Elena Gheorghe, despre relația cu frații ei, Costin Gheorghe și Ana Pârvulescu: „Întotdeauna am rămas copii, eu cea responsabilă” / Exclusiv

.

Elena Gheorghe este binecuvântată din atât de multe puncte de vedere. Când s-a născut, Dumnezeu i-a oferit mai multe daruri, talentul muzical, doi părinți iubitori și doi prieteni pe viață, frații ei mai mici, Ana Pârvulescu și Costin Gheorghe. La rândul ei, artista și-a întemeiat propria familie alături de Cornel Ene, care-i împărtășește pasiunea pentru muzică și alături de care are doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas și Amelie. Invitată la interviurile Fresh by Unica, Elena Gheorghe ne-a vorbit despre ce înseamnă „acasă” pentru ea, dar și despre relația pe care o are acum, la 38 de ani, cu frații mai mici.

Elena Gheorghe, despre relația cu cei doi frați, Costin Gheorghe și Ana Pârvulescu

Părinții i-au dăruit Elenei Gheorghe doi frați mai mici, pe Ana Pârvulescu și Costin Gheorghe. Invitată la interviurile Fresh by Unica, artista ne-a spus care este relația ei cu oamenii în general și cum se înțelege în prezent cu Ana și Costin. Cântăreața ne-a mărturisit că, inclusiv acum, simte că are o responsabilitate față de frații ei, deoarece este cea mai mare dintre ei.

Între Elena Gheorghe și Ana Pârvulescu este o diferență de vârstă de doar un an. Surorile Gheorghe sunt născute în aceeași lună, la un an și câteva zile diferență. Elena este născută pe 30 iulie 1985, iar Ana pe 17 iulie 1986. Fratele lor, Costin Gheorghe, s-a născut pe 8 ianuarie 1989.

Citește și: „M-am simțit folosită.” Ce spune Elena Gheorghe despre prieteniile din industria muzicală din România / Exclusiv

Citește și: Elena Gheorghe își crește copiii la granița dintre parentingul tradițional și cel modern. „Mi se pare foarte greșit să ne trăim visurile prin intermediul copiilor” / Exclusiv

„Simți că mai ai o inimă în plus”

„Întotdeauna am rămas copii, întotdeauna am rămas eu cea mare, cea responsabilă, cea care trebuie să am grijă de cei mici. Asta nu cred că se va schimba niciodată, decât poate în altă viață, cine știe, poate o să fim altfel, poate o să fiu eu cea mică, chiar mi-ar plăcea. (râde) Cred că, pe parcursul vieții, ne-am dat seama de fapt de importanța noastră și de importanța relației pe care o avem”, a povestit Elena Gheorghe, la Fresh by Unica.

„Atunci când Dumnezeu îți dă o familie cu frați, cu surori, și te mai și împaci bine cu ei, pentru că așa ar fi logic și normal, chiar te simți binecuvântat. Simți că mai ai o inimă în plus, simți că mai ai o putere în plus, simți că ai o parașută de salvare întotdeauna când ai un frate lângă tine. El este lângă tine. O vorbă spusă la momentul potrivit de el sau o îmbrățișare face cât o mie de ore de terapie”, a completat cântăreața, pentru Unica.ro.

Citește și: Ce spune Elena Gheorghe despre mesajul piesei „Macarena”, lansată de Erika Isac: „A avut curaj” / Exclusiv

Citește și: Elena Gheorghe a dezvăluit secretul ei pentru un ten ferm și luminos la 38 de ani: „Nu durează mult” / Exclusiv

Ce înseamnă „acasă” pentru Elena Gheorghe

În cadrul aceluiași interviu, Elena Gheorghe ne-a mărturisit că, multă vreme, a crezut că acasă sunt acei câțiva pereți pe care îi cunoști atât de bine, fie că vorbim despre casa părintească sau despre cea în care locuiești alături de partener și copii. În timp însă, solista a descoperit că, pentru ea, acasă este un sentiment, brațele și vorbele unei persoane dragi.

„Au fost și momente în care nu m-am simțit acasă, acasă la mine. Cel mai bine m-am simțit atunci când o persoană dragă, mama, tata, soțul meu, copiii mei, m-au luat în brațe. Acela este sentimentul de acasă”, a dezvăluit Elena, la Fresh by Unica.

Citește și: Secretul relației dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene. „Cred că oamenii nu mai cred în povești reale de dragoste” / Exclusiv

Citește și: Elena Gheorghe a fost supărată pe Dumnezeu: „Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî” / Exclusiv

„Oamenii sunt precum cărțile. Unii te păcălesc cu coperta, alții te surprind cu conținutul”

Elena Gheorghe este o artistă îndrăgită atât pentru muzica ei, cât și pentru felul ei de a fi și de a se raporta la viață și la cei din jur. Elena este genul de om care încearcă să privească întotdeauna partea plină a paharului și să acorde „prezumpția de nevinovăție” tuturor celor care îi greșesc. Artista este de părere că oamenii rănesc alți oameni doar atunci când suferă și că singura modalitate de a-i ajuta să se vindece este să vezi binele din ei.

„Din punctul meu de vedere, oamenii sunt precum cărțile. Unii te păcălesc cu coperta, alții te surprind cu conținutul. Fiecare are, la un moment dat, niște experiențe poate mai puțin plăcute. Atunci el își pune niște bariere. Poate fi mai răutăcios, mai agresiv. Cred că cel mai bine e să vezi partea bună a omului. Și el, când simte că tu-i vezi partea bună, cu siguranță se va dezvolta și se va lăsa descoperit în acea parte”, ne-a mai spus Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe, invitată la Fresh by Unica

„Îmi plac oamenii simpli, îmi plac oamenii care fac cu pasiune ceea ce aleg să facă în viața asta. Și îmi plac oamenii care sunt toleranți. Eu cred că cel mai important lucru e să ne înțelegem și să existe acea conexiune între noi. Așa ne-a lăsat Dumnezeu, să ne conectăm unul cu celălalt, să ne tolerăm și să ne iubim așa cum suntem”, a completat cântăreața.

Anul acesta, pe 23 mai, Elena sărbătorește 20 de ani de carieră cu un concert aniversar la Sala Palatului. Artista va cânta piesele care au consacrat-o, cele latino, pop și dance, precum și muzică armânească și populară. Bilete aici.

Tot la Fresh by Unica, am mai vorbit cu Elena Gheorghe despre relația ei cu Dumnezeu, povestea de iubire dintre ea și soț, precum și despre cum își cresc cei doi copii. Urmărește interviul integral mai jos!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton