Gabriela Prisăcariu, tatuaje din iubire pentru Dani Oțil și pentru fiul lor, Tiago. Cum arată

.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu din 2018. S-au căsătorit civil în mai 2021 și religios în iulie 2023, iar împreună au un fiu, Luca Tiago, în vârstă de 2 ani. De curând, modelul și-a făcut două tatuaje, unul legat de Tiago și unul legat de Dani.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de 5 ani, dintre care 2 în calitate de soț și soție. Formează un cuplu discret, însă din când în când împărtășesc momente speciale din intimitatea familiei lor. Recent, în mediul online, modelul a postat imagini cu noile sale tatuaje, dedicate soțului și fiului ei.

Gabriela Prisăcariu și-a făcut două tatuaje din iubire, unul pentru soțul ei, Dani Oțil, și altul pentru fiul lor, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu și-a făcut două tatuaje discrete, unul cu numele „Tiago” și altul cu inițiala „D”. Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arată acestea.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Prisăcariu declara că ea și Dani și-au acordat foarte mult timp, la începutul relației, pentru a se cunoaște foarte bine. Nu au grăbit lucrurile și, treptat, au ajuns să comunice foarte bine, tocmai pentru că se cunosc atât de bine și sunt sinceri și deschiși unul cu celălalt atunci când apar diverse nemulțumiri.

„Noi nu avem o regulă sau un secret. (…) Îmi oferă liniște, iar pentru mine ăsta este cel mai important lucru. Liniștea pe care mi-o dă este neprețuită. Pentru mine, liniștea e cheia și cred că și pentru el. (…) A fost mai greu la început, până ne-am cunoscut, pentru că el a venit cu o anumită experiență și atunci a fost mai greu până ne-am cunoscut”, povestea Gabriela Prisăcariu în mai 2023, pentru WOWbiz.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

Citește și: Cât costă verighetele alese de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Sunt din aur alb și cu diamante

Ce relație are Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu are o relație apropiată cu părinții lui Dani Oțil. Înaintea cununiei religioase a cuplului, mama prezentatorului „Neatza cu Răzvan și Dani” a declarat că a fost supărată pe cuplu pentru că au amânat nunta până în vara anului acesta. Dorina Oțil și-a dorit ca Dani și Gabriela să se fi căsătorit religios când au făcut cununia civilă.

Acest lucru nu le-a afectat, însă, în niciun fel relația, Gabriela fiind foarte îndrăgită de soacra ei. „Și eu o iubesc și o respect. Îi iubesc foarte mult, pentru că sunt părinții lui Dani. Îi admir pentru asta”, a declarat Gabriela Prisăcariu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

În cadrul aceluiași interviu, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că, atunci când mai apar conflicte între ea și Dani, ea este cea care lasă mai des de la ea. Modelul a spus și cum s-a schimbat viața ei de când l-a cunoscut pe prezentator. „Acum sunt femeie, sunt o femeie împlinită. Până să-l cunosc pe el și să-l avem pe Tiago, eram o fată. Îmi place foarte mult ce am devenit astăzi”, a mai declarat Gabriela Prisăcariu, pentru sursa citată.

Citește și: Dani Oțil, gest romantic pentru soția lui, Gabriela Prisăcariu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților

Citește și: Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

Ce diferență de vârstă este între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Între prezentatorul TV și model este o diferență de vârstă de 12 ani, despre care niciunul nu a vorbit până acum, și o diferență de înălțime de 5 cm, despre care mai glumesc ocazional.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu din iunie 2018. Perechea s-a cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online, în urmă cu mai mulți ani.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton