Gabriela Cristea, întrebată de Cătălin Măruță dacă a mers sub influența alcoolului la emisiune: „E o prostie!” / Video

.

În urmă cu câteva luni, Gabriela Cristea a fost acuzată că s-a prezentat la emisiunea pe care o prezintă, în stare de ebrietate. Atunci, prezentatoarea a decis să nu răspundă acuzațiilor, iar acum a vorbit deschis, pentru prima dată, despre acest subiect.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță”, Gabriela a precizat că nimic din ce s-a scris pe pagina de Instagram „Viperele Vesele” nu este adevărat. Mai mult, ea a explicat că nu consumă deloc alcool.

Gabriela Cristea, după ce a fost acuzată că a consumat alcool înainte de emisiunea „Capriciile iubirii”

Cătălin Măruță a întrebat-o pe Gabriela Cristea cum a apărut zvonul potrivit căruia a mers în stare de ebrietate la emisiunea pe care o prezintă și dacă este ceva adevărat din ce s-a spus.

Citește și: Reacția Magdei Vasiliu după ce Gabriela Cristea a fost atacată în online: „Atâta frustrare și lipsă de bun simț rar am văzut”

„La un moment dat era, „Gabriela Cristea a venit sub influența alcoolului la emisiune””, a spus Cătălin Măruță.

„Este o prostie!”, a afirmat Gabriela Cristea.

„Eu nu am comentat nicăieri. Dacă nu mă întrebai tu acum nu aș fi vorbit despre chestia asta și îți răspund ție pentru că înseamnă ceva să îți răspund ție. Dar nu mai răspund așa oricui își permite să arunce cu rahat. E un grup la emisiunea pe care o prezint și un grup de susținători. Și fetele alea nu mă plac. Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, tot timpul vorbesc, fac glume multe, într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă. Și au zis că sigur am consumat ceva”, a explicat prezentatoarea.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, datorii la bancă, după ce și-au luat o mașină de 120.000 de euro: „Asta e, muncim”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, experiență gastronomică într-un restaurant cu o stea Michelin: “Ultimul desert l-am luat la pachet”/ Video

Mai mult, ea a precizat că niciodată nu ar face așa ceva întrucât își respectă meseria și că nu este consumatoare de alcool.

„Dar cum să îmi permit vreodată în viața mea să mă duc la mine în emisiune (n.r. în stare de ebrietate), eu îmi respect meseria! Pe lângă asta eu nu consum alcool. Eu consum alcool ocazional. Am băut acum o jumătate de gură, probabil că o să beau de ziua mea un pahar de șampanie”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Prezentatoarea, acuzată că a mers sub influența alcoolului la emisiune

În urmă cu câteva luni, Gabriela Cristea a fost acuzată de contul de Instagram Viperele Vesele că s-a prezentat la emisiunea pe care o prezintă, „Mireasa – Capriciile iubirii”, după ce consumase alcool.

Deși ea a refuzat să facă atunci vreun comentariu, soțul acesteia, Tavi Clonda, a făcut câteva declarații.

Citește și: Gabriela Cristea, declarații în lacrimi despre perioada în care ea și Tavi Clonda încercau să devină părinți: „Nu mai pot psihic”

Citește și: Cum a început relația lui Aris Eram cu Laura Giurcanu. Dezvăluirile făcute de Sânziana Negru la America Express

„Soția mea nici măcar când e la noi în curte nu servește nimic, fiindcă nu se distrează așa. E cu totul fals. Nu am ce să zic, decât că ea e ok, fiindcă știe cine e…în ciuda acestei știri! Și eu sunt OK! Dar totuși te deranjează un pic când vezi astea, când apar astfel de lucruri, fiindcă asemenea știri erau mai de mult în arsenalul presei. Țin minte vremurile în care presa, anumite publicații, ieșeau cu tot felul de știri false. Acum ne mirăm că mai țin astea sau că au venit sau că au revenit. Nici nu mai știm, fiindcă au fost cândva folosită toată tevatura asta. Dar oricum, e foarte clar că nimic din ceea ce s-a scris pe tema asta nu este adevărat!”, a afirmat atunci soțul Gabrielei Cristea pentru Playtech.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriela Cristea

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton