Gabriela Cristea, pe punctul de a ajunge om al străzii, după căsnicia cu Marcel Toader: „El era hoțul strigă hoțul”

.

Gabriela Cristea este în prezent căsătorită cu Tavi Clonda cu care are și două fetițe. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbizul autohton, însă, până a ajunge să cunoască fericirea, prezentatoarea de televiziune a trecut printr-o căsnicie toxică alături de Marcel Toader.

În trecut, vedeta a povestit cum a rămas fără jumătate de milion de euro, după ce fostul soț i-a retras zilnic bani din conturi, fără ca ea să știe. Acum, Gabriela Cristea a dezvăluit că a fost pe punctul de a rămâne pe străzi la finalul căsniciei și a povestit care a fost momentul în care relația lor a început să se degradeze.

Gabriela Cristea, despre căsnicia cu Marcel Toader: „Avea toate atuurile la momentul la care ne-am căsătorit”

Cum relația cu părinții ei nu a fost dintre cele mai bune, Gabriela Cristea și-a dorit din tot sufletul să își întemeieze propria familie. Astfel că, spune ea, s-a grăbit să se mărite cu Marcel Toader pentru că își dorea copii.

Întrebată de Cătălin Măruță de ce s-a căsătorit cu Marcel Toader, Gabriela Cristea a răspuns: „M-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare, dar ajunsesem la o vârstă și am zis: e momentul să mă așez la casa mea, să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul, și să fiu și eu în rândul lumii”.

Totodată, Gabriela Cristea a recunoscut că avea sentimente pentru cel care i-a devenit atunci soț.

„L-am iubit, pentru că la început a fost un om extraordinar. Cu asta m-a și cucerit. Bine, mai mult i-a cucerit pe prietenii mei, după care m-a cucerit și pe mine și am zis, de ce nu?! Până la urmă e un om ok, se poartă frumos cu mine, de ce să nu mă căsătoresc? Avea toate atuurile la momentul la care ne-am căsătorit”, a povestit ea în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Gabriela Cristea, întrebată de Cătălin Măruță dacă a mers sub influența alcoolului la emisiune: „E o prostie!” / Video

Citește și: Reacția Magdei Vasiliu după ce Gabriela Cristea a fost atacată în online: „Atâta frustrare și lipsă de bun simț rar am văzut”

Primele semne de gelozie

Relația lor s-a deteriorat la scurt timp după ce au devenit soț și soție iar, mai târziu, vedeta a aflat că soțul ei o înșela.

„Din păcate, însă, foarte repede s-a deteriorat relația noastră. Primul semn l-am avut după două săptămâni după ce ne-am căsătorit. Îmi aduc aminte că m-a sunat un prieten, iar eu nu aveam nimic de ascuns, și am pus telefonul pe speaker. Omul m-a sunat să mă felicite pentru căsătorie. Și atunci a avut prima criză de gelozie. Și atunci ar fi trebuit să mi se aprindă prima dată beculețul. Dar am zis să nu fiu chiar nebună. Dar la el era hoțul strigă hoțul. Și încet-încet relația a început să se deterioreze din ce în ce mai grav, pentru că eu munceam foarte mult. Plecam dimineața de la 7:30-8:00 și mă întoarceam seara la 8:00 acasă, de luni până sâmbătă. El stătea acasă și avea grijă de altcineva și eu mă duceam și lucram”, a povestit Gabriela Cristea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Când s-a rupt legătura dintre Gabriela Cristea și părinții ei: „Am decis să îmi iau viața în mâini” / Video

Citește și: Poreclele primite de copiii regali, George, Charlotte și Louis la școală. Cum se alintă William și Kate Middleton

Gabriela Cristea, la un pas de a rămâne pe străzi

La finalul căsniciei, Gabriela Cristea a realizat că nu mai are niciun ban în cont, iar soțul ei îi cerea să se mute din casa în care au locuit împreună.

„La un moment dat, când n-am mai putut, am început să mă degradez. Și am început să am niște probleme de sănătate. Efectiv nu mai puteam. Și i-am zis într-o zi, „nu mai pot și nu mă mai duc”. Și atunci a fost scandalul de pe lume. Și nu a avut ce să facă. Am vrut să îmi iau și eu trei luni să mă refac și de acolo s-a rupt filmul. Pentru că practic eu am rămas fără venit și e greu de crezut, dar asta e realitatea, eu nu aveam acces (n.r.la conturi). M-am trezit într-o zi că el îmi spune „casa e a mea, ușa e a ta” și „eu plec trei, patru zile, și în astea trei, patru zile, te muți”. Era casa lui”, a povestit prezentatoarea.

Gabriela Cristea a precizat că a avut noroc că încă nu își vânduse apartamentul pe care îl deținea în Capitală și a avut un loc unde să meargă.

„Mi-ar fi vândut și casa din Dorobanți și eu m-aș fi dus să mă mut pe trotuar”

„Și norocul meu a fost că făcusem actele să vând apartamentul din Dorobanți. Și a fost o situație că nu am putut să îl vând. Că mi-ar fi vândut și casa din Dorobanți și eu m-a fi dus să mă mut pe trotuar”, a afirmat ea.

„Când am plecat am descoperit că eu în conturi nu aveam nici un ban, el scotea în fiecare zi suma maximă. Dacă pot să trec la pierderi 1 milion de euro ,atunci sunt un om generos”, a mai spus vedeta.

Gabriela Cristea a pierdut două sarcini

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a făcut mai multe fertilizări in vitro, însă nu a reușit să rămână însărcinată astfel.

„Am făcut într-un an cinci sau șase (fertilizări in vitro) și nu am avut succes cu niciuna. Și când am făcut-o pe ultima nu am mai putut, am cedat psihic și am zis gata. Și practic i-am zis soțului meu (n.r. Tavi Clonda) aici ne oprim că nu mai pot, hai să ne luăm un răgaz. El m-a susținut 100% și, în momentul în care nu ne-am mai concetrat pe chestia asta, am rămas gravidă natural”, a dezvăluit ea.

De asemenea, Gabriela Cristea a mărturisit că a pierdut două sarcini.

„Am mai fost de două ori însărcinată, odată pe la aproape de 20 de ani, dar sarcina nu era una viabilă și am mai pierdut o sarcină cu Tavi”, a precizat vedeta.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de cinci ani, între anii 2008 – 2013.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriela Cristea

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton