Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Iordănescu și soțul ei, Teodor Măgureanu: „Acolo a stricat totul” / Exclusiv

.

Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu au o poveste de dragoste demnă de scriptul unei comedii romantice. Invitată la Fresh by Unica, prezentatoarea de la Prima TV ne-a dezvăluit de ce, inițial, nu i-a dat nicio șansă actualului ei soț, dar și cât de savuroase au fost primele lor interacțiuni.

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu

Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu s-au căsătorit civil în noiembrie 2021 și religios în mai anul următor. În 2023, tot în luna mai, Maria și Teodor au devenit părinții unei fetițe, Tea. La Fresh by Unica, prezentatoarea de televiziune ne-a spus cum echilibrează cariera cu viața de familie, dar și cât de haios a fost începutul poveștii de iubire dintre ea și soțul ei.

Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, împotriva voinței Mariei. Nu pentru că i-ar fi displăcut Teodor, ci pentru simplul fapt că nu-i plac aranjamentele. Prima lor „întâlnire” a fost la cununia civilă a prietenilor comuni care au știut din primul moment că sunt făcuți unul pentru celălalt. Deși au stat la aceeași masă, Maria l-a ignorat pe Teodor toată seara.

„Mie nu-mi plac aranjamentele în niciun fel. Nu a reușit să pună decât o singură întrebare, pentru că eu nu voiam să vorbesc cu el, pentru că știam că se încerca un aranjament și eu nu eram deloc de acord cu așa ceva. După care, dacă cineva mi l-ar fi arătat a doua zi pe stradă, nu aș fi știut că a stat lângă mine”, a povestit Maria Iordănescu, la Fresh by Unica.

Citește și: Povestea inelului de logodnă al Mariei Iordănescu. Legătura neștiută cu bijuteria moștenită de Kate Middleton de la Prințesa Diana / Exclusiv

Prima discuție: „Mi s-a părut un băiat inteligent”

Maria Iordănescu și soțul ei s-au revăzut ulterior la aniversarea prietenei care încă încerca să-i „cupleze”. De această dată, știrista a fost mult mai deschisă, schimbând câteva vorbe cu Teodor.

„Mi s-a părut un băiat inteligent, ceea ce eu căutam, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă că ar putea să fie ceva, pentru că știi cum e, Dumnezeu îți dă, îți dă, îți dă (n.red.: până la un punct)”, a mai spus Maria Iordănescu.

Prietenii lor nu s-au oprit acolo, au încercat să organizeze un double date și s-au lovit de încă un refuz din partea Mariei. Chiar și așa, Teodor Măgureanu nu a cedat. După alte 5-6 refuzuri, Maria a simțit să accepte.

„Mie mi se pare că noi pur și simplu am fost creați unul pentru celălalt. Știi senzația iarna, când e un vânt care te ia așa pe la spate? Nu îl vezi, dar simți că te împinge ceva. Așa era ceva care mă trimitea acolo și eu nu puteam să-mi explic”, a explicat jurnalista.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Maria Iordănescu și soțul ei, după ce au devenit părinți. „Îl văd diferit” / Exclusiv

Prima întâlnire, un succes până când…

Prima întâlnire a fost un adevărat succes, până când Teodor i-a spus Mariei planurile lui referitoare la căsătorie și copii.

„Ne-am văzut și mi s-a părut un tip atât de bine educat și atât de deștept, de inteligent, care vorbea atât de frumos. Nu am mai cunoscut așa băiat. Până când a zis: «Până la 30 de ani eu nu vreau să mă căsătoresc». Acolo a stricat totul. Am zis: «Bine, a doua oară nu ne mai vedem», i-am zis prietenei mele. Eu îmi doream să fiu o mamă tânără. Și, până la urmă, l-am făcut tată la 26 de ani și, 27”, a mai povestit fiica lui Anghel Iordănescu, toată un zâmbet, la Fresh by Unica.

Tot atunci, Maria i-a spus viitorului ei soț că își dorește o familie cu trei copii. Deși el plănuia să aibă doar unul, cuplul a căzut de acord la „mijloc”. „Tot trei, ca mine”, ne-a spus Maria Iordănescu râzând. Prezentatoarea TV și-a imaginat bărbatul din viața ei exact așa cum este Teodor.

Citește și: De ce l-a sfătuit Maria Iordănescu pe Edi Iordănescu să se retragă din fotbal. „Domeniul în care activează este consumator de suflet” / Exclusiv

Teodor Măgureanu, bărbatul ideal pentru Maria Iordănescu

„Eu mi-am dorit așa, ca bărbatul cu care mă căsătoresc să fie un bărbat educat, să fie un bărbat inteligent, deștept și să știe să se comporte cu o femeie. Dacă nu are chestiile astea, dacă nu își tratează mama cum trebuie, dacă văd că nu se comportă cu oamenii din jurul lui așa cum mi-aș dori să se comporte cu mine, înseamnă că, în viitor, se va comporta așa și cu mine. Când am văzut cum se comportă cu mama lui și ce relație frumoasă au și cât de calm și prietenos și cald e ca persoană, am zis: «Da, ăsta este omul pentru mine», a mai spus Maria Iordănescu.

Așadar, deși s-a împotrivit cu îndârjire acestui „aranjament”, Maria Iordănescu este mai mult decât recunoscătoare pentru povestea de iubire dintre ea și soțul ei, Teodor Măgureanu. Luna viitoare, cuplul va aniversa doi ani de la cununia religioasă și va sărbători ziua de naștere a fetiței lor, Tea, care va împlini un an.

„Am eu o vorbă, că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât aș fi putut să-mi imaginez. (…) Îmi dau seama că Dumnezeu a fost mai mult decât bun cu mine și mi-a dat mai mult decât poate meritam”, a încheiat Maria Iordănescu, vizibil emoționată.

Maria Iordănescu, la Fresh by Unica

Urmărește interviul integral cu Maria Iordănescu pe site-ul www.unica.ro, pe contul nostru oficial de YouTube sau pe pagina de Facebook Unica.ro!

Foto: Unica.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton