Gabriela Cristea, dezvăluiri după 9 ani de mariaj cu Tavi Clonda: “Vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată”/ Exclusiv

.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit în primăvară 9 ani de când au devenit oficial soț și soție, relația lor debutând în urmă cu aproximativ 11 ani, când erau colegi, ea – prezentatoare, el – solist al bandulului din emisiunea ei. Întâlnirea celor doi a fost benefică, și-au întemeiat o familie frumoasă, au două fete – Victoria și Iris – și fac în continuare o echipă imbatabilă. În exclusivitate pentru Unica.ro, prezentatorea emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, dufuzată la Antena Stars, a vorbit deschis despre mariajul ei și vocația pe care a descoperit-o la Tavi Clonda. Gabriela Cristea ne-a dezvăluit și planurile de concediu pentru aceasta vară. Cuplul a antamat deja o escapadă la Disneyland Paris, unde își vor duce fiicele, în luna iulie.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au învățat să jongleze cu responsabilitățile de când sunt părinți, reușind să aloce timp și unul pentru celălalt. În urmă cu 9 ani, când s-au văzut și s-au plăcut, apropiații nu le dădeau prea multe șanse împreună și nici nu s-au ferit să le spună în față acest lucru. Prezentatoarea TV și artistul nu au ținut cont de previziunile nefavorabile și au mizat pe povestea lor de iubire, care continuă și în prezent.

Gabriela Cristea, dezvăluiri după 9 ani de mariaj cu Tavi Clonda: “Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte”

În primăvară au împlinit 9 ani de la cununia civilă, iar la sfârșitul lunii august se fac 5 ani de la cea religioasă. Cum sărbătoresc? “Prea multe aniversări, o să ieșim la o masă. Prea multe petreceri dăunează familiei”, ne-a spus amuzată Gabriela Cristea, legat de aniversare.

Citește și: Tavi Clonda, reacţie acidă, după atacurile la adresa soţiei sale, Gabriela Cristea şi a familiei lor: „Nu vă mai permit!”

Citește și: Gabriela Cristea, despre brandul de bunătăți artizanale de care se ocupă: „Un produs bun nu trebuie să facă niciodată compromisuri!”

Citește și: Cât costă un borcan de dulceață de portocale făcută de Gabriela Cristea. Prezentatoarea a scos la vânzare produse preparate de ea

Gabriela Cristea, dezvăluiri după 9 ani de mariaj cu Tavi Clonda: “Vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată”/ Exclusiv

Momentan, cuplul și-a făcut planul legat de concediu, mai ales că fetele intră în vacanță. În plus, plecările sunt gândite în funcție de Victoria și Iris, în destinații unde fetele să se distreze.

Așa că prima oprire va fi în Franța, unde vor ajunge după mijlocul lunii iulie. Și asta pentru că până pe 12 iulie, Gabriela Cristea prezintă în direct, la Antena Stars, reality show-ul matrimonial Mireasa – Capriciile Iubirii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își duc fetele la Disneyland Paris

“Plecăm cu fetele la Disneyland Paris anul acesta, le ducem prima oară și sper și ultima, la cât a costat! Mai vrem să mai facem o vacanță în Bulgaria, în Grecia și în rest pe aici pe la Marea Neagră să mai ajungem în weekenduri”, a declarat, pentru Unica.ro, Gabriela Cristea, soția lui Tavi Clonda.

Timpul a demonstrat că Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt suflete pereche și că întâlnirea lor nu a fost întâmplătoare. “Atunci când eram la începutul relației, toată lumea zicea: ‘Nu au nicio șansă să fie împreună!’ Noi chiar ne amuzam”, ne-a mărturisit prezentatoarea TV. Cei doi au reușit să depășească împreună și perioada dificilă în care își doreau cu ardoare să devină părinți, iar acest lucru nu se întâmpla. Vedeta TV a făcut mai multe fertilizări in vitro, fără succes însă. Când își luase gândul de la acest vis, Gabriela Cristea a rămas însărcinată natural, cei doi fiind binecuvantați cu două fiice, după care sunt topiți.

Gabriela Cristea, dezvăluiri după 9 ani de mariaj cu Tavi Clonda: “Vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată”/ Exclusiv

Gabriela Cristea, despre Tavi Clonda: “Vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată”

Vedeta a făcut confesiuni, pentru Unica.ro, despre longevitatea mariajului ei. “Cred că secretul este că împărtășim lucruri, încercăm să comunicăm pentru că nu ne iese de fiecare dată, vorba aceea oameni suntem. Ne respectăm și ne ajutăm foarte mult, mai mult el. Tavi le spune și “nu” fetelor, dar cred că vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată. Trebuie să îi recunoști meritul omului, nu ai ce să faci! Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte. De fiecare dată m-a încurajat să fiu și eu părtașă la tot ce înseamnă familie”, ne-a mărturisit Gabriela Cristea, subliniind calitățile soțului său.  

Citește și:  Ce semnificație au cerceii și broșa purtate de Kate Middleton. Mesajul Prințesei de Wales după prima apariție publică de la diagnosticul de cancer

Citește și: Ce hotărâre a luat Bianca Brad, după ce fiul ei a fost admis la facultate în Italia: “Are nevoie de spațiu”/ Exclusiv

Citește și: Anca Țurcașiu a devenit bunică la 54 de ani. Nora artistei a născut o fetiță: „Sunt cea mai fericită de pe Pământ”

Citește și: Ar trece Mihai Petre peste infidelitate? „Eu așa simt”. Care crede că este secretul relației cu soția lui, Elwira / Exclusiv

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton