Ilinca Vandici și Teo Trandafir, despre televiziune și rolul de mame singure: „Mi-am dat seama că e mult, dar că nu am ce face” / Exclusiv

.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici împacă de mai multă vreme cariera și viața de familie cu succes. Sunt două femei care știu ce au de făcut pentru a-și atinge obiectivele, sunt două mame dedicate și, nu în ultimul rând, sunt două profesioniste în fața camerelor de filmat. Împreună găzduiesc un nou proiect fresh, emisiunea „Follow Us!”. Teo și Ilinca și-au propus să aducă, de luni până joi, cât mai multe informații utile și interesante celor de acasă. Deși iubesc ceea ce fac, nu le-a fost întotdeauna ușor în carieră. Pe parcursul anilor petrecuți în televiziune, fiecare s-a confruntat cu provocări unice, despre care ne-au vorbit pe larg la Fresh by Unica, chiar din platoul emisiunii lor de la Kanal D2.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au vorbit despre televiziune și rolul de mame singure

Ilinca Vandici și Teo Trandafir formează un duo savuros și echilibrat pe micul ecran și nu numai. Experiențele lor în televiziune au fost diferite, de aceea fiecare s-a confruntat cu o serie de provocări unice. Nicio provocare n-a fost însă mai mare decât dorința de a continua pe acest traseu profesional. Ilinca ne-a mărturisit că da, a făcut compromisuri, dar că nu regretă nicio decizie luată până acum.

„Am renunțat la timpul meu, la plăcerile mele, pentru că mi-am dorit să mă implic, să muncesc. Adolescența și perioada în care femeile se distrează pentru mine a fost marcată de treaba asta profesională. Eram în permanență atentă unde mă duc, cu cine, ce vorbesc, pentru că era presa în jur”, a spus Ilinca Vandici, la Fresh by Unica.

Citește și: Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și Teo Trandafir: „Am dat cu ea de pământ”. Detalii neștiute despre relația dintre prezentatoarele emisiunii „Follow Us!” / Exclusiv

„Mi-am dat seama că e mult, dar că nu am ce face”

Aceeași abordare a avut-o și când le-am întrebat, pe ea și pe Teo, dacă au simțit vreodată că viața profesională le răpește din viața de cuplu și familie. Ilinca ne-a explicat că televiziunea a fost o alegere conștientă și că, deși da, uneori a simțit că ar fi putut petrece mai mult timp cu fiul ei, Zian, în final este mulțumită de felul în care a îmbinat profesia și rolul de părinte.

„La mine situația e ușor diferită pentru că, fiind mamă singură, eu nu aveam de ales. Că voiam, că nu voiam, plângea copilul. Trebuia să-l liniștesc. La un moment dat, fiica mea era atât de disperată să nu plec încât mi-a zis: «Mami te rog nu pleca o să fiu cuminte!». M-a durut cumplit. Plângeam în fiecare zi când plecam de acasă. La un moment dat am zis: «Iubita mea, nu putem să continuăm în felul ăsta»”, a povestit Teo Trandafir, la Fresh by Unica.

Tot Teo ne-a povestit un moment înfricoșător cu final fericit. Când se pregătea să plece să prezinte o emisiune în Ungaria, fiica ei, Maia, a „dispărut” din casă.

„Nu mai era copilul în casă, deloc. Am înnebunit. Am strigat-o, nu era nicăieri, era în valiza mea. Trăsese capacul să o iau și pe ea și adormise acolo. Am crezut că mor. Mi-am dat seama că e mult, dar că nu am ce face”, ne-a povestit co-prezentatoarea „Follow Us!”.

Citește și: Ilinca Vandici i-a asigurat viitorul fiului. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”: „Zian are un cont de economii la care va avea acces la 18 ani” / Exclusiv

De ce merge fiul Ilincăi Vandici la o școală privată

Maia „cea din valiză” a crescut și s-a transformat într-o domnișoară pregătită să-și găsească propriul drum în viață. Fiica lui Teo Trandafir va împlini 20 de ani în această primăvară, iar, până acum, prezentatoarea TV a rămas discretă cu privire la domeniul în care Maia a ales să studieze.

Ilinca și fiul ei, Zian, sunt într-o cu totul altă etapă, clasa 0. Zian urmează o școală privată. Ilinca a luat această decizie deoarece i-a plăcut abordarea școlii lui Zian, care este concentrată pe abilitățile copiilor și pe activitățile practice.

Citește și: Ilinca Vandici, despre câștigurile din TV și online. „Știu ce merit” / Interviu exclusiv

„Dacă ai 140 de kg în televiziune e o problemă și trebuie să compensezi din altă parte”

Până acum, în televiziune, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au simțit întotdeauna că au fost tratate egal cu colegii de sex opus. Cu toate că, spune Teo, bărbații nu sunt la fel de empatici ca femeile, și, mai spune Ilinca, bărbații nu sunt la fel de fluizi ca femeile, experiențele lor cu personaje masculine în televiziune au fost în mare pozitive.

„Am avut o mică problemă când aveam 140 de kg. Tot decorul era cu scaune de regizor. Le-am zis: «Nu-mi intră fundul în chestia asta. Vă rog frumos puneți la capătul fiecărei mese un scăunel mai altfel». Bineînțeles că au uitat și a început show-ul nou. M-am enervat atât de rău încât am reușit să intru în el. Dar trebuia să mă duc la altă masă, n-am reușit să ies, și am plecat cu scaunul atârnat de fund. Dacă ai 140 de kg în televiziune e o problemă și trebuie să compensezi din altă parte”, ne-a mai povestit Teo Trandafir, cu umorul caracteristic.

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri despre căsniciile eșuate și prima experiență la radio: „Era să mor la propriu” / Video

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la Fresh by Unica

Am mai vorbit cu Teo și cu Ilinca despre cum s-au cunoscut și cum au reacționat când li s-a propus să lucreze împreună, despre terapie și iubire de sine, sfaturi și recunoștință. Nu rata interviul integral pe www.unica.ro, canalul nostru oficial de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

Ce studii au Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Teo Trandafir s-a pregătit pentru un cu totul alt domeniu, Limbi Străine. Deși a îndrăgit și studiat cu interes și pasiune Limbile arabă și engleză, viața a avut alte planuri pentru ea. Primii pași în media i-a făcut la radio 2M+, apoi, tot la radio, a prezentat o emisiune alături de Cristin Tocan. Cariera ei în televiziune începe în 1994, odată cu emisiunea „Buna Dimineața, România”, de la Tele 7abc, pe care o realizează și o prezintă alături de Mircea Badea. Continuă cu emisiuni la Antena 1, Pro TV, Romantica și, în cele din urmă, Kanal D, trust de presă în care activează și în prezent.

Nici Ilinca Vandici nu a optat pentru o facultate de Jurnalism, ci pentru una de Management și Marketing, domenii care îi folosesc în prezent în gestionarea proiectelor din televiziune și social media. Interesul Ilincăi pentru media s-a aprins timid, cu un concurs de frumusețe. Pentru că o recomandau atât frumusețea, prezența de sprit și dicția impecabilă, Ilinca a debutat în televiziune la B1TV, prezentând întâi Meteo, iar mai apoi emisiunea „Esentze”. Și pentru ea au urmat proiecte la Antena, Pro TV și Kanal D, cel mai cunoscut și apreciat fiind emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Foto: Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton