Oana Moșneagu și Vlad Gherman, pregătiți pentru aventura „Asia Express”: „S-ar putea să apară copilul înainte” / Exclusiv

.

Oana Moșneagu (33 de ani) și Vlad Gherman (31 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete. Actorilor din „Lia”, care s-au căsătorit civil în aprilie și religios în iunie, le-ar plăcea, în viitor, să participe la emisiunea „Asia Express”. La Fresh by Unica, Oana ne-a spus cum crede că s-ar descurca, dar și că este mult mai probabil ca un copil să apară în viața lor înainte să aibă ocazia de a pleca în reality show-ul de la Antena 1.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pregătiți pentru aventura „Asia Express”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu de trei ani și s-au căsătorit civil pe 6 aprilie și religios pe 2 iunie. Actorii au vorbit deschis în mai multe rânduri despre dorința lor de a deveni părinți. Pentru că își doresc să întemeieze o familie împreună, dar și din pricina programelor lor deja foarte încărcate, Oana nu își face mari speranțe că ea și Vlad vor pleca în curând în aventura „Asia Express”. În ciuda îndoielilor, actrița ne-a spus cum crede că s-ar descurca ea și Vlad în competiție.

„Îmi doresc foarte tare, și el își dorește foarte tare. Cu cât trec anii, cu atât devine mai greu. Mă doare spatele, mă doare un genunchi, adică nu mai e foarte la îndemână. Și dacă noi ne dorim foarte tare un copilaș, s-ar putea să apară copilul înainte să apară competiția asta pentru noi. Dar ne-ar plăcea foarte tare, pentru că ne place foarte mult să ne jucăm, ne place competiția, ne place mult să călătorim”, ne-a spus Oana Moșneagu, la Fresh by Unica.

Citește și: Oana Moșneagu a lucrat în India înainte să devină actriță: „Eram ca un chinez într-o fabrică. M-am întors pe minus” / Exclusiv

„Acum mai sunt niște probleme”

Actrița este conștientă atât de atuurile, cât și de minusurile sale. Oana ne-a mărturisit că „slăbiciunile” ei sunt mâncarea și odihna. Dacă nu este hrănită și odihnită, actrița din „Lia” a glumit că se transformă într-o „creatură de neprivit”. Tânăra de 33 de ani nu crede că este o companie bună pentru cei din jur atunci când este lihnită și obosită.

„Acum mai sunt niște probleme. Mie îmi place foarte mult să mănânc. Mie îmi place foarte mult să dorm. Și nu știu cum s-ar împăca una cu alta. Ar fi o provocare, oricum, una foarte mare. Eu când sunt și nemâncată și nedormită, măi, s-a terminat. Aproape că îmi vine să-i zic lui Vlad: «Te rog, părăsește apartamentul». Ne vedem după ce am mâncat, după ce m-am odihnit. Pentru că mă transform așa într-o creatură ceva de neprivit, înțelegi? Adică nu vrei să fii în preajma mea în momentul ăla”, ne-a povestit Oana Moșneagu.

Citește și: Terapia de cuplu, lipiciul din relația dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman. „Ne-a ținut împreună și ne-a dat speranță” / Exclusiv

„Ar fi o provocare, dar îmi doresc provocarea asta”

În încheiere, actrița ne-a spus că, deși „Asia Express” ar fi o provocare atât individuală, cât și pentru ea și Vlad în calitate de cuplu, e o provocare pe care se vede înfruntând-o alături de partenerul ei de viață. Oana este de părere că fiecare provocare reprezintă un prilej grozav de evoluție.

„Așa că o competiție de genul ăsta ar fi o provocare pentru noi. Ar fi o provocare și individuală, dar și ca și cuplu. Am fi puși în niște situații în care cred că ne-ar surprinde reacțiile noastre. Ar trebui să avem un autocontrol super bun. Și asta e greu pentru oricine, cred. Sau cel puțin pentru noi, ca să nu generalizez. Ar fi o provocare, dar îmi doresc provocarea asta. Adică, na, e prilej de evoluție orice provocare de genul și îmi doresc să trecem cu bine de provocările astea și să învățăm lucruri și noi despre noi și noi despre relația noastră și cum să funcționăm mai bine”, a încheiat Oana Moșneagu, pentru Unica.ro.

Oana Moșneagu, invitată la Fresh by Unica

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton