George Burcea, pe marile ecrane în rolul lui Alexandru Ioan Cuza. Florin Piersic, singurul actor care l-a interpretat pe domnitor

.

George Burcea, în vârstă de 36 de ani, a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să apară pe marile ecrane într-un film în care va interpreta rolul lui Alexandru Ioan Cuza. Actorul s-a arătat emoționat de această ocazie care i se oferă, ținând cont de faptul că singura persoană care l-a readus la viață de fostul domnitor într-o producție cinematografică a fost Florin Piersic.

George Burcea, în rolul lui Alexandru Ioan Cuza

George Burcea pare să aibă tot mai mult succes în industria cinematografică. După ce a primit rolul lui Lurch în celebrul serial Netflix „Wednesday”, actorul este pregătit să revină și pe marile ecrane. Acesta a primit rolul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, într-o nouă producție.

Actorul a dat marea veste pe rețelele de socializare, unde a distribuit și o imagine cu el în rolul lui Cuza.

„Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne”, a scris fostul soț al Andreei Bălan pe Instagram.

George Burcea a afirmat că este cu atât mai emoționat, cu cât singurul actor care a intrat în pielea lui Alexandru Ioan Cuza, într-o producție cinematografică, a fost Florin Piersic.

Citește și: Viviana Sposub a confirmat împăcarea cu George Burcea: „La mulți ani, iubitule!” / Video

Citește și: Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre primul concert la Sala Palatului și operația care i-a redat vocea: „Eram deja în depresie” / Exclusiv

„Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App…astăzi este ziua lui Cuza. La multi ani, Domn!!!”, a fost mesajul lui George Burcea.

Actorul, între America și România

În ultimul an, George Burcea a călătorit între România și America. Actorul are mai multe proiecte în Statele Unite, unde a plecat cu iubita lui, Viviana Sposub, dar și în România, unde acum aprimit rolul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Actorul urmează să revină pe platourile de filmare și ale seriei Wednesday, creată de Netflix, care trebuie să înceapă filmările pentru cel de-al doilea sezon. Producția a renunțat să mai filmeze în România, astfel că următorul sezon va fi filmat în Irlanda.

Citește și: Ce pensie are Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de activitate: „Un artist nu trăiește din asta”

Citește și: Jador a testat-o pe Oana Ciocan, la începutul relației: „Am vrut să văd dacă ar sta cu mine”. De ce boală suferă artistul

În Wednesday, George Burcea este Lurch, valetul familiei Addams. Totuși, actorul s-a arătat nemulțumit de faptul că, în primul sezon, personajul său nu apare în prea multe cadre. Lurch apare în primul episod, atunci când Morticia, Gomez și Pugsley o conduc pe Wednesday la internatul Nevermore (castelul Cantacuzino din Bușteni), mai apare într-un cadru în care Morticia îi cere să-i dea un glob de cristal și în ultimul episod, în timp ce o conduce pe Wednesday acasă, de la internatul Nevermore. Mai există câteva cadre „fugitive” cu Lurch în orășel, atunci când părinții lui Wednesday vin să petreacă 2 zile cu aceasta, în weekendul părinților. 

George Burcea revine cât de des poate în România și pentru a-și vedea cele două fetițe, Ella și Clara, pe care le are din căsnicia cu Andreea Bălan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu George Burcea

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton