Gabi Bădălău, detalii despre procesul intentat de Claudia Pătrășcanu: „Zice că vreau să fug cu copiii din țară”

.

Gabi Bădălău a făcut noi declarații cu privire la procesul pe care fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu i l-a deschis în instanță. Artista îl acuză pe omul de afaceri că a refuzat să îi dea procură pentru a putea merge cu cei doi copii ai lor în vacanță.

Acum, Bădălău susține că, de fapt, Claudia este cea care nu a vrut să îi dea procura pentru a putea merge cu copiii patru zile în afara țării, de teamă că ar putea fugi cu ei.

Gabi Bădălău, detalii despre procesul intentat de Claudia Pătrășcanu

După ce în ultimii ani s-au luptat prin tribunale pentru custodia copiilor, acum Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt din nou în plin scandal. Artista a ajuns să apeleze la instanță după ce i-a cerut o procură fostului soț pentru a-i duce pe cei mici la Instanbul și Paris, iar acesta ar fi refuzat.

Pe de altă parte, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu spune că lucrurile stau cu totul diferit. Bărbatul susține că, în urmă cu patru ani, când s-au separat, el și Claudia au decis să își ofere o procură reciprocă, valabilă timp de un an, pentru a nu avea probleme atunci când vor să plece cu copiii în afara țării. Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar între ei au apărut tot mai multe neînțelegeri.

„De trei ani de zile, patru ani, de când ne-am separat, eu o tot rog pe Claudia, pentru binele copiilor, să ne dăm o procură reciprocă pe un an de zile pentru a călători cu copiii, atât eu, cât și ea. Eu de fiecare dată când am călătorit cu copiii am călătorit eu, cu părinții mei, sora mea și soțul ei. În anii care au trecut i-am dat și eu procură, mi-a dat și ea, într-o anumită perioadă, în care pe ea o apucau crizele și nebuniile, și nu îmi dădea procură”, a afirmat omul de afaceri.

„Am dus-o în fața instanței, mi-a dat instanța un document: suplinire de procură a unuia dintre părinți, pentru a putea să plec din țară. La autorități prezinți la judecătorie această ordonanță și poți să pleci din țară. Claudia a făcut contestanție și la acest lucru, deși eu voiam să plec cu copiii, dar până la urmă am plecat. Cu bune, cu rele, copiii au avut privilegiul de a se plimba și cu mine și cu ea”, a declarat Gabi Bădălău pentru SpyNews.

Bădălău, plasat sub control judiciar

În urmă cu șase luni, bărbatul a fost plasat sub control judiciar, astfel că nu are voie să părăsească țara. Are voie, totuși, să iasă din România pentru perioade scurte, dacă prezintă acte care să arate unde călătorește, perioada și locul în care este cazat.

Astfel, el a vrut în luna august să meargă cu băieții lui și ai Claudiei în vacanță, dar artista ar fi refuzat să îi dea procura necesară, deși el i-a oferit această procură atunci când ea a dus copiii în Turcia și Germania.

„În ultima perioadă, de vreo șase luni, eu sunt sub control judiciar, implicat dreptul de a părăsi țara. Am discutat cu Claudia și i-am explicat omenește, eu la judecătorie unde am acest proces cu controlul judiciar, în afară de termenul acesta de 60 de zile pe care mi-l dau la judecătorie, eu mai pot depune niște cereri. Mă duc și spun că vreau să plec din țară într-o anumită perioadă, dau toate detaliile legate de cazare, avion, iar judecătorul e posibil să mă lase, sunt niște cereri intermediare. În perioada asta de șase luni i-am dat Claudiei două procuri să plece cu copiii, una în Germania și una în Turcia. Procura pentru Turcia a fost chiar pe programul meu, pe vacanța de vară când copiii trebuiau să petreacă cu mine, dar m-a sunat prietena Claudiei, nașa unuia dintre copii, că mă roagă că a luat niște bilete și să-i las pe copii să meargă”, a povestit Gabi Bădălău.

Citește și: Gabi Bădălău, atac nou la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Mă denigrează în mod constant și obsesiv. Mă uit și mă crucesc!”

Citește și: Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Protecției Copilului, după ce familia lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus punct relației. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Citește și: Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu l-am luat pentru bani. În acel moment era falimentat” / Video

Claudiei Pătrășcanu îi este teamă că Gabi Bădălău vrea să fugă cu copiii

Astfel, potrivit lui Bădălău, Claudiei Pătrășcanu i-ar fi teamă că acesta ar vrea să fugă cu cei doi copii din țară și acesta ar fi fost motivul pentru care a refuzat să îi dea procura solicitată.

„Femeia dacă e limitată puțin zice că nu, că vreau să fug cu copiii din țară. Băi, femeie, ești nebună?! Eu am aici afaceri, am părinți, cum să fug cu copiii. Tu tocmai de asta îmi dai procură, poate mă ajuta la cererea aceea intermediară ca să pot să plec cu copiii. Ea nu încălca legea, ea îmi dădea procura, eu mă duceam în fața judecătorului cu procura de la fosta soție, iar instanța îmi spunea dacă pot sau nu să merg în vacanță. I-am explicat pe liniște, pe calm, ea că nu, că vrei să fugi din țară, că nu încalc legea. Copiii au dorință, au colegi la școală din anumite medii, familii, își doresc și ei. Cu toate lucrurile astea ea nu a vrut să-mi dea procura din răutate, în condițiile în care au i-am dat două procuri ei”, a mai spus Gabi Bădălău pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton