De ce este Lili Sandu „total împotriva” rezoluțiilor de Anul Nou. Ce planuri are prezentatoarea TV de sărbători / Exclusiv

.

Lili Sandu este „total împotriva” rezoluțiilor de Anul Nou. La Fresh by Unica, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” ne-a mărturisit de ce a renunțat să-și mai stabilească rezoluții pentru noul an, dar și ce planuri are pentru sărbătorile de iarnă.

Lili Sandu formează de mai bine de opt ani un cuplu cu Silviu Țolu, alături de care are un fiu, Thomas, în vârstă de 3 ani. Finalul de an a venit cu o provocare neașteptată pentru prezentatoarea TV, după ce mama ei a contractat virusul COVID-19. În urma infecției, Emilia Sandu a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită acută.

Ce planuri are Lili Sandu de sărbători

După mai multe săptămâni petrecute în spital, Emilia Sandu a fost externată, iar acum se recuperează. În ciuda provocărilor întâmpinate anul acesta, Lili a rămas pozitivă pe toată durata interviului Fresh by Unica, în care ne-a mărturisit, printre multe altele, că tot ce își dorește este să petreacă sărbătorile de iarnă în familie.

„O să ne bucurăm dacă mama o să fie alături de noi. O să gătim noi, împreună cu părinții lui Silviu. Mama lui Silviu o să ne mai ajute. Vreau să fie o perioadă frumoasă, să o petrecem în familie și să ne bucurăm mai mult de asta. N-aș pleca de acasă acum, mai ales în situația cu mama mea. Revelionul tot acasă”, a spus Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

Lili și Silviu și-ar dori să ajungă puțin la munte, dacă e zăpadă, pentru fiul lor. Chiar dacă nu a avut o familie numeroasă, Lili își aduce aminte că tot timpul a petrecut acasă Crăciunul. „Aveam sobă, țin minte cum trosneau lemnele, prăjeam nuci. Asta înseamnă pentru mine Crăciunul, să fiu cu familia și să fim bine”, ne-a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Citește și: Lili Sandu își mai dorește un copil: „Nu sunt genul care să facă și după 3 luni să-l las cu bona” / Exclusiv

Citește și: Secretul lui Lili Sandu pentru un ten fără riduri la 44 de ani. „Folosesc de două, trei ori pe săptămână” / Exclusiv

De ce este Lili Sandu „total împotriva” rezoluțiilor de Anul Nou

„Sunt total împotriva rezoluțiilor. E o chestie împrumutată. Foarte mulți ani am fost cu rezoluțiile. Mi-am scris și a venit viața și mi-a dat total altceva. Tot ce-mi dădea viața era mult mai bun. Am zis că vreau să-mi dea viața și Universul ce e mai bun pentru mine și ce crede Dumnezeu că e bine pentru mine. Tot ce-mi doresc e să fiu sănătoasă, să pot să muncesc, să mențin armonia în familie, să-mi văd copilul bucuros și să fiu și eu, la rândul meu, fericită”, ne-a mai spus Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Lili Sandu crede foarte mult că trebuie să fii omul potrivit la locul potrivit și că viața are felul ei de a-ți oferi ceea ce trebuie atunci când trebuie. Prezentatoarea TV consideră că secretul este să nu renunți niciodată la visurile tale.

„Unora li se întâmplă la 30, 20, la 15 ani, altora la 40+. Niciodată nu e prea târziu. Vârsta e doar un număr. (…) Important e cum te simți, ce fel de om ești, pasiunile tale. Restul, lasă-i pe alții să judece”, a mai declarat actrița, pentru UNICA.ro.

Urmărește interviul integral cu Lili Sandu pe canalul nostru de YouTube:

Foto: Instagram/Lili Sandu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton