Lidia Buble a împlinit 31 de ani! Cum arată cel mai prețios accesoriu din colecția ei: „L-am primit din partea unui om foarte iubit” / Exclusiv

.

Lidia Buble este una dintre cele mai stylish vedete din România. Cântăreața acordă o atenție deosebită imaginii sale și investește constant în piese vestimentare și accesorii de calitate. Deși are o colecție impresionantă de articole de designer în dressing, pentru artistă prioritar nu este brandul, ci felul în care respectivele haine și accesorii îi avantajează silueta și trăsăturile, cât de mult îi plac și îi pot fi de folos. Invitată la Fresh by Unica, solista ne-a spus că pasiunea ei pentru modă s-a născut în copilărie, că frecventează magazinele cu produse second-hand și vintage, dar și care sunt cele mai de preț accesorii din colecția ei. Printre acestea se numără o bijuterie pe care Lidia a primit-o de la iubitul ei, Horațiu Nicolau.

Cum s-a născut pasiunea Lidiei Buble pentru modă

Pe Lidia Buble n-o recomandă doar calitățile vocale și abilitățile de a compune piese care-ți intră direct la inimă, ci și faptul că reprezintă un reper când vine vorba de modă și beauty. Fie că se află pe platourile de filmare, pe scenă sau în viața de zi cu zi, Lidia este întotdeauna în pas cu noile tendințe în care se regăsește și care o și avantajează.

La Fresh by Unica, Lidia Buble ne-a dezvăluit că pasiunea ei pentru modă și beauty s-a născut în copilărie, într-o perioadă în care toată alocația ei se ducea pe haine de la SH.

„De mică am iubit foarte mult gențile și pantofii. Nu îmi permiteam. Acum sunt înnebunită doar prin prisma faptului că toată copilăria mea am așteptat să-mi vină și mie o dată rându’ să port hainele de la surorile mele sau încălțările sau gențile. Deci, îți spun, nici cu slujbe nu-i dădeau jos. Uite așa aveau degetele în pantofi. Și dacă le plăceau, nu mi-i dădeau să-i port. Și am suferit. Mi-am dorit să am pantofi cu toc”, ne-a povestit Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și: „Cel mai prețios lucru cu care am plecat de acasă este credința în Dumnezeu”. Ce părere au părinții Lidiei Buble despre cariera ei / Exclusiv

Cele mai de preț accesorii din colecția Lidiei Buble

Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă cu 11 copii. Lidia are 6 frați și 4 surori. Alături de aceștia și la îndrumarea părinților, solista a învățat cât de importante sunt credința, empatia și generozitatea. Mai târziu, după ce a cunoscut succesul în plan muzical, Lidia a început să investească în produse de make-up, haine și accesorii, acum fiind rândul ei să împartă cu surorile mai mici și mai mari, lucru pe care iubește să-l facă.

„De-aia acum îmi cumpăr obsesiv pantofi și genți. Și am o geantă… Nu îmi place să dau brand-uri, foarte mulți oameni o să creadă că mă laud. Dar cine m-a văzut știe. Am o geantă care, într-adevăr, este cea mai prețioasă din dressing-ul meu. Iar ca accesoriu, deși nu l-am cumpărat eu, este acest inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani din partea unui om foarte iubit și drag mie”, ne-a mai povestit Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și: Cât valorează colecția de păpuși Barbie a Lidiei Buble: „Cred că-ți iei o mașină”. Ce mai colecționează artista / Exclusiv

Lidia Buble a împlinit 31 de ani și s-a sărbătorit în Capadoccia

Lidia Buble deține genți de la mai multe branduri celebre precum Balenciaga, Dior, YSL și Chanel, însă bănuim că cea la care se referea este semnată de brandul Hermes. Este vorba despre o geantă Birkin maro. Geanta a fost denumită după actrița și cântăreața Jane Birkin, care s-a stins din viață în 2023, la 76 de ani, și care a făcut creația Hermes celebră în anii ’80.

Pe 9 iunie 2024, Lidia Buble a împlinit 31 de ani și s-a sărbătorit în Capadoccia, Turcia. Cântăreața a făcut o plimbare cu balonul cu aer cald și s-a fotografiat în decorul de poveste al destinației îndrăgite tocmai pentru numărul impresionant de baloane care pot fi admirate zilnic de către turiști. Solista a vizitat și Kilis Church (Biserica Întunecată), cea mai frumoasă și celebră biserică din Capadoccia. Anul trecut de ziua ei, Lidia a primit în dar un inel cu diamant de la iubitul ei, Horațiu Nicolau.

Citește și: Motivul pentru care Lidia Buble nu se afișează cu iubitul ei, Horațiu Nicolau: „Este foarte important pentru mine” / Exclusiv

Lidia Buble frecventează magazinele de tip second-hand

Revenind la modă, tot la Fresh by Unica, Lidia ne-a povestit că frecventa magazinele de tip second-hand în copilărie.

„Îmi place partea asta de fashion foarte mult. Încă de mică am fost atrasă și îmi plăcea să mă îmbrac. Pe vremea aceea nu îmi permiteam foarte multe lucruri. Eram prima care stătea la ușa second hand-urilor, mai ales în momentul în care se băga marfă. Nu trecea nimeni de mine. Rupeam ușa magazinului. Plecam cu un sac de haine acasă. Și vezi că mă îmbrăcam bombiță. Foarte fain. Dacă trec pe lângă un second și văd un articol care să-mi placă, o să intru cu tot curajul să-mi iau. Adică n-am ifose”, ne-a mai spus Lidia Buble.

Pentru că mulți dintre admiratorii ei sunt curioși și o întreabă frecvent acest lucru, Lidia ne-a spus și câte kg și ce înălțime are. Cântăreața are 53 de kg și o înălțime între 1,65 și 1,66 de metri.

„Deci nu sunt o persoană înaltă. Am trunchiul scurt și picioarele lungi. Și nu am talie. Eu tot zic că am talia lui Moroșanu. N-am scobitură și sufăr. Mi-aș dori foarte mult să am și eu o talie de viespe. Dar la mine sunt mult prea aproape coastele de bazin și nu, efectiv nu am. Numai dacă îmi scot coaste. Altfel, oricât am lucrat la sală și cât am tras și am făcut și cu aparate să te modeleze, nu, crede-mă că nu funcționează. În schimb, știu să port haine care mă avantajează”, a mai spus Lidia Buble, pentru Unica.ro.

Lidia Buble, invitată la Fresh by Unica

Tot la Fresh, cântăreața ne-a mai dezvăluit că și-ar dori să colaboreze cu artiștii Dan Bălan și Michael Buble. Am mai vorbit cu ea și despre anxietatea și depresia pe care le-a experimentat după ce a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, despre colecția ei de păpuși Barbie, dar și despre pasiunile sale mai puțin cunoscute. Urmărește interviul integral mai jos și pe YouTube!

Foto: Instagram; Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton