„Dacă tu nu ești conectat cu tine n-ai cum să fii conectat cu Dumnezeu.” Pierderea dureroasă care a făcut-o pe AMI mai puternică / Exclusiv

.

AMI și-a deschis sufletul într-un nou interviu emoționant Fresh by Unica. Cântăreața ne-a vorbit despre câteva dintre momentele din viața ei care au îndepărtat-o de Dumnezeu, dar care, într-un final, au făcut-o mai puternică. Artista ne-a vorbit despre copilăria și adolescența ei, cariera muzicală și cel mai nou single, „Ador, Ador”, dar și despre experiențele care au făcut-o să simtă deconectată de sine.

AMI, despre pierderea dureroasă care a făcut-o mai puternică, la Fresh by Unica: „M-a afectat extrem de tare”

AMI este invitata noastră de la Fresh by Unica în această săptămână. Cântăreața în vârstă de 34 de ani ne-a oferit detalii din culisele lansării piesei sale „Ador, Ador”, ne-a spus ce ar îmbunătăți la industria muzicală din țară și din afară, dar și ce părere are despre trendingul muzical actual. Totodată, artista ne-a vorbit despre un moment de cumpănă din viața ei, pierderea cățelului ei, Bobo, care s-a stins din viață cât ea se afla la filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

AMI a lansat hit-ul „Ador, Ador” în mai 2024, în doar o lună acesta adunând nu mai puțin de 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube. Solista ne-a spus ce a inspirat-o să creeze piesa perfectă pentru vară, dar și cum au decurs filmările videoclipului în care dansează pe pietriș alături de Emil Rengle.

„A fost o experiență inedită. Suntem prieteni extrem de buni, am avut chimie. A fost extraordinar de greu, era și răcorică pe afară. Dar ne-am simțit bine și a ieșit extraordinar de frumos. Asta e dovada că Emil m-a învățat foarte bine să dansez pe tocuri, de la el am învățat. El e genul de om care mereu e cu good vibes, eu mă stresez să iasă bine”, a povestit AMI, la Fresh by Unica.

Pe parcursul conversației noastre, AMI ne-a mărturisit că, în ciuda perioadelor mai puțin frumoase din viața ei, până acum nu a simțit să apeleze la terapie. În schimb, cântăreața are o relație foarte apropiată cu familia ei și se simte mai atrasă de partea spirituală. A realizat acest lucru în perioada participării la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde a întâmpinat mai multe provocări, cea mai dură dintre ele fiind pierderea dureroasă a cățelului ei, Bobo.

AMI, despre participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Lucrurile s-au destabilizat la mine”

Ca experiență, AMI spune că a integrat foarte bine participarea ei la emisiunea de la Pro TV și că a învățat foarte multe lucruri. Unul dintre aceste lucruri a fost să se asculte pe ea și să spună ce simte atunci când simte, fără să-i pună pe ceilalți mai presus de ea.

„Evident, când ești într-o echipă, e normal să mai faci un compromis, să mai lași de la tine. Însă poate că nu am spus lucrurilor pe nume de la bun început și pe undeva lucrurile s-au mai destabilizat la mine, emoțional, nu neapărat cu colegii”, a spus AMI, pentru Unica.ro.

Citește și: „Ploaie” de vedete la concertul Coldplay din 13 iunie. Lili Sandu, Alina Sorescu, Ami și Irina Fodor, printre celebritățile prezente la spectacol

„Mi-a fost foarte greu să gestionez emoțiile acelea”

După ce s-a întors, AMI a reluat toate întâmplările petrecute în Republica Dominicană și și-a dat seama că a devenit ușor mai sensibilă.

„S-a întâmplat să intru în starea asta și pentru că fix în acel moment, cât timp eram plecată, cățelul meu a decedat. Toate au venit buluc una peste cealaltă. Mi-a fost foarte greu să gestionez emoțiile acelea. În rest, toate bune și frumoase. Eu am vrut să merg acolo, mi-a plăcut ca idee. Ce s-a întâmplat acolo nu mi-a plăcut 100%. Suntem oameni diferiți, suntem caractere diferite și evident că vor exista conflicte și neînțelegeri”, a mai povestit artista, la Fresh by Unica.

Citește și: AMI: „Îmi place mult să gătesc. Fac o ciorbă delicioasă!“

AMI își găsește refugiu în familie și spiritualitate

AMI se regăsește mai mult în spiritualitate decât în psihoterapie. De fiecare dată când are nevoie de un sfat, o vorbă bună sau de un moment în care să se descarce, cântăreața apelează la mama ei.

„Îmi place să dezbat cu ea. Dezbătând cu ea, realizează și conștientizează și ea niște lucruri, și eu. Plus că-mi place foarte mult să citesc despre asta. Partea spirituală îmi place mai mult, cuprinde un spectru mai larg”, a explicat AMI, pentru Unica.ro.

„S-a instalat o teamă în mine”

În jurul aceleiași perioadă, cântăreața s-a îndepărtat de Dumnezeu, în urma unui cumul de evenimente neplăcute, de despărțiri și, în special, de despărțirea de cățelul ei care suferea de epilepsie.

„M-a afectat extrem de tare. Am fost atât de atașată de el, era sufletul meu, ca și copilul meu. Zici că eram cu un copil bolnav toată ziua la tratamente, la medici. Nu știam cum să fac să nu mai sufere. Mă simțeam vinovată. Nu puteam să fiu prezentă pe cât mi-aș fi dorit. S-a instalat o teamă în mine, că pățește ceva din cauza mea. Eram într-o încordare și tensiune continuă. Mi-a fost greu să vorbesc în perioada respectivă. A fost foarte dureros din toate punctele de vedere”, a povestit AMI, la Fresh by Unica.

AMI, despre pierderea cățelului ei: „Acea perioadă m-a făcut mai puternică”

Când a plecat la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” singurul lucru pe care și l-a dorit a fost ca Bobo să fie bine în lipsa ei. Din păcate, chiar înainte să se întoarcă, micuțul s-a stins din viață. Mai târziu, analizând cele întâmplate, AMI a realizat că Bobo a venit cu un scop în viața ei și a fost împăcată cu timpul pe care l-a petrecut în ultimii ani alături de el.

„E un suflet care vine în viața ta și te învață ceva. Îți deschide ochii, are un scop. Eu am înțeles lucrurile pentru care a venit. A fost cu mine fix până în momentul în care eu am avut nevoie. A stat cu mine mai mult decât ar fi trebuit, de fapt”, ne-a spus cântăreața.

„Dacă tu nu ești conectat cu tine n-ai cum să fii conectat cu Dumnezeu”

AMI a notat că a fost important să-l lase pe cățelul ei să plece și că este bucuroasă că Bobo nu a suferit deloc atunci când s-a stins din viață. Cântăreața este nespus de recunoscătoare pentru că l-a avut pe Bobo alături de ea. Solista ne-a vorbit și despre sentimentele ei din perioada în care s-a îndepărtat de credință.

„Nu știam cine sunt. Efectiv eram deconectată de mine. Dacă tu nu ești conectat cu tine n-ai cum să fii conectat cu Dumnezeu. Mi-am dat seama că legătura mea cu Divinitatea, cu Dumnezeu, n-are nicio legătură cu prezența în biserică. A fost și o perioadă în care eu m-am îndepărtat de Dumnezeu, dar m-am reconectat și am înțeles mai în profunzime acest subiect. Mă rog singură și am conversații mai personale și consider că este de ajuns. Eu în biserică nu reușesc să mă conectez cu Dumnezeu. Prefer să o fac în spațiul meu”, a mai mărturisti AMI, pentru Unica.ro.

„În același timp, acea perioadă pe mine m-a făcut să fiu mai puternică”, a încheiat.

AMI, invitată la Fresh by Unica

Tot la Fresh, am mai vorbit cu AMI despre mutarea ei din Baia Mare la București și perioada în care a lucrat pentru Andra Măruță, despre opinia ei cu privire la manele, dar și despre planurile ei personale și profesionale pentru a doua jumătate a anului.

Nu rata o nouă ediție Fresh by Unica în fiecare miercuri de la 19:00, pe YouTube, www.unica.ro și pagina de Facebook Unica.ro!

#ThisorThat cu AMI

Foto: Instagram/@ami_official_insta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton