Povestea inelului de logodnă al Mariei Iordănescu. Legătura neștiută cu bijuteria moștenită de Kate Middleton de la Prințesa Diana / Exclusiv

.

Maria Iordănescu rămâne un exemplu de eleganță într-un 2024 dominat de trenduri. Prezentatoarea de la Prima TV știe ce-i place și ce i se potrivește și, deși nu se inspiră neapărat din stilul ei vestimentar, o apreciază pe Kate Middleton pentru aparițiile sale pline de bun gust. Mai mult decât atât, întâmplător, jurnalista a fost cerută în căsătorie cu un inel de logodnă foarte similar cu cel al Prințesei de Wales. Bijuteria cu safir a fost purtată anterior de Prințesa Diana, un alt exemplu de eleganță atemporală. Invitată la Fresh by Unica, Maria ne-a dezvăluit de ce a ales soțul ei tocmai acel inel de logodnă pentru ea, dar și ce părere are ea despre tendințele actuale din modă.

Maria Iordănescu, un exemplu de eleganță într-o lume a trendurilor: „Îmi place foarte mult stilul lui Kate Middleton”

Maria Iordănescu (28 de ani) nu se inspiră din ținutele altora. Atunci când își cumpără un produs nou, Maria se gândește la ce are deja în dulap și la cum l-ar putea combina în cât mai multe ținute reușite. „Îmi place foarte mult stilul lui Kate Middleton. Este mereu impecabilă. Nu am întâlniri oficiale (zâmbește), dar atunci când pot, încerc să fiu cât de cât elegantă”, a spus prezentatoarea de la Prima TV, la Fresh by Unica.

Maria Iordănescu nu este o fană a noilor tendințe vestimentare. Jurnalista a remarcat că adolescentele gravitează în jurul a două extreme, ținutele cool, inspirate de moda din State a anilor 2000, ori ținutele sumare, inspirate de surorile Kardashian.

„Din păcate, și o spun cu regret în glas, observ noul trend al adolescentelor, care au compus un nou stil vestimentar. Un fel de trap cu rap, cum se îmbrăcau Eminem sau alți artiști în străinătate în anii 2000 și ceva, pantaloni largi, sau extrema cealaltă, cu influențe Kardashiene. Uităm să fim elegante, să reprezentăm sexul acesta frumos în adevăratul sens al cuvântului prin rafinament, bun gust și eleganță”, a spus Maria Iordănescu, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Maria Iordănescu și soțul ei, după ce au devenit părinți: „Îl văd diferit” / Exclusiv

„Am fost într-o goană a genților.” Își planifica vacanțele în funcție de această pasiune

Când vine vorba despre investițiile din gaderoba proprie, Maria Iordănescu este o fană a accesoriilor, în special a genților și bijuteriilor. Jurnalistei îi plac și pantofii, dar nu-i consideră o investiție, având în vedere că se deteriorează destul de rapid.

„Eu sunt o mare fană genți. Soțul meu nu mai vrea să audă. (râde) Am fost într-o goană a genților, îmi planificam vacanțele în funcție de locurile în care puteam să-mi achiziționez geanta preferată. Gențile de la anumite branduri au devenit, în adevăratul sens al cuvântului, o investiție. Într-un an de zile poate crește chiar cu 20% prețul genții respective. Piața de resale este destul de mare. Bijuteriile la fel, nu-și pierd valoarea. Accesoriile fac diferența între o ținută frumoasă și una așa și așa”, a mai spus Maria Iordănescu, la Fresh by Unica.

Citește și: Povestea inelului de logodnă al Prințeselor de Wales, Diana și Kate Middleton. Istoria controversată a bijuteriei iconice

Povestea din spatele inelului de logodnă al Mariei Iordănescu. Bijuteria, aproape identică inelului purtat de Prințesa Diana

Maria Iordănescu și soțul ei, Teodor Măgureanu, s-au căsătorit religios în mai 2022. Știrista a fost cerută în căsătorie cu un inel de logodnă superb, foarte similar inelului de logodnă primit de Kate Middleton de la Prințul William.

„Nu mi-a spus niciodată că s-a inspirat. Inelul lui Kate a fost al Prințesei Diana. Mi-a plăcut întotdeauna Prințesa Diana. Acum chiar îmi dau seama că are o legătură. Piatra de la bază are aceeași formă. Este un safir oval, însă montura este în formă dreptunghiulară. Piatra în sine este aceeași. El mi-a spus că nu a văzut altă piatră potrivită petnru mine. I s-a părut că safirul este cel mai frumos și se potrivește cu mine ca și temperament, cu culoarea ochilor. Și-a dorit foarte mult safirul pentru mine”, a spus Maria Iordănescu, în exclusivitate la Fresh by Unica.

Inelul lui Kate Middleton are un safir oval Ceylon de 12 karate, încrustat în aur alb de 18 karate și înconjurat de 14 diamante. În momentul în care Regele Charles a cerut-o de soție pe Diana, în 1981, bijuteria valora 37.500 dolari, potrivit People.

Maria Iordănescu la Fresh by Unica

Urmărește interviul integral cu Maria Iordănescu mai jos, pe contul nostru oficial de YouTube sau pe pagina de Facebook Unica.ro!

Nu rata Fresh by Unica, în fiecare miercuri, de la ora 19:00!

În cadrul interviurilor Fresh by Unica dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes, în fiecare miercuri, de la ora 19:00.

Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman, Dr. Costin Dămășaru, Iulia Pârlea, Diana Munteanu, Maria Iordănescu, Andreea Mantea și Lidia Buble.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am avut în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro; Instagram/Maria Iordănescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton