Cum s-au cunoscut Daniel Nuță și iubita lui, Cezara Petredeanu: „Ea e mult mai pacifistă decât mine” / Exclusiv

.

Daniel Nuță (31 de ani), cunoscut pentru rolurile jucate în serialul Netflix „Ascensiunea imperiilor: Otomanii”, serialele „Sacrificiul” și „Adela”, de la Antena 1, și „Groapa”, de la Pro TV, este invitatul nostru de la Fresh by Unica în această săptămână. Actorul ne-a dus în culisele celor mai noi proiecte ale sale, filmul „Noaptea lui Vlad”, în cinematografe din 7 iunie, și „REFRACȚII – Cum mă văd când nu mă vezi”, primul serial fantasy-comedy din România. În cadrul aceluiași interviu, Daniel ne-a vorbit despre copilăria și cariera lui, dar și despre relația cu iubita lui, actrița și dansatoarea Cezara Petredeanu.

Daniel Nuță, pentru a treia oară în rolul domnitorului Vlad Țepeș, în filmul „Noaptea lui Vlad”

Daniel Nuță s-a remarcat în mai multe producții de-a lungul timpului, în special în rolul domnitorului Vlad Țepeș, pe care l-a jucat întâi în serialul „Egregora: Comoara pierdută”, apoi în serialul Netflix „Otomanii” și cel mai recent în filmul „Noaptea lui Vlad”, care s-a lansat în cinematografele din România vineri, 7 iunie. Producția urmărește aventura băiețelului Vlad, din vremurile noastre, care călătorește în timp pentru a descoperi momente cheie din istoria țării noastre, în timpul unei nopți petrecute la muzeu.

La Fresh by Unica, Daniel Nuță ne-a povestit detalii din culisele filmărilor pentru „Noaptea lui Vlad”, dar și din culisele relației lui cu actrița și dansatoarea Cezara Petredeanu, pe care a cunoscut-o prin intermediul pasiunii lor comune, actoria. Daniel este prezent și pe scena teatrului în mai multe proiecte, unul dintre cele mai recente fiind piesa „Iulia”, care a avut premiera pe 26 aprilie, la Teatrul Metropolis, și în care a jucat alături de actrițele Raluca Aprodu și Alina Rotaru.

Citește și: Oana Moșneagu a lucrat în India înainte să devină actriță. „Eram ca un chinez într-o fabrică. M-am întors pe minus” / Exclusiv

A purtat perucă la filmări: „N-o suportam, abia așteptam s-o dau jos”

Despre „Noaptea lui Vlad”, Daniel ne-a povestit cum a fost să poarte perucă pentru a deveni domnitorul Vlad Țepeș pentru a treia oară.

„Este a treia oară când personajul acesta mă caută. (râde) De data asta nici n-am mai avut părul lung. Mi-am pus o perucă care era foarte buclată, părea că Vlad Țepeș stă puțin să-și facă părul cu ondulatorul. Cred că a durat vreo oră și jumătate (să se pregătească – n.red.), cu make-up, cu tot cu perucă, e foarte enervant. N-o suportam, abia așteptam s-o dau jos, dar asta e. A arătat bine”, ne-a povestit Daniel Nuță, la Fresh by Unica.

„Mi s-a părut o încercare super curajoasă de a face filmul acesta, pentru că lucrez cu copiii și știu ce înseamnă să nu aibă repere. (Filmul «Noaptea lui Vlad» – n.red.) poate crea pentru copiii care au poate au pierdut puțin din valorile culturale și educaționale pe care le avem pentru că vin altele dintr-un împrumut din Statele Unite de muzică, de imagine, de video”, a continuat actorul.

Citește și: Pandemia, un moment de cumpănă pentru actrița Mirela Zeța. „Mă gândeam cu groază ce aș putea să fac” / Exclusiv

Daniel Nuță este producătorul primului serial fantasy-comedy din România

Un alt proiect nou și ambițios la care Daniel Nuță lucrează în prezent este serialul „REFRACȚII – Cum mă văd când nu mă vezi”. De această dată, actorul a îmbrăcat o altă haină, cea de producător, însă ne-a dezvăluit că, dacă serialul va avea succes, speră să găsească un personaj și moment oportun în care să-și facă prezența simțită și în fața, nu doar în spatele camerei. În noua producție joacă Adela Popescu, Raluca Aprodu, Andi Vasluianu și Nicole Cherry, printre mulți alții.

Citește și: Cum a depășit Maria Iordănescu momentele de cumpănă din viața ei. „Puterea este în noi, nu în cel de lângă” / Exclusiv

Cum s-au cunoscut Daniel Nuță și iubita lui, Cezara Petredeanu

Din punctul de vedere al lui Daniel Nuță, „secretele” unei relații fericite și de lungă durată sunt comunicarea, ascultarea și generozitatea, lucruri pe care le-a găsit alături de iubita lui, Cezara Petredeanu, pe care a cunoscut-o jucând în spectacolul „Azilul de noapte”, la UNATC. Cezara a fost cea care a făcut „primul pas”, propunându-i lui Daniel să o plimbe cu motorul lui.

„Am zis bine, mai iau o cască și mergem. Neavând niciun gând. Și am plimbat-o cu motorul (râde), și am rămas (împreună – n.red.) de patru ani. Și de atunci n-am mai plimbat-o cu motorul, n-am mai avut ocazia”, ne-a povestit Daniel Nuță.

Actorul consideră că faptul că el și iubita lui au aceeași profesie reprezintă un avantaj. În plus, Daniel a constatat că partenerii de cuplu cu aceleași interese se atrag reciproc, cum a fost și cazul lui și al Cezarei.

„Contează că înțelegem despre ce e vorba și că sunt anumite sacrificii pe care trebuie să le faci în meseria asta și în general. Ne ajutăm reciproc”, a mai spus Daniel Nuță, pentru Unica.ro.

Citește și: „Cel mai prețios lucru cu care am plecat de acasă este credința în Dumnezeu”. Ce părere au părinții Lidiei Buble despre cariera ei / Exclusiv

Ce iubește Daniel Nuță cel mai mult la iubita lui

Am aflat și ce iubește cel mai mult la iubita lui, dar și cum gestionează împreună momentele de cumpănă din relația lor.

„Tot (iubește la Cezara – n.red.). Că mă înțelege și mă cunoaște atât de bine. Știe să îmi ofere când am nevoie, ce am nevoie. Nu mai e nevoie de nimic. Știe când mă simt rău, știe când sunt nervos, știe când trebuie să calmeze lucrurile. Știe tot. Au fost (momente grele – n.red.), bineînțeles, ca în orice relație, dar n-au fost atât de dificile. Mă așteptam să fie mult mai rău, sincer. Cu fiecare moment dificil, de fapt, s-a mai pus o cărămidă la forța relației noastre și la cât de stabilă e ea”, a mai povestit actorul, la Fresh.

Daniel și Cezara nu au o formulă standard pentru aplanarea conflictelor dintre ei. De obicei depinde de context și de starea de spirit a fiecăruia dintre ei.

„Uneori insist eu (să rezolve cearta, în loc să-și dea timp și apoi să reia discuția – n.red.), alteori nu vreau eu să vorbesc deloc. Ea e mult mai pacifistă decât mine, asta pot să spun în mod clar. Încearcă tot timpul să vadă oamenii într-o lumină mai bună și compensăm, ne echilibrăm. Întotdeauna la mine ori e albă ori e neagră. E o dinamică”, ne-a mărturisit Daniel.

Ce spune Daniel Nuță despre căsătorie: „Uneori nu-i văd rostul”

În acest moment al vieții lor, atât Daniel, cât și iubita lui, Cezara, prioritizează carierele lor artistice care îi mențin cât se poate de ocupați. Tocmai din acest motiv, actorul nu se gândește în prezent la căsătorie.

„Nu. Real, și-ți spun de ce. Dacă va fi gândul ăsta, atunci se va întâmpla. Acuma. Se întâmplă și gata. În momentul ăsta au fost alte lucruri mai importante și căsătoria… o văd doar așa, facem o petrecere că am făcut un schimb. Eu ți-am dat un inel, tu mi-ai dat un inel, hai să vedeți și voi. Hai să facem acest party că s-a întâmplat”, a spus Daniel Nuță, pentru Unica.ro.

„Un contract nu schimbă nimic, dar nici nu mă ajută cu nimic. E un contract în care eu semnez, tu semnezi. Mi se pare mult mai valoros să fie o relație sănătoasă, să fie o relație în care oamenii se înțeleg, în care oamenii se ajută reciproc și în care se iubesc, dincolo de căsătorie. Asta nu înseamnă că nu am o părere bună, dar uneori nu-i văd rostul”, a încheiat actorul.

Daniel Nuță, invitat la Fresh by Unica

Tot la Fresh am mai vorbit cu Daniel Nuță despre copilăria lui, relația cu sora mai mică și cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la părinți, despre experiența lui la UNATC, perioada în care a locuit la Istanbul, pentru filmările serialului Netflix „Otomanii”, despre personajul pe care-l joacă la Pro TV, în „Groapa”, despre manifestare și recunoștință.

Nu rata o nouă ediție Fresh by Unica în fiecare miercuri, de la 19:00, pe www.unica.ro, canalul nostru oficial de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

#ThisorThat cu Daniel Nuță

Foto: Ada Cheroiu; Instagram/Daniel Nuță; Cezara Petredeanu

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton