Iubirea prin ochii lui Randi: „Nu mai privesc viața așa telenovelistic”. Ce așteptări are de la persoana iubită / Exclusiv

.

Randi este singur de mai bine de un deceniu. Acest lucru nu îl întristează însă deloc. În ultimii ani, artistul a avut șansa să se dezvolte în toate segmentele vieții sale personale și profesionale. A învățat să se adapteze, să-și asculte instinctul și să fie recunoscător. La 41 de ani, cântărețul știe ce vrea de la persoana iubită, și, cel mai important, știe ce vrea de la el. În ediția Fresh by Unica din 31 iulie, Randi ne-a spus ce părere are despre conceptele de dragoste la prima vedere și suflete pereche, cum ar trebui să fie femeia lângă care se vede îmbătrânind, dar și ce a învățat despre recunoștință.

Ce așteptări are Randi de la persoana iubită

Deși are o idee destul de clară despre ce nevoi și așteptări are de la o parteneră, Randi ne-a spus că el este într-o permanentă evoluție. Procesul de auto-cunoaștere al solistului este încă în derulare. Între timp, artistul rămâne deschis la schimbare și își dorește un om la fel de matur și flexibil alături.

„Să fie cu capul pe umeri, în primul rând. Să fie independentă, înțelegătoare și matură. Și să fii și echilibrat emoțional. Dacă nu ți-ai rezolvat problemele, frustrările și dramele, cu mine n-o să ai nicio șansă. Știi cum fug?”, a spus Randi, la Fresh by Unica.

Citește și: Randi și fratele lui, Alexandru, trăiesc în aceeași curte și au banii la comun: „ E doar firesc”. Ce afacere au frații Ropcea / Exclusiv

„Nu mă interesează dramele”

Cântărețul a trecut prin mai multe relații eșuate și a ajuns la concluzia că nu este de datoria lui să îndeplinească rolul unui terapeut în cuplu.

„Am avut relații cu multe probleme. Eu nu sunt psiholog, nu sunt psihiatru, eu vreau să fiu fericit. Dacă vrei să împărțim o parte din fericirea asta, e perfect. Nu mă interesează dramele tale. Nu că sunt egoist, dar nu suntem lăsați aici să suferim împreună. Nu-i mai frumos să fim fericiți?”, a spus artistul, pentru Unica.ro.

Citește și: Randi este singur de 9 ani: „Nu iau decizii pe viață într-un mod emoțional”/ Interviu exclusiv

Nu crede în suflete pereche

Randi crede în dragoste la prima vedere, atâta timp cât este vorba despre îndrăgosteală și nu despre iubire. Despre suflete pereche nu este atât de sigur. Artistul crede că ar fi trist ca, din atâtea miliarde de oameni, doar cu unul să ne potrivim.

„Nu cred. Nu mai privesc viața așa telenovelistic. Sufletul pereche… Ce trist ar fi. Îți dai seama, din miliarde de oameni să ai un singur om? E trist. Păi nu mai faci altceva toată ziua, umbli ca nebunul să-ți găsești sufletul pereche. Sper să nu fie așa, că n-avem nicio șansă să ne găsim. (râde)”, a mai spus Randi, la Fresh by Unica.

Solistul nu este nici un fan al relațiilor deschise. „Nu poate să iasă nimic de viitor din asta. E doar o distracție. Într-o relație deschisă nu pot să fie sentimente, în primul rând. Sentimentul vine cu o doză de posesivitate. Nu poți să te gândești că astăzi bărbatul sau femeia ta s-a dus la altul”, a explicat.

Citește și: De ce nu vrea Randi să concureze la Survivor sau Asia Express. Artistul a dat cărțile pe față: „Îți faci rău”

„Nu am iubit cu adevărat niciodată”

Întrebat dacă se consideră un bărbat romantic, Randi ne-a spus că el este de părere că romantismul face parte din fiecare dintre noi. În consecință, acest romantism iese la iveală în circumstanța potrivită. „N-am mai fost romantic de multă vreme, dar pot fi”, ne-a mai spus artistul.

Randi a ajuns și la concluzia că niciodată nu a iubit. Solistul este de părere că iubirea adevărată nu se stinge în 2-3 ani, ci durează o viață.

„Nu am iubit cu adevărat niciodată. Iubirea adevărată durează o viață. Este un sentiment profund și absolut. Nu mai ai cum să scapi de el. Am învățat că o relație între doi oameni care nu se cunosc pe ei nu poate să dureze. O relație care pornește cu drame și frustrări o să fie un calvar care te va schimba pe viață și care-ți va crea anumite temeri”, a mai spus artistul, pentru Unica.ro.

Citește și: Randi a spus de ce nu și-a întemeiat o familie până acum

Recunoștința este un sentiment care cântărește greu în viața lui Randi. Cântărețul a descoperit în timp că fără recunoștință e cam greu să atragi lucruri frumoase în viața ta.

„E ușor să fii recunoscător atunci când toate merg bine și greu de tot atunci când ai impresia că are ceva lumea cu tine. Se întâmplă și lucruri rele. Se întâmplă, mă rog, le faci să se întâmple, fie că ești conștient sau nu. Dacă le iei că pe niște lecții, o să fii un om mult mai pregătit pentru viață și pentru lucrurile frumoase. Dacă le iei doar ca pe niște lovituri și te bați cu viața pentru că tu crezi că nu meritai așa ceva, atunci o să fii lovit de 1000 de ori până realizezi că ai avut nevoie de experiențele alea ca să devii mai bun”, a mai spus Randi, la Fresh by Unica.

Randi, invitat la Fresh by Unica

Tot la Fresh am mai vorbit cu Randi despre următorii pași pe care are de gând să-i facă în cariera artistică, despre viziunea lui despre căsătorie și credință, despre succes, dar și despre ce măsuri a luat ca să ajungă la cel puțin 190 de ani.

Nu rata o nouă ediție Fresh by Unica în fiecare miercuri de la 19:00, pe www.unica.ro, canalul nostru oficial de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

#ThisorThat cu Randi

Foto: Ada Cheroiu; Instagram/@randi.music

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton