Gabriela Prisăcariu, probleme înainte de nunta cu Dani Oțil: „S-ar putea să rămân fără soț”

.

La doi ani de la cununia civilă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu ajung și în fața altarului. Cei doi își vor jura iubire veșnică, sâmbătă, apoi vor petrece alături de prieteni și familie într-o locație de top.

Deși își propusese să aibă o singură rochie de mireasă, partenera lui Dani Oțil a fost nevoită să schimbe planurile pe ultima sută de metri. Ba mai mult, acum când tot mai multe lucruri trebuie puse la punct, matinalul a plecat de acasă, iar asta pentru că filmează la mare pentru Neatza.

Gabriela Prisăcariu nu va avea o singură rochie de mireasă

„Să vă povestesc cu ce îmi ocup eu timpul. Mi-am dat seama, dar să nu mă spuneți, vă rog, că s-ar putea să rămân fără soț. Mi-am dat seama că îmi va fi foarte cald în rochia de nuntă, cea de biserică, deși am susținut sus și tare că eu am doar o rochie, că nu mă schimb, mi-am dat seama că ar fi bine să mă schimb. Și acum, pe ultima sută de metri, când mai e foarte puțin până la nuntă, chiar mi-aș dori să-mi fac o rochie la comandă, adică nu doar să găsesc una și să o cumpăr. Țineți-mi pumnii!”, spunea Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Citeşte și: Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion în prima ediție a emisiunii „Neatza” / FOTO

Citeşte și: Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, dezamăgită în vacanța din Maldive: „Am o mare supărare”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nevoiți să stea separat

Modelul are un singur reproș pentru Dani Oțil. Deși sunt în tot cu pregătirile pentru marele eveniment, prezentatorul a lipsit de acasă toată săptămna, asta pentru că filmează la mare pentru emisiunea de la Antena 1.

„Spuneți-mi și mie, cum e ca în weekend să ai nunta, iar soțul să fie plecat de vineri până vineri, adică toată săptămâna? Cum vine asta? Și acum oare să-mi fac griji că nu mai vine?!”, susține Gabriela pe Instagram.

Citeşte și: Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, ținta ironiilor pe TikTok. Mai multe filmări vechi cu ea au devenit virale

„Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită”

Gabriela Prisăcariu recunoaște că și-a găsit fericirea lângă Dani Oțil și relația lor e tot mai bine sudată.

„Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el, am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, spunea Gabriela Prisăcariu, la Antena Stars.

Citeşte și: Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre soție, copii și minunile care i-au schimbat viața: „Dacă mâine m-aș face cerșetor, aș cere timp”/ Exclusiv

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut pe holurile Antenei 1. „Eram la o prezentare și Dani m-a curentat la propriu cu o zgardă pentru cățel.  Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, povestea cea care acum se pregătește să îi fie mireasă matinalului.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de cei doi acolo. S-au căsătorit pe 15 mai 2021, iar în septembrie au devenit părinții unui băiețel, Tiago, care le-a completat fericirea.

Foto: Facebook



Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton