Obiceiul care o ajută pe Lidia Buble să depășească momentele de cumpănă: „Brusc simt o eliberare și mi se rezolvă toate problemele” / Exclusiv

.

Lidia Buble este una dintre puținele persoane publice care, până la acest moment cel puțin, nu a simțit să apeleze la terapie. Nu pentru că nu ar fi întâmpinat momente dificile în viața ei, ci pentru că și-a găsit refugiu și putere în credință și în familia ei. La 31 de ani, deși spune că este conștientă că a făcut și greșeli, cântăreața declară că nu are regrete, pentru că fără acele greșeli nu ar mai fi fost omul de astăzi. Invitată la Fresh by Unica, artista ne-a spus de ce prioritizează iubirea de sine și cum reușește să treacă peste momentele de cumpănă din viața ei.

Cu ce a înlocuit Lidia Buble terapia și de ce nu are regrete

Lidia Buble lansează hit după hit. După ce în urmă cu doar câteva luni a lansat single-ul „Roșu nuclear”, care are aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube, artista a lansat o piesă fresh de vară, „Buzele Tale”, cu videoclipul filmat în Grecia. Versurile melodiei au fost scrise de Gheorghe Scurtu, Lidia Buble și de Ami, invitată noastră de la Fresh by Unica în această săptămână.

Cu toate că întotdeauna transmite admiratorilor ei o stare de bine și de bucurie, nici Lidia Buble n-a fost ocolită de provocări pe parcursul celor 31 de ani împliniți chiar luna aceasta, pe 9 iunie. A ocolit fiecare obstacol cu capul sus și și-a recăpătat forțele și încrederea în sine datorită credinței și familiei sale. Artista provine dintr-o familie numeroasă cu 11 copii. Lidia are șase frați și patru surori, pe lângă cei doi părinți, în care poate găsi oricând sprijin și înțelegere.

„Cred că terapia mea și toată puterea și seva cu care eu mă încarc o iau de la părinții mei. De la faptul că îmi hrănesc sufletul prin a citi din Biblie. Nu există zi în care să nu mă rog. Se mai întâmplă uneori să și postesc. Noi, în cultul nostru penticostal, avem doar postul negru. Adică nu mănânci, nu bei apă, doar te rogi și stai de vorbă cu Dumnezeu. Eu cel mai mult am rezistat două zile”, ne-a povestit Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și: „Cel mai prețios lucru cu care am plecat de acasă este credința în Dumnezeu”. Ce părere au părinții Lidiei Buble despre cariera ei / Exclusiv

„Îți spun sincer că brusc simt o eliberare”

Tatăl Lidiei Buble este pastor, astfel, credința a fost și continuă să fie un reper în viața ei și a fraților ei. Pentru că este de părere că tatăl său este mult mai dezvoltat spiritual decât ea, Lidia îi cere acestuia să se roage pentru ea atunci când își dorește un lucru din tot sufletul sau atunci când traversează un moment de cumpănă.

„Când trec printr-o perioadă mai grea sau am o problemă, îl sun pe tati. Prima dată bineînțeles că mă rog la Dumnezeu, dar apoi îl sun pe tati. Îi spun: «Să te rogi pentru mine și tu și mami». Și îți spun sincer că brusc așa simt o eliberare și mi se rezolvă problemele”, a mai povestit Lidia Buble, pentru Unica.ro.

Chiar dacă nu a simțit nevoia să apeleze la ajutor de specialitate până acum, Lidia este conștientă de beneficiile terapiei. Până acum însă, a preferat să-și pună încrederea în Dumnezeu, în familie și în forțele proprii.

„N-am ajuns încă să mă duc nici la psiholog, nici la cursuri de meditații. Până acum, Slavă Domnului și mulțumită Lui, am reușit să mă țin doar cu aceste lucruri. Crescând într-o familie credincioasă, foarte apropiată de Dumnezeu, eu consider că un învățător mai bun pentru noi decât Dumnezeu nu există. Și apoi cred că puterea mai departe stă și în noi. În voința noastră și în ambiția noastră de a lupta să mergem mai departe”, ne-a mai povestit cântăreața, la Fresh by Unica.

Citește și: Motivul pentru care Lidia Buble nu se afișează cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. „Este foarte important pentru mine” / Exclusiv

„Nu regret nimic. Chiar dacă sunt conștientă că am făcut anumite greșeli”

În acord cu această gândire, Lidia Buble nu are nici regrete, fiind de părere că datorită tuturor experiențelor din viața ei a ajuns femeia de astăzi. Cântăreața emană încredere în sine prin toți porii, aceasta fiind una dintre principalele sale calități, pe lângă talentul muzical incontestabil.

„N-am niciun regret în viața asta. Nu regret nimic. Chiar dacă sunt conștientă că, la un moment dat, am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli, eu n-aș fi reușit să fiu persoana care sunt în ziua de azi. Sunt foarte încăpățânată și niciodată nu m-am învățat minte și n-am fost capabilă să învăț din greșelile altora. Eu trebuie să dau cu capul și de 100 de ori în același loc ca să-mi învăț lecția”, ne-a mai spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și: Cât valorează colecția de păpuși Barbie a Lidiei Buble. „Cred că-ți iei o mașină.” Ce mai colecționează artista / Exclusiv

„Niciodată nu m-am dat un exemplu”

Chiar dacă nu regretă nimic din ceea ce ținea de ea, artista regretă că nu a avut ocazia să o asculte live și să o cunoască pe regretata Laura Stoica, una dintre artistele ei preferate din România. În rest, Lidia Buble este împăcată cu tot ceea ce s-a întâmplat până în prezent în viața ei.

„Tot ce am făcut și prin ce am trecut m-au modelat să fiu omul din ziua de azi. Probabil că, dacă n-aș fi făcut acele greșeli în trecut, aș ajunge să le fac la o vârstă mai înaintată. Așa că important este să știi să înveți lecția din greșelile pe care le faci. Eu niciodată nu m-am dat un exemplu, că nu pot să zic că sunt un exemplu bun de urmat. Aici rămâne la aprecierea publicului. Dar sunt om, la fel ca toți cei care ne privesc acum, suntem supuși greșelilor și în viața asta e important să știm să răzbim și să mergem înainte”, a mai spus Lidia Buble, pentru Unica.ro.

Citește și: Cel mai frumos cadou pe care Lidia Buble l-a primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau: „Sunt mult mai fericită în momentul în care ofer” / Exclusiv

Cum se manifestă iubirea de sine în viața Lidiei Buble

Lidia Buble a fost crescută de părinți în acest spirit al iubirii și încrederii în sine. În plus, cântăreața ne-a mărturisit că n-a avut timp de regrete, dar și că i se pare trist să trăiești cu asemenea sentimente. Artista încurajează toți oamenii să se pună pe ei pe primul loc. Nu în sensul egoist, ci pentru a-i determina și pe cei din jurul lor să-i trateze cu același respect și cu aceeași iubire.

„Oamenii pot confunda dragostea asta de sine sau încrederea de sine cu… ia uite domnule pe asta ce figurantă e, dar cine se crede? Trebuie să stai să te gândești că dacă tu nu te prețuiești și nu te iubești pe tine și nu faci tot ce stă în putință pentru tine ca să ajungi la maximul de potențial pe care îl poți atinge în viață, cine să aibă încredere? Eu cred că noi reflectăm părerea noastră despre noi. Adică oamenii din jur simt că eu mă iubesc, că mă apreciez, că mă respect. Și atunci, la rândul lor, mă tratează cu aceeași monedă. Este un lucru foarte bun și foarte important. Ca în primul rând în viața asta să ne prețuim și să ne iubim noi pe noi, ca la rândul nostru să fim iubiți și respectați”, a spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

În acest sens, în martie 2023, Lidia Buble a lansat piesa „Ești frumoasă”, care are 3,8 milioane de vizualizări pe YouTube și o mulțime de comentarii apreciative.

„Nu este o simplă melodie. E o piesă manifest pentru feminitate, acceptare, stimă și iubire de sine”, a comentat cineva. „Melodia și versurile sunt un mesaj de o profunzime maximă”, a scris altcineva.

Lidia Buble, invitată la Fresh by Unica

Tot la Fresh, cântăreața ne-a mai dezvăluit că și-ar dori să colaboreze cu artiștii Dan Bălan și Michael Buble. Am mai vorbit cu ea și despre anxietatea și depresia pe care le-a experimentat după ce a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, despre colecția ei de păpuși Barbie, dar și despre pasiunile sale mai puțin cunoscute. Urmărește interviul integral mai jos și pe YouTube!

Foto: Instagram/@lidiabuble

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton