George Burcea revine pe micile ecrane. În ce serial de comedie va putea fi urmărit

.

George Burcea ajunge din nou pe micile ecrane! După ce l-a interpretat pe Lurch în serialul fenomen „Wednesday”, actorul revine într-un serial de comedie. Și nu oricum, ci în rolul rivalului lui Liviu Vârciu, în „Bravo, tată!”.

George Burcea s-a alăturat echipei serialului de comedie Bravo, tată!, difuzat în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1, pentru câteva secvențe spumoase și pline de umor. Serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși.

George Burcea, din nou pe micile ecrane

George Burcea a vorbit despre ocazia pe care a primit-o de la Antena 1, de a se alătura distribuției serialului „Bravo, tată!”.

„Am primit cu bucurie propunerea de a juca în Bravo, tată!, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România. Cu siguranță, mulți tătici se vor regăsi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală. Automat, îți faci și tu, ca părinte, noi amici sau prieteni”, a afirmat actorul.

Citește și: Andreea Bălan, prima reacție după ce Viviana Sposub a anunțat despărțirea de George Burcea

Citește și: Ce ultimatum i-a dat Viviana Sposub lui George Burcea ca să se întoarcă la el: „Au făcut un pact ciudățel”

George a povestit că a fost însoțit pe platourile de filmare de fetele sale, Ella și Clara, care s-au distrat de minune, crezând că se află la o petrecere.

„Îmi plac proiectele în care joc alături de colegi actori pe care îi știu, iar din distribuție îi știam pe toți, jucasem alături de ei și mi-a fost ușor să mă alătur poveștii și atmosferei de pe set. Într-o zi, am mers la filmare cu fetițele mele, iar Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu erau îmbrăcați în super eroi.  Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo. A fost o experiență superbă, pentru că eram tăticul care trebuia să aibă grijă de copii și, în același timp, trebuia să-mi fac și meseria de actor”, a povestit George Burcea.

„Ăștia suntem, atâta putem”

George Burcea a vorbit puțin și despre personajul lui, care ajunge să fie rivalul lui Liviu Vârciu în serial.

„Cred că personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu, care nu prea își dorește să se dezvolte prin Yoga, dar care este obligat să o facă, iar ce s-a întâmplat pe set veți afla doar urmărind serialul. Ăștia suntem, atâta putem!”, declară, amuzat, actorul. 

Citește și: Cum arătau Andi Moisescu și Olivia Steer la nunta din 2004. Împreună au doi copii

Citește și: Cine este soția lui Pavel Bartoș și ce profesie are. „E o chestie de har și mă bucur că s-a întâmplat”

,,Bravo, tată!’’,  noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări spumoase, care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. 

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul ,,Bravo, tată!’’, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu George Burcea în „Bravo, tată!”

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton