Cum s-au cunoscut Diana Bart și Mihai Dumitrescu. Cu ce se ocupă soțul prezentatoarei TV: „Este un tip foarte pedant” / Exclusiv

.

Diana Bart și soțul ei, Mihai Dumitrescu, sunt căsătoriți din anul 2017 și împreună au două fiice, Maira și Amina. Atât Diana, cât și Mihai au cariere de succes și sunt, totodată, părinți cu normă întreagă. Invitată la Fresh by Unica, Diana Bart ne-a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și partenerul ei de viață, dar și cu ce se ocupă acesta din urmă.

Cum s-au cunoscut Diana Bart și Mihai Dumitrescu și cu ce se ocupă soțul prezentatoarei TV

Diana Bart și Mihai Dumitrescu și-au manifestat întâlnirea. Prezentatoarea de la Prima TV și partenerul ei de viață s-au întâlnit întâmplător într-un restaurant într-o seară și de atunci au rămas împreună. Diana și Mihai erau prieteni pe rețelele sociale, dar niciodată nu-și vorbiseră până atunci.

„Am atras cumva. Noi eram prieteni pe rețelele sociale. Niciodată nu vorbisem și, stând de vorbă cu o prietenă, am zis: «Uite, băiatul ăsta, din câte observasem eu pe Insta, mi se pare un tip care e fix pe lungimea mea de undă și așa cum văd eu bărbatul ideal». Și chiar i-am zis, mai în glumă, mai în serios: «Cu siguranță într-o zi o să ne întâlnim». Și ea mi-a zis: «Dă-i un like ca să vadă». Și eu i-am zis că nici măcar nu-i dau like. E suficient să mă gândesc și sunt convinsă că printr-o anumită întâmplare va apărea în viața mea. Și chiar așa a fost. Ne-am întâlnit întâmplător într-un local și din ziua aceea am rămas împreună”, a povestit Diana Bart, la Fresh by Unica.

Citește și: Diana Bart, detalii din culisele căsniciei cu soțul ei, Mihai Dumitrescu: „Nu poate să fie numai dragoste” / Video exclusiv

Diana Bart, detalii din culisele căsniciei cu Mihai Dumitrescu: „Am învățat multe de la el”

Ulterior, jurnalista i-a povestit soțului ei această întâmplare, iar bărbatul a recunoscut că și el, la rândul lui, a remarcat-o la televizor și i-a mărturisit unui prieten că ea e genul de femeie pe care și-ar dori-o alături. Diana și Mihai s-au cunoscut într-un restaurant într-o seară pe la ora 22 și au povestit până pe la 4-5 dimineața. A doua zi, perechea a luat micul dejun împreună, iar seara au mers să vadă filmul „Titanic”. Prezentatoarea de la Prima TV ne-a spus și ce admiră cel mai mult la soțul ei.

„Îmi place foarte mult că e foarte calm și calculat. Eu sunt destul de agitată, sau eram. Am învățat și eu să fiu mult mai organizată. Am învățat multe de la el. El e foarte organizat în tot ce face”, a spus Diana Bart, pentru Unica.ro.

Citește și: Diana Bart nu consumă deloc aceste alimente. „Pe rafturile magazinelor cred că 90% din ce găsești e boală curată” / Exclusiv

În ce domeniu lucrează soțul Dianei Bart: „Am furat multe de la el”

La rândul lui, Mihai Dumitrescu apreciază cât de plină de viață este soția lui. „Mi-a spus că îi place foarte mult că sunt foarte vie, că fac foarte multe lucruri și că întotdeauna mă distrez”, a explicat Diana. Totodată, bărbatul apreciază cât de descurcăreață este jurnalista. „Fac lucruri fără să-i cer foarte mult ajutorul și atunci e o relaxare și pentru el”, a completat prezentatoarea.

Soțul Dianei Bart lucrează în domeniul imobiliar. „Are o companie a lui, pe care a creat-o în urmă cu foarte mulți ani și este foarte dedicat. Îmi place să văd că este foarte organizat și un tip foarte pedant. Și eu, așa cum spuneam, am furat multe de la el”, a spus jurnalista, la Fresh by Unica.

Citește și: Cum a reacționat Diana Bart când fata cea mare a întrebat-o dacă pe ea a adus-o barza: „Nu vreau să le țin într-un mediu tabu” / Exclusiv

Cum se împart Diana Bart și Mihai Dumitrescu între cariere și viața de familie

Deși amândoi au cariere destul de solicitante, Diana Bart și Mihai Dumitrescu reușesc să separe cu succes profesionalul de personal. Fiindcă petrec puțin timp împreună, mai mult seara și în weekenduri, perechea preferă să nu aducă stresul de la muncă acasă. Se mai sfătuiesc, într-adevăr, însă întotdeauna într-un mediu relaxat și calm, fără să se încarce negativ.

„Am noroc că atât eu, cât și soțul meu suntem destul de ocupați fiecare în domeniul în care activăm. Mie îmi și place treaba asta. Nu avem foarte mult timp împreună și atunci când nu ai foarte mult timp împreună nici nu ai timp să te cerți și să existe alte divergențe. Ne gestionăm timpul acceptându-ne. Noi așa am venit (în relație – n.red.), cu cariera, eu cu a mea, el cu a lui, și atunci am înțeles că suntem persoane destul de ocupate și niciodată nu ne scoatem ochii”, a mai povestit Diana Bart, la Fresh by Unica.

Diana Bart, invitată la Fresh by Unica

Tot la Fresh, am mai vorbit cu Diana Bart despre pierderea tatălui ei, manifestare și relația ei cu Divinitatea, pasiunea pentru design interior, cariera din televiziune și online, printre multe altele. Urmărește tot interviul mai jos!

Foto: Instagram/@dianabart.ro

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton