Gabriela Cristea, decizie vehementă cu privire la viitorul fetițelor. „Copiii să-și muncească propriii lor bani, nu să-i moștenească!”

.

Gabriela Cristea a vorbit în mediul online despre planurile sale cu privire la viitorul fetițelor. Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Tavi Clonda, au două fete – Victoria (6 ani) și Iris (4 ani).

Gabriela Cristea spune că “i se pare normal” ca fetele să-și muncească proprii bani când vor ajunge la vârsta maturității, nu să îi moștenească.

„Copiii să-și muncească propriii bani!”

Vedeta de televiziune a explicat că ea este genul de persoană care preferă să trăiască momentul și când e vorba de bani, va cheltui oricât pentru a-și satisface poftele. Ea consideră că experiențele pe capătă în vacanțe, unde familia cheltuiește după bunul plac, sunt mai importante decât banii puși la saltea, nevalorificați.

“Mi se pare foarte important să profiți de banii pe care îi muncești și nu să-i pui la saltea, cum s-ar spune, pentru că vor veni alții după tine și cu siguranță îi vor cheltui și poate nu o să facă treaba asta cu cap, pentru că una e să cheltui banii pe care tu îi produci, și alta e să cheltui banii altcuiva.

Banii nemunciți se vor cheltui foarte rapid. Banii pe care i-ai câștigat tu, întotdeauna vor fi chivernisiți și vor fi folosiți de așa manieră încât să te ducă mai multă vreme și să-ți satisfacă poate mai multe capricii decât cum ar putea să satisfacă unuia sau altuia” – a explicat Gabriela Cristea, în mediul online, citată de wowbiz.ro.

Vedeta spune că ea a muncit banii pe care îi are, nu i-a moștenit de la părinți. Și este de părere că la fel ar trebui să facă orice părinte, să-i învețe pe cei mici valoarea banilor pentru ca mai apoi să se poată descurca singuri. Lăsarea unei moșteniri financiare copiilor nu este o opțiune bună, după părerea Gabrielei.

Gabriela Cristea: „Banii sunt făcuți să circule și să ne satisfacă mai multe capricii!”

“Mie mi se pare normal ca cei care vine după noi, copiii, să-și muncească propriii lor bani, nu să-i moștenească. Și la mine a fost la fel. Dacă acum aș întoarce buzunarele, probabil că ele ar fi goale, dar, în același timp, buzunarele sufletului meu sunt pline de satisfacții, pentru că am fost în vacanță cu soțul meu sau am fost în vacanță cu copiii și ne-am creat amintiri fabuloase, pe care să le păstrăm multă vreme în sufletul nostru și care cred că sunt mai importante decât banii de la saltea.

Citeşte şi: Cât plătesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda ca să își țină fiica mai mare la o școală privată: „Victoria chiar mi-a zis…”

Citeşte şi: Gabriela Cristea a făcut șase inseminări in vitro și a pierdut două sarcini. Dezvăluirile dureroase ale prezentatoarei

Citeşte şi: Gabriela Cristea a răbufnit și răspunde jignirilor primite pe internet: „Și eu sunt om, și eu am sentimente” / Video

Citeşte şi: Rețeta de fasole bătută cu ceapă caramelizată și sos de roșii de la Gabriela Cristea: „Ce poate să fie mai bun?”

 În altă ordine de idei, ce faci, că știți că mai sunt și momente din acelea în care viața te lasă. Mai devii șomer, mai vine o pandemie și stăm cu toții acasă, cum de altfel și pe noi ne-a prins oarecum nepregătiți și cred că pe toată lumea, dar important e să fim bine unii cu alții, că banii sunt făcuți să circule și să ne satisfacă mai multe capricii.”, a mai spus Gabriela Cristea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton