Iulia Pârlea, mătușă înainte de termen. Bebelușul a avut alte planuri. „Ne-a dat mari emoții” / Exclusiv

.

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, este în al nouălea cer după ce familia ei s-a extins cu un nou membru, puțin mai repede decât ar fi trebuit. Cumnata jurnalistei a născut înainte de termen. În exclusivitate pentru Unica.ro, Iulia a făcut primele declarații despre emoțiile pe care bebelușul le-a dat întregii familii.

Cu doar o săptămână în urmă, Iulia Pârlea ne-a povestit la Fresh by Unica ce emoții o încercau înainte de a deveni mătușă pentru prima oară. Fratele jurnalistei și partenera lui de viață au devenit părinții unui băiețel pe 23 ianuarie 2024.

Iulia Pârlea a devenit mătușă înainte de termen. „A avut alte planuri”

Deși nașterea prin cezariană era programată pe data de 24 ianuarie, bebelușul a luat familia prin surprindere și a decis să vină pe lume cu o zi mai devreme. „El a avut alte planuri și a venit pe 23. Ne-a dat mari emoții”, a declarat Iulia Pârlea, pentru Unica.ro.

„Mă încearcă tot felul de emoții, e un amalgam”, ne spunea Iulia Pârlea la Fresh by Unica, înainte de nașterea nepoțelului ei. Pe de-o parte, jurnalista era speriată pentru fratele ei și iubita lui. „Sunt la primul copil și probabil o să le ia ceva până se obișnuiesc. În același timp sunt fericită. E o rază de speranță în familia noastră”, a completat Iulia Pârlea.

Citește și: Iulia Pârlea face bilanțul lui 2023: “Nu s-a întâmplat nimic din ce mi-am propus. Nici casă nu mi-am luat, nici mașină”/ Exclusiv

Citește și: Iulia Pârlea, prezentatoare Pro TV: „Iubirea nu este de ajuns. Pentru o relație e nevoie de mult mai mult” / Exclusiv

Ce relație au Iulia Pârlea și fratele ei: „Nu suntem genul să vorbim în fiecare zi”

Iulia Pârlea și fratele ei, care este mai mare cu patru ani decât ea, au o relație apropiată, deși nu vorbesc zi de zi. Bărbatul locuiește în orașul lor natal, Constanța. „Nu suntem genul să vorbim în fiecare zi la telefon. (…) Când avem nevoie unul de celălalt suntem acolo”, a mai declarat Iulia Pârlea, la Fresh by Unica.

Părinții Iuliei au divorțat când ea avea doar 6 ani, iar fratele ei – 10 ani. Prezentatoarea TV ne-a mărturisit că divorțul părinților ei a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. „Am trăit mult mai liniștită cu ea decât atunci când eram o familie tradițională”, ne-a spus.

Citește și: De ce nu funcționează rezoluțiile de Anul Nou. Dr. Costin Dămășaru: „Creierul te pune la test” / Interviu exclusiv

Citește și: Combate stresul cu aceste tehnici recomandate de psiholog. Nu te costă nimic! „Într-un an de zile transformarea este uluitoare” / Exclusiv

„Un copil e o binecuvântare și am senzația că o să-mi binecuvânteze tot anul”

Iulia crede în manifestare, dar și în faptul că ne naștem cu toții cu o stea a noastră. Jurnalista a avut un 2022 excepțional și, de aceea, și-a imaginat că anul 2023 va fi și mai spectaculos. „A fost și s-a dus și atât”, ne-a spus.

Pentru anul 2024, Iulia nu și-a fixat rezoluții. „O să devin mătușică, deci încep anul bine. Un copil e o binecuvântare și am senzația că o să-mi binecuvânteze tot anul. Dacă a început bine, o să se termine bine. Cel mai mult îmi doresc să fim sănătoși”, a mai declarat jurnalista, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Urmărește interviul integral mai jos, pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook!

Fresh by Unica, sezonul 2

În fiecare miercuri, de la ora 19:00, dezbatem subiecte de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes. Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman și Dr. Costin Dămășaru.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin, actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka, artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: Instagram; Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton