În ce au investit Vlad Gherman și Oana Moșneagu câștigurile din actorie: „Ne dorim să avem o oarecare siguranță” / Exclusiv

.

Vlad Gherman își iubește profesia, însă este, totodată, conștient de incertitudinea domeniului în care lucrează. Tocmai de aceea, Vlad și logodnica lui, actrița Oana Moșneagu, au făcut mai multe investiții pe piața imobiliară. Într-un interviu Fresh by Unica, actorul ne-a dezvăluit, printre multe altele, cum gestionează el și Oana bugetul familiei și cum își doresc să arate viitoarea lor casă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au un cont comun, însă discută întotdeauna împreună înaintea unei achiziții importante. Actorul nu știe dacă societatea l-a influențat în acest fel, însă mărturisește că preferă ca el să plătească mai des decât Oana.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, investiții pe piața de imobiliare

„Îi văd bucuria și n-aș putea oricum să o las să plătească atunci când mergem la supermarket. Se întâmplă oricum ca ea să spună: «Plătesc eu», ca și cum e bărbatul. E atât de amuzant, sunt momente atât de simpatice”, a povestit Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

Atât Vlad, cât și Oana au făcut anul acesta mai multe investiții. Cuplul are patru garsoniere pe care le închiriază.

„Ne dorim ca anul viitor, Doamne-ajută, să ne găsim ceva al nostru. (…) E un pas important pe care trebuie să-l facem. Ne gestionăm banii astfel încât să reușim să cotizăm amândoi. Nu ne-am hotărât dacă ne dorim casă sau un apartament cu trei-patru camere, nimic sub. Sumele sunt exorbitante și e foarte greu. E o decizie importantă pentru că e vorba de foarte mulți bani la mijloc”, a mai povestit Vlad Gherman, pentru UNICA.ro.

Citește și: Adrian Nartea își trăiește „Visul” după succesul serialului „Vlad”: „Cele mai frumoase lucruri ies din crize și din zone de foamete” / Interviu

Citește și: Lili Sandu, diagnosticată cu premenopauză la 29 de ani: „Totul pornește de la hormoni și din intestin”. Ce analize recomandă / Interviu

„În meseria noastră, astăzi ești, mâine poți să nu mai fii”

Perechea nu știe nici dacă va opta pentru un imobil în București sau în afara Capitalei. În prezent, Oana Moșneagu și-ar dori ceva mai central, ca să-i fie mai ușor cu transportul, având în vedere că nu are o mașină. Pentru Vlad, care are mașină, lucrurile sunt mai simple.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au investit în patru garsoniere practice și frumos amenajate de proprietarii anteriori.

„Suntem business, gata, nu mai suntem actori. (râde) Vrem să ne mai luăm, dacă Doamne-ajută merge bine, și în anul următor. Ne dorim să avem o oarecare siguranță pentru că ăsta e adevărul. În meseria noastră, astăzi ești, mâine poți să nu mai fii. E bine ca atunci când ești pe val să profiți de fiecare oportunitate”, a mai dezvăluit actorul, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Nu rata Fresh by Unica, mâine, de la ora 19:00, pe canalul nostru de YouTube și pe site-ul unica.ro pentru a vedea interviul integral cu Vlad Gherman!

Foto: Instagram/Vlad Gherman

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton