Gabriela Cristea a decis. Când va avea loc botezul fetiței sale, Victoria

.

În luna septembrie 2017 Gabriela Cristea a adus-o pe lume pe micuța Victoria, devenind astfel o femeie împlinită. Vedeta a încercat ani de zile să rămână însărcinată, însă fără succes, așa că venirea pe lume a micuței Victoria a fost un vis devenit realitate.

Apropiații prezentatoarei TV spun că ea și-a dedicat întreaga viață fetiței și de aceea a decis să stea acasă cu ea, deși mulți s-ar fi așteptat să revină pe micile ecrane la scurt timp după naștere.

”Tot universul sau l-a reprezentat in aceasta perioda fetita si, poate tocmai de aceea, i-a si acordat intreaga atentie”, au declarat apropiații Gabrielei pentru WowBiz.ro.

Acum Gabriela și Tavi Clonda au luat și o decizie mai puțin obișnuită în privința botezului. Toată lumea se aștepta ca Victoria să fie creștinată anul acesta, având în vedere că s-a născut în septembrie. Însă părinții au decis să mai aștepte până în aprilie, când va fi mai cald. ”Ea s-a gandit ca este foarte frig in aceasta perioada, asa ca, ideal ar fi ca botezul sa se tina in aprilie, atunci cand vremea va fi una mai prielnica”, spun surse din anturajul Gabrielei Cristea. Astfel, fetița va fi creștinată la vârsta de șapte luni, însă mama crede că este spre binele ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton