacului Como

George Clooney și Amal, pe atunci Alamuddin, s-au cunoscut la casa actorului de pe malul Lacului Como, în Italia. Prietenul lor comun și Amal l-au vizitat pe actor în timpul unei opriri în Italia, în drumul lor către Cannes. Tot atunci, Amal i-a cunoscut și pe părinții actorului. După acea primă întâlnire, în cadrul căreia au experimentat o conexiune imediată, au păstrat legătura.

Citește și: George Clooney și Amal, la fel de eleganți și de îndrăgostiți pe covorul roșu, la Londra

Octombrie 2013: Au mers la prima întâlnire oficială în Londra

Prima lor întâlnire oficială a avut loc în octombrie 2013, când George a invitat-o ​​pe Amal, care locuia în Londra, să-l viziteze pe faimoasele platouri Abbey Road, unde avea un proiect în derulare. „A fost o primă întâlnire bună”, a declarat actorul, pentru The Hollywood Reporter. „Și, destul de repede, lucrurile au escaladat cât am stat la Londra”, a completat atunci.

Citește și: George Clooney, terapeutul actriței Drew Barrymore. Actorul i-a dat sfaturi în dragoste colegei sale

Aprilie 2014: S-au logodit după doar jumătate de an de relație

George și Amal Clooney s-au logodit pe 28 aprilie 2014. Actorul a ascuns inelul de logodnă de 7 carate într-o cutie de chibrituri pe care a rugat-o pe Amal să o folosească pentru a aprinde mai multe lumânări. Într-un interviu, actorul a declarat că a stat 20 de minute în genunchi până când avocata i-a zis da, șocată fiind.

Citește și: Amal Clooney, declarație de dragoste surprinzătoare pentru soțul său, George Clooney

Septembrie 2014: S-au căsătorit la aproximativ un an de la data în care s-au cunoscut

După doar câteva luni de logodnă, s-au căsătorit în septembrie 2014, în Veneția, în prezența familiei și prietenilor. Evenimentul a avut loc în complexul Aman Canal Grande. Amal a purtat ultima creație a designerului Oscar de la Renta, care s-a stins din viață luna următoare, pe 20 octombrie 2014, la 82 de ani.

Citește și: George Clooney a mărturisit că a făcut o greșeală „prostească” de parenting cu gemenii lui

Deși nu aveau în plan să devină părinți, Amal Clooney a născut gemeni în iunie 2017

Înaintea căsătoriei, George și Amal Clooney au presupus că niciunul dintre ei nu-și dorea copii. Ulterior, însă, viziunea lor s-a schimbat. În 2016, cuplul a aflat că va avea gemeni. Amal Clooney a născut în iunie 2017, cu o lună înainte de termen. În prezent, perechea face tot posibilul pentru a-și echilibra carierele cu viața de familie.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton