Pandemia, un moment de cumpănă pentru actrița Mirela Zeța: „Mă gândeam cu groază ce aș putea să fac” / Exclusiv

.

Mirela Zeța este opusul multora dintre personajele pe care le-a interpretat de-a lungul carierei sale. Caldă și, totodată, concisă, actrița ne-a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din cariera ei, și anume pandemia de coronavirus, care a împiedicat-o să facă singurul pe care și l-a dorit vreodată, să joace. Tot la Fresh by Unica, actrița din musicalul „Chicago” ne spus care consideră că este cea mai prețioasă lecție pe care a învățat-o de la tatăl ei, ce a determinat-o să meragă la terapie, dar și ce părere are despre conceptul de manifestare.

Cea mai prețioasă lecție pe care Mirela Zeța a învățat-o de la tatăl ei

Mirela Zeța (41 de ani) și-a dorit un singur lucru mai mult decât orice, să devină actriță, iar dorința ei s-a îndeplinit în cele din urmă. Deși niciunul dintre părinții ei nu a avut tangențe cu lumea teatrului, mama a încurajat-o de la bun început să-și urmeze visul.

„Ca orice mamă, cred că avea un spirit de observație foarte bun. Iar eu acasă îmi doream foarte tare s-o distrez, s-o fac fericit. Așa că făceam tot felul de giumbușlucuri, balet, cântam, făceam spectacole, în fine, ca orice copilă, visam să dansez, să fiu soprană. Nu mi-a ieșit, dar iată că acum, în Chicago, îmi pot arăta velitățile de cântăreață”, ne-a povestit Mirela Zeța, la Fresh by Unica.

În cadrul aceluiași interviu, actrița ne-a dezvăluit cea mai prețioasă lecție deprinsă de la tatăl ei, pe care l-a pierdut în urmă cu ceva timp.

„Ne ducem într-o zonă foarte sensibilă. Cred că, și îmi pare rău să zic asta, dar cel mai important lucru a fost, atunci când a murit, să mori cu demnitate și să-ți păstrezi umorul în ultimele clipe de viață”, ne-a mărturisit actrița, vizibil emoționată.

Citește și: Mirela Zeța, dezvăluiri despre musicalul „Chicago” și experiența unică de la penitenciarul Rahova: „Ca actori, a trebuit să dăruim unor oameni marginalizați” / Exclusiv

Experiența Mirelei Zeța de la terapie: „Un proces de cunoaștere extrem de intim și de adevărat”

De-a lungul vieții, așa cum ni se întâmplă tuturor, de altfel, părinții i-au servit și drept anti-exemplu actriței.

„Evident, n-am vrut să fiu ca ei niciodată. Dar mă bucur că am luat de la ei și bune, și mai puțin bune, ca să am ce povesti la terapie, că altfel ce ne-am face? Am fi perfecți (zâmbește)”, a mai spus Mirela Zeța, pentru Unica.ro.

Cât despre relația pe care o are în prezent cu mama ei, actrița s-a rezumat la a o descrie drept „complexă”, așa cum este fiecare relație din viețile noastre, mai ales cele cu membrii familiei, partenerul de cuplu, dar și cea cu noi înșine. Mirela Zeța ne-a spus și cum și-ar descrie experiența de la terapie.

„Cea mai bună investiție, necesară și revelatoare. O experiență benefică din toate punctele de vedere. Cred că este o experiență profundă. Trebuie să ai și un terapeut bun, evident. Și e un proces de cunoaștere extrem de intim și de adevărat”, a sintetizat actrița, la Fresh by Unica.

Citește și: Mirela Zeța, despre foștii colegi de la „Mondenii” și Andreea Marin pe care o imita perfect: „Sper să se fi bucurat de calitatea execuției actoricești” / Exclusiv

Pandemia, un moment de cumpănă pentru actrița Mirela Zeța: „Mă gândeam cu groază ce aș putea să fac”

Mirela Zeța ne-a mărturisit și că „un moment de criză existențială” a determinat-o să apeleze la terapie, însă nu a dorit să detalieze respectiva experiență, însă ne-a spus ce părere are despre manifestare și ne-a povestit cât de dificilă a fost perioada pandemiei pentru ea.

„Da, cred (în manifestare – n.red.). E o cuvânt amplu. Da, mi-am dorit să fiu actriță și s-a întâmplat. Și nu mi-am dorit nimic altceva. Așa că în pandemie, când cu toții ne întrebam încotro, întrebările mele au fost foarte profunde, pentru că eu nu aveam un plan de rezervă. Nu îmi doream altceva, nu mi-am dorit altceva. Și mă gândeam cu groază ce aș putea să fac”, ne-a povestit actrița, la Fresh by Unica.

Deși aflată într-un moment de cumpănă, Mirela Zeța n-a luat în considerare la acel moment varianta de a-și muta activitatea artistică în mediul online, așa cum au făcut alți artiști din românia și din întreaga lume.

„Nu. Teatrul și meseria noastră nu se… adică se poate reda online, dar cred că îi se diminuează impactul și valoarea. Așa că nu e o zonă neapărat pe care o tatonez. Mă descurc foarte prost în mediul online. Sunt de modă veche”, ne-a mai spus.

Citește și: Actrița Mirela Zeța s-a căsătorit! Primele declarații despre soțul ei: „Mi-am întâlnit iubirea salvatoare” / Exclusiv

Mirela Zeța, invitată la Fresh by Unica

Am mai vorbit cu Mirela Zeța despre copilăria ei și emisiunea „Mondenii”, iubirea de sine și cea din căsnicie. Urmărește interviul integral mai jos!

Foto: Instagram; Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton