Daniel Pavel a dat nas în nas cu Dalai Lama în Canada: „Absolut fără să vreau”. Ce s-a întâmplat după / Exclusiv

.

Daniel Pavel are aventura în sânge. Mânat de o curiozitate sinceră față de lumea înconjurătoare, și, din când în când, de încăpățânare, prezentatorul Survivor România s-a regăsit de câteva ori în situații mai mult sau mai puțin plăcute, departe de casă. Invitat la Fresh by Unica, prezentatorul de la Pro TV ne-a povestit câteva întâmplări memorabile din călătoriile sale de până acum.

Daniel Pavel l-a întâlnit „absolut din întâmplare” pe Dalai Lama

Până la cei 47 de ani ai săi, Daniel Pavel a reușit să adune o colecție impresionantă de amintiri speciale din călătoriile sale. În ediția Fresh by Unica din 29 mai, prezentatorul Survivor România ne-a povestit, printre multe altele, câteva experiențe, unele mai frumoase, altele mai puțin frumoase, din escapadele sale prin lume.

De ce a renunțat Daniel Pavel la cariera de ofițer de marină

Daniel Pavel s-a născut și a crescut în București până în clasa a IX-a, când a decis să se mute la Constanța și să urmeze Liceul de Marină Navrom. Primul contact cu media l-a avut în cadrul Institutului de Marină, însă la acea vreme era doar o pasiune. Primul lui job a fost cel de ofițer de marină. Din perioada respectivă, Daniel ne-a povestit că era un fel de „troublemaker”, mai exact un tânăr curios și „pus pe șotii”, care a realizat destul de repede că nu acela era drumul pe care își dorea să-l urmeze în viață.

„Ca ofițer de marină, am apucat să plec de câteva ori în voiajuri internaționale pe vapoare port-container. Și, la 22-23 de ani, eram cel mai tânăr ofițer din flota respectivă. Era să ratez vaporul care se îndepărta pentru că petrecusem noaptea. În fine, fiind curios să văd lumea, în Brazilia mai ales. Eram foarte curios. Și în general, am fost… să spunem așa, the troublemaker. De-aia nici n-am mai continuat cumva, pentru că e totuși o structură destul de ierarhic rigidă. Și firesc rigidă, așa trebuie să fie, ca să existe și ordine”, a povestit Daniel Pavel, la Fresh by Unica.

Citește și: Unde vor petrece luna de miere Daniel Pavel și Ana Maria Pop: „Rar mai găsești oameni atât de diferiți care se și căsătoresc” / Exclusiv

Daniel Pavel, amenințat în Montevideo, capitala Uruguayului

Tot la capitolul întâmplărilor neașteptate din vacanțe, Daniel Pavel ne-a povestit cum s-a rătăcit într-o vacanță prin sudul Franței cu soția lui, Ana Maria Pop, din cauza încăpățânării lui.

„La un moment dat am rătăcit drumul. Și, bărbat fiind…, ce bărbat întreabă vreodată? Și dacă nu mai are GPS, nu există să întrebi, noi știm! (râde) Sunt călător, mă uit după soare… Am niște chestii de supraviețuire, dar nu ies tot timpul. Viața ne-a dat lămâi și am făcut tequila. Am ajuns în niște colțuri cu lavandă absolut extraordinare. Deci pe pozitiv, să spunem. Întâmplări din acestea pe pozitiv”, a mai povestit prezentatorul de la Pro TV, pentru Unica.ro.

O altă întâmplare l-a regăsit pe Daniel Pavel jucând fotbal cu mai mulți bărbați în Montevideo, capitala Uruguayului. Totul bine și frumos, până când bărbații au început să-l amenințe. „Știau de Hagi acum mulți, mulți ani și am ajuns să mă împrietenesc cu niște tipi care arătau foarte wild, underworld”, ne-a povestit prezentatorul Survivor, fără să intre în detalii.

Citește și: Detalii neștiute despre nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop: „Trei camioane de flori și kilograme de pene”. Imagini din culisele evenimentului / Exclusiv

Ce s-a întâmplat după ce l-a cunoscut pe Dalai Lama

Tot o întâmplare l-a adus pe Daniel Pavel nas în nas cu Dalai Lama. În 2007, Daniel se afla la o conferință mondială a ONG-urilor. La acea vreme, prezentatorul de televiziune reprezenta un ONG din România.

„Am fost în Canada, în Toronto, și l-am cunoscut pe Dalai Lama. Am intrat absolut din întâmplare. Absolut fără să vreau. Erau oameni care se străduiseră, așteptaseră zile în șir să-l vadă. Eu pur și simplu m-am ciocnit de el. Peste ani, Ana urma să-l întâlnească în Tibet. Ca să vezi ce chestie”, a povestit Daniel Pavel, la Fresh by Unica.

Citește și: Ce semnifică florile din buchetul ales de Ana Maria Pop la nunta cu Daniel Pavel. Interviu exclusiv cu soția prezentatorului Survivor

Daniel Pavel, la un pas să rateze vizita pe Muntele Athos: „M-am rugat la Maica Domnului”

Prezentatorul TV ne-a povestit și cum era cât pe ce să rateze vizita pe Muntele Athos după ce și-a uitat buletinul. Destinația l-a impresionat atât de tare pe Daniel încât își dorește să se reîntoarcă, de această dată și cu fiul lui, Antoniu Constantin Pavel.

„Și mai sunt așa. Pe Muntele Athos, o experiență formidabilă din punctul de vedere al spiritualității. La intrare pe Muntele Athos îți trebuie act de identitate. De ce? Ca să dovedești că ești bărbat. Face sens în cutuma religioasă, nu face sens, evident, social. Here I am. Și nu aveam buletinul la mine, după ce am făcut un drum atât de mare din partea cealaltă a insulei. În fine.

Și m-am rugat la Maica Domnului. Eram într-un grup și le-am zis: «Guys, vă prind din urmă, asta e». M-am rugat la Maica Domnului și tipul ăla, care părea un inflexibil, și îl și enervasem, evident, că eram din București, «nu știi că am venit eu?», și s-a ridicat de acolo și a venit un tânăr care, în fine, m-a lăsat. A fost o chestie extraordinară”, a mai povestit Daniel Pavel, pentru Unica.ro.

Citește și: Ce fel de tată este Daniel Pavel. Prezentatorul Survivor are un fiu de 19 ani, student la Drept în Viena: „Simt că vorbesc cu mai mult decât un prieten” / Exclusiv

#ThisorThat cu Daniel Pavel

Foto: Ada Cheroiu; Instagram/@daniel.pavel.8

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton