De ce a refuzat Selly invitația la „Asia Express”: „Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo”. Ce l-a învățat experiența „Selly Show” / Exclusiv

.

Prima pasiune a lui Selly nu a fost online-ul, ci televiziunea. De aceea, după primii ani de vlogging, tânărul, acum în vârstă de 23 de ani, a venit către Prima TV cu propunerea de a găzdui „Selly Show”, primul lui proiect de televiziune. Fiindcă nu a performat, show-ul a fost anulat, însă pentru Selly a reprezentat o experiență uriașă de învățare. La Fresh by Unica, antreprenorul ne-a vorbit despre acele trei luni foarte stresante pentru el, dar și despre motivul pentru care a refuzat invitația la „Asia Express”.

Selly, dezvăluiri din culisese „Selly Show”, de la Prima TV

În decembrie 2020, la doar 19 ani, Selly debuta pe micul ecran în calitate de gazdă a emisiunii „Selly Show”. Câteva luni mai târziu, talk show-ul a fost anulat deoarece nu a reușit să adune suficienți telespectatori. Deși îl etichetează drept un eșec ca produs de televiziune, „Selly Show” a reprezentat o lecție prețioasă pentru vlogger.

„În mod cert a fost un eșec, dar pentru mine a fost o experiență uriașă de învățare. Eu n-aș fi astăzi aici dacă nu aș fi făcut «Selly Show», din care să învăț atât de multe lucruri. Era următorul pas după toată această carieră în online. L-am văzut ca un format hibrid, care să funcționeze și pe online și pe TV. Dar diferențele erau foarte mari”, a explicat Selly, la Fresh by Unica.

Citește și: „Ar fi foarte tare să fac un copil și acum.” Ce spune Selly despre relația cu Smaranda Știrbu și căsătorie / Exclusiv

„Cele mai stresante trei luni din viața mea”

Selly este de părere că i-ar fi fost mult mai ușor să facă show-ul să meargă în mediul online. Cu toate acestea, investiția generoasă în producție era justificată doar în măsura în care putea produce bani din piața de publicitate TV.

„A fost un eșec din punctul acesta de vedere, dar din toată desfășurarea de forțe pe care am manageriat-o acolo, în cele mai stresante trei luni din viața mea, sincer să fiu, am învățat foarte mult”, a mai spus vloggerul, pentru Unica.ro.

Citește și: În ce își investește Selly câștigurile din online: „Dorința mea este să-mi diversific plasamentele de bani” / Exclusiv

Odată ce „Selly Show” a fost anulat, vloggerul a avut un moment de respiro necesar pentru a putea dezvolta o serie de noi formate pe YouTube, „La Muncă”, „Minte-mă frumos”, „Detectorul de minciuni” și multe altele.

„Mare parte din faptul că eu acum am o echipă, producători, scenariști, editori, un întreg ecosistem, se datorează faptului că am avut experiența asta de televiziune”, ne-a mai spus.

Citește și: Selly, detalii din culisele „Buzz House: The Movie”: „Bani, timp, nopți pierdute”. Investiția în film s-a ridicat la 1 milion de euro / Exclusiv

De ce a refuzat Selly invitația la „Asia Express”

Cu toate că televiziunea a fost prima lui pasiune, Selly nu se vede revenind curând pe micul ecran, nici în calitate de prezentator, nici în calitate de concurent într-un reality show. Tânărul a refuzat inclusiv invitația în competiția „Asia Express”, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte de televiziune.

„La «Asia Express» am fost invitat, dar nu pot. Emisiunea e amazing, e foarte mișto. Dar nu pot să-mi rup din viață niște luni să mă duc acolo. Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo. Cu siguranță e foarte tare să o urmărești, dar nu e pentru mine. Am foarte multe chestii în paralel și n-aș putea să pun stop pur și simplu”, a spus Selly, la Fresh by Unica.

Citește și: Selly a cumpărat un apartament în Mamaia. Cât costă imobilul. „Este un proiect rezidențial de lux”

Selly, invitat la Fresh by Unica

În paralel cu cariera online, vloggerul conduce o companie media cu ajutorul căreia a contribuit la proiecte precum reality show-ul online „Buzz House”, filmele „Romina VTM” și „Buzz House: The Movie”, printre alte proiecte. Totodată, până în prezent, tânărul antreprenor a investit în două festivaluri de muzică de la Costinești, într-un apartament în Mamaia și plănuiește să intre și pe piața de imobiliare din București.

Tot la Fresh by Unica am mai vorbit cu Selly despre decizia lui de a nu urma o facultate, despre activitatea fundației lui caritabile, dar și despre planurile sale de a întemeia o familie alături de iubita lui, Smaranda Știrbu.

Vezi și cea mai recentă ediție Fresh by Unica, unde am avut-o invitată pe Sore Mihalache!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton