Gabriela Cristea și Tavi Clonda, copleșiți de problemele de sănătate cu care se confruntă: „M-a durut, dar am rezistat”

.

Merg împreună prin viață, dar au ajuns să se lupte și cu același gen de probleme. Gabriela Cristea și Tavi Clonda se confruntă cu situații neprevăzute și au început să meargă tot mai des la medic.

Dacă prezentatoarea a făcut o alergie la produsele care se folosesc la manichiură și timp de șase luni trebuie să stea departe de acest artificiu de imagine, artistul a ajuns de urgență la spital după ce și-a rupt o pieliță și degetul i s-a infectat.

Tavi Clonda: “Am făcut o infecție la unghie”

“Am făcut o infecție la unghie. A început așa ușor, mi-am smuls o pieliță, ceea ce le sugerez celor de acasă să nu facă, să nu smulgă pielițe, să nu roadă unghii, să nu facă prostii din astea. Nu știu cum s-a întâmplat.

Astea sunt chestii pe care nu le bagi în seamă, sunt niște ticuri. Și am lăsat acolo, probabil, o parte deschisă și mi s-a infectat. Am zis, lasă că… mici chestii așa, dureri mititele mai sunt, te mai înțepi în ceva, am zis că trece. Și o zi, două, trei, patru, când duminică dimineață era dublu degetul.

Și m-am panicat. Eram și la Brașov, am venit la București. M-am dus până la urmă la spital. Am fost la urgențe, am făcut drenaj acolo. M-a pansat, ce-a făcut și am un pansament acum. Trebuie să mă duc să îl schimb. Voi vedea cum evoluează. Ideea este că mă simt bine, nu am făcut temperatură, nu am făcut alte complicații, deocamdată, și sper să rămână așa și să se vindece”, a declarat Tavi Clonda, conform Antena Stars.

Citeşte și: Gabriela Cristea, despre divorțul de Marcel Toader: „A fost zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”

Citeşte și: Gabriela Cristea, criticată că-și editează fotografiile: „Cum în poze ești așa de slabă? Noi te vedem la TV…”

„M-a durut, că a fost pe viu, dar am rezistat”

Solistul trebuie să poarte acum bandaj și să își protejeze rana cum știe mai bine. Important e că nu are dureri.

”A durat un pic, 20 de minute, jumătate de oră. M-a durut, că a fost pe viu, dar am rezistat și sper să fie în continuare ok treaba. Dar importantă este că mă simt bine, nu mă doare, dar oricum durează un pic recuperarea, că na, fiind rană deschisă acolo, trebuie mereu purtat bandaj, să nu intre praf, mizerie.

Am tot citit și pe net, mi-au zis și doctorii, pot degenera dacă nu mergi la timp”, a mai declarat Tavi Clonda.

Citeşte și: Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să-și vândă casa. Cum arată locuința

Citeşte și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Gabriela Cristea: „Am făcut o alergie foarte urâtă”

Gabriela Cristea trece printr-o experiență asemănătoare. Vedeta a făcut o alergie la materialele care se folosesc la manichiură. Acum, prezentatoarea nu mai are voie să utilizeze acest gen de produse timp de șase ani.

„Dragilor, în ultima vreme m-ați întrebat, parcă anticipând, cum mai stau cu alergiile la produsele pentru unghii. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic alergolog. Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau la nu știu cine”, a spus prezentatoarea pe o rețea de socializare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton