Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ce spune despre presupusa relație cu instructorul de fitness: „Nu sufăr”

.

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu, după o relație care a durat trei ani. Omul de afaceri a vorbit și despre presupusa relație pe care ar avea-o cu un instructor de fitness, dar și despre relația în care Bianca ar fi implicată în prezent.

Bădălău a format un cuplu timp de trei ani cu Bianca Drăgușanu, relația lor având urcușuri și coborâșuri, cei doi despărțindu-se de mai multe ori. Acum se pare că această relație a ajuns la final. Afaceristul a precizat că în perioada următoare vrea să se concentreze pe copiii săi și pe afacerile lui.

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu, după ce în presă au apărut, în ultima perioadă, mai multe zvonuri pe acest subiect. De asemenea, s-a scris că aceasta ar fi deja implicată într-o altă relație.

„Doamna Drăgușanu, am citit de la voi, că este implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Atunci eu nu mai am ce să discut și înțelegeți voi mai bine lucrurile din declarațiile, acțiunile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu”, a afirmat Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show.

Întrebat dacă s-au despărțit, acesta a răspuns: „Categoric”.

Citește și: Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe mama lui că a dat foc la casă cu copiii în ea: „Are o doză de ură și răutate”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, la cuțite cu fosta soacră. Ce spune despre mama lui Gabi Bădălău: „A dat foc la casă”

Cât despre relația pe care ar avea-o Bădălău cu un instructor de fitness, el a spus: „Nu este adevărat”

Omul de afaceri a precizat că nu sunt adevărate nici zvonurile potrivit căreia ar fi lăsat-o însărcinată pe această femeie.

„Ai mai auzit tu vreodată de o femeie să rămână însărcinată din priviri?”, a spus el amuzat.

„Nu am de ce să sufăr”

Bădălău spune că acum intenționează să se concentreze asupra copiiilor pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu, dar și a afacerilor sale.

„Nu există așa ceva, am avut o relație de trei ani, cu bune, cu rele, și am nevoie de o perioadă de liniște, să îmi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei”, a mai spus el.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Am avut nevoie de încurajări”

Citește și: Smiley, surprins de o alertă în SUA: „Nu credeam că o să trăiesc așa ceva la Hollywood”

Întrebat dacă suferă după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a spus că nu are niciun motiv să sufere.

„Nu sufăr, nu am de ce să sufăr, atât timp cât ne trezim dimineața, suntem sănătoși, îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși. Într-adevăr, orice despărțire este grea sau dureroasă sau neplăcută, dar viața merge înainte pentru fiecare. Eu mă bucur pentru binele doamnei Drăgușanu, sunt foarte fericit pentru viața ei personală și pentru alegerile făcute de ea”, a precizat omul de afaceri.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton