Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Ce s-a stabilit despre custodia copiilor

.

Claudia Pătrășcanu (43 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) au divorțat oficial, la trei ani după decizia despărțirii. Cei doi urmează să se mai întâlnească încă o dată în fața judecătorilor pe 3 noiembrie, pentru a se stabili domiciliul celor doi copii pe care îi au împreună, Gabriel și Nicholas, dar și programul de vizitare.

Custodia copiilor va fi comună, după cum au stabilit Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, iar artista va renunța la numele de familie al fostului soț. Gabi Bădălău a afirmat că procesul nu este încheiat definitiv, deoarece Claudia ar fi complicat destul de tare lucrurile, aducând în instanță diverse probe și înregistrări. Afaceristul speră ca artista să nu mai facă apel.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Ce s-a stabilit despre custodia copiilor

Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea.

Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt un tată care îl dor dinții pe copil.

Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi – a declarat Bădălău, la Xtra Night Show.

De când au deci să divorțeze, de acum mai bine de trei ani, între Claudia și Gabi au existat nenumărate scandaluri legate de creșterea copiilor.

Pe de o parte, Claudia l-a acuzat pe Bădălău că a încercat să întoarcă băieții împotriva ei.

Așa cum, acum 3 ani, am făcut un anunț de disperare pentru că nu mai puteam și doar cei care trec prin asta pot înțelege, astăzi pot spune că renunț la a mai avea orice legătură cu omul care a ajuns să le spună copiilor noștri că: ‚Tati v-a ținut în burtă’; ‚Tati v-a dat să mâncați la sân până nu mai puteam de durere și îmi curgea sânge’; ‚Tati s-a chinuit cu voi când îmi dădeați picioare în burtă’; ‚Tati v-a dat NAȘTERE!’. ‚Mama voastră trebuie să stea la Cer, nu aici pe Pământ.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Ce s-a stabilit despre custodia copiilor

Mama voastră nu are un iubit pentru că este urâtă!’ Închid ochii și spun doar: ‚Domnul să-l ierte!’. Niciodată nu mi-am ținut copiii departe de tatăl lor și nici nu o s-o fac. Ba chiar vreau să vadă singuri realitatea…. Mereu s-a urmărit denigrarea și distrugerea mea emoțională. Pentru fel de fel de motive. Asta pentru a întoarce copiii împotriva mea – a mărturisit Claudia, în urmă cu câteva luni.

Pe de cealaltă parte, Gabi Bădălău spune că artista are un comportament neadecvat care poate influența în mod negativ copiii.

Citeşte şi: Solistul trupei Carla’s Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai recent videoclip. Cum arată artistul

Citeşte și: Cabral a ajuns la urgențe: „Nu-mi spuneți, v-a tăiat nevasta!”

Citeşte şi: Mesajul sfâșietor al soției rapperului Nosfe, la o zi după înmormântarea artistului. Mădălina i-a făcut o promisiune dureroasă soțului trecut în neființă

Citeşte şi: Delia Matache, după ce declarația ei despre copii a stârnit un val de reacții în mediul online: „N-am dat lecții niciodată nimănui”

Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos, pe care l-am trimis eu și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare și pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Ce s-a stabilit despre custodia copiilor

Și toate astea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți. Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj. Ei o pot suna pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine.

Este inuman ca o mamă să își folosească proprii copii pentru interesele proprii materiale sau media, pentru că ea asta face de 3 ani. Zice una, face alta. S-a dovedit timp de 3 ani că provoacă contexte și că a fost capabilă să își folosească proprii copii punându-le reportofon și microfoane în hăinuțe și bagaje. Această „mamă perfectă” care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planuri diabolice folosindu-și proprii copii.

Când nu se ceartă pentru bani, se ceartă pentru câini. Îți dau și câine și bani și libertate. Tot ce vreau în schimb este liniște alături de copiii care sunt și ai mei. Tot ce face arată cât este de perversă și periculoasă pentru proprii copii în primul rând! – a transmis Bădălău, în mediul online.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton