Gemenii Prințesei Charlene și ai lui Albert de Monaco, aniversare cu ștaif. Ipostaza în care apar într-o imagine de poveste

.

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella arată adorabili într-o fotografie în care apar îmbrățișați, în costume militare, și care marchează cea de a noua lor aniversare, sărbătorită ieri. Imaginea cu cei doi a fost postată pe pagina de Instagram a Palatului Monaco.

Prințesa Gabriella a îmbrăcat o haină șic bleumarin, cu o medalie pe rever, și și-a completat look-ul cu o beretă asortată. Fratele ei geamăn arată, de asemenea, fabulos într-o uniformă militară. „La mulți ani, Prințul Jacques și Prințesei Gabriella”, scrie în dreptul fotografiei care bifează această sărbătoare.

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella au împlinit nouă ani

Prințesa Gabriella Thérèse Marie și Prințul Jacques Honoré Rainier s-au născut pe 10 decembrie 2014, prin cezariană, la Spitalul Princess Grace din Monaco. La acea vreme, Charlene s-a declarat îndrăgostită de gemenii „magici”. „Ceea ce pot să vă spun este că ambii sunt foarte activi și foarte expresivi”, a declarat ea unei reviste. „Sunt frumoși, adorabili”.

Gabriella s-a născut prima, dar Jacques moștenește tronul

Prințesa a povestit, de asemenea, că gemenii au venit pe lume cu două săptămâni mai devreme. „Fiecare secundă cu ei este magică. Aștept cu nerăbdare să petrecem mai mult timp împreună”, a adăugat ea. Gabriella s-a născut prima, la ora 17.04, iar fratele ei geamăn două minute mai târziu, s-a spus, la acea vreme, într-o declarație de la Palat.

Cu toate acestea, deși este cu câteva minute mai mic decât sora lui geamănă, Jacques este cel care moștenește tronul. O femeie poate prelua tronul doar dacă nu are frați eligibili.

Cum a fost sărbătorită nașterea lor

Nașterile lor au fost sărbătorite cu 21 de lovituri de tun fiecare, iar la biserică s-au tras clopotele. Gemenii au fost prezentați oficial publicului pe 7 ianuarie 2015, iar această dată a devenit de atunci recunoscută ca sărbătoare legală în Monaco.

Citeşte și: Cum reușesc Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, să mențină pasiunea în cuplu: „Contează foarte mult”

Citeşte și: Rita Hayworth, o viață marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase. Bărbatul celebru pe care actrița l-a considerat iubirea vieții ei

Citeşte și: Fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, comparată cu Regina Elisabeta. Imaginea care atestă asemănarea

Citeşte și: Sean Penn, amorezat la 63 de ani. Actorul a renunțat la Olga Korotyayeva și a fost surprins cu noua iubită la plajă

Citeşte și: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 20 de ani. Ce afecțiune are Filip: „El nu prea mai poate fi ajutat”

Citeşte și: Andreea Bălan și Victor Cornea au împodobit bradul de Crăciun cu fetițele solistei: „Anul acesta avem 2 brăduți” / Foto&Video

Prințesa Charlene a strălucit la Bal

Prințesa Charlene de Monaco a îmbrăcat o rochie argintie, zilele trecute, la Balul de Crăciun din Monaco și a făcut spectacol.

Fosta sportivă, în vârstă de 45 de ani, a fost fără soțul ei, Prințul Albert, la evenimentul festiv.

Charlene a asortat sclipitoarea rochie cu cercei cu diamante și un machiaj îndrăzneț și le-a adus amintite celor prezenți de eleganța clasică de la Hollywood.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton