Cum a depășit Maria Iordănescu momentele de cumpănă din viața ei: „Puterea este în noi, nu în cel de lângă” / Exclusiv

.

Matură dincolo de vârsta ei, Maria Iordănescu (28 de ani) ne-a dezvăluit cum a reușit să depășească fiecare perioadă mai puțin bună din viața ei. Prezentatoarea de la Prima TV n-a apelat niciodată la terapie deoarece s-a putut baza întotdeauna pe puterea ei interioară și pe sprijinul celor dragi.

Cum a depășit Maria Iordănescu momentele de cumpănă din viața ei

Maria Iordănescu provine dintr-o familie numeroasă și unită. Jurnalista este fiica lui Anghel Iordănescu și a soției lui, Valeria, și are trei frați mai mari, pe Edi, Andrei și Alexandru, care au făcut-o întotdeauna să ne simtă iubită și protejată. Mai târziu, Maria l-a cunoscut pe soțul ei, Teodor Măgureanu, alături de care a devenit mamă pentru prima oară. Invitată la Fresh by Unica, prezentatoare de știri sportive ne-a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea și soț, cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, dar și cum a reușit să-și găsească forța interioară de a depăși momentele de cumpănă din viața ei.

„N-am apelat niciodată la terapie. Cred că sunt mai puternică decât cred. După fiecare perioadă grea am găsit puterea să trec peste. Cum spuneam, sunt o persoană foarte optimistă și veselă și cu stare de bine în general. Și în momentele care mi se par mai grele, mă ridic puțin mai lent, dar întotdeauna reușesc să o fac fără ajutor de specialitate. Pentru că ajutor în adevăratul sens al cuvântului avem în jurul nostru. Doar că uităm câteodată să ne bucurăm”, ne-a spus Maria Iordănescu, la Fresh by Unica.

Citește și: Maria Iordănescu a spus cum este Anghel Iordănescu, tatăl ei, ca bunic. „Îl văd că este împlinit și fericit” / Exclusiv

„Și îndemn oamenii să facă treaba asta. Mie mi-a reușit”

Pe lângă sprijinul oamenilor dragi din viața ei, prezentatoarea de televiziune reușește să se mobilizeze prin recunoștință. Își întoarce atenția către toate binecuvântările sale și găsește puterea interioară pentru a înfrunta orice provocare cu capul sus.

„Mă bucur de zâmbetul copilului meu, mă bucur de îmbrățișarea soțului meu, mă bucur de sănătatea părinților mei și de anii lor și de faptul că suntem împreună. Mă bucur pentru reușitele fraților mei. Și-atunci îmi găsesc puterea să trec peste. Și îndemn oamenii să facă treaba asta. Mie mi-a reușit. Mă gândesc la câte mi-a dat Dumnezeu. Și că întotdeauna trebuie să privesc puțin în jos”, a mai spus Maria Iordănescu, pentru Unica.ro.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Iordănescu și soțul ei, Teodor Măgureanu. „Acolo a stricat totul” / Exclusiv

„Dacă privești întotdeauna în sus nu faci altceva decât să ai o viață de nemulțumiri”

Din punctul de vedere al Mariei, recunoștința este cea mai bună cale de a ieși dintr-un impas. Fiecare dintre noi duce zi de zi propriile lupte. Iar „câștigători” sunt doar aceia care fac efortul de a-și îndrepta atenția către lucrurile pozitive din viața lor, oricât de mici și neînsemnate ar părea, în umbra provocărilor.

„Dacă privești întotdeauna în sus nu faci altceva decât să ai o viață de nemulțumiri, de dorință și de aspirații către ceva ce poate nu e pentru tine. În schimb, dacă te uiți în jos și îți dai seama că sunt copii bolnavi, sunt copii care nu au unde să locuiască, sunt bătrâni abandonați, toate lucrurile astea care se întâmplă în jurul nostru, războaie, toate nenorocirile astea. Faptul că noi trăim și avem un acoperiș deasupra patului, un pat cald, persoanele apropiate și dragi nouă sănătoase și o masă caldă este mai mult decât suficient”, a completat Maria Iordănescu.

Citește și: Povestea inelului de logodnă al Mariei Iordănescu. Legătura neștiută cu bijuteria moștenită de Kate Middleton de la Prințesa Diana / Exclusiv

„Puterea e în noi și nu în cel de lângă noi”

Nu în ultimul rând, Maria îi încurajează pe toți oamenii la care va ajunge mesajul ei să caute puterea în ei și nu în cei de lângă. Terapia este un lucru minunat și o metodă grozavă de autocunoaștere și vindecare pentru mulți, dar nu este singura cale de a depăși un moment dificil.

„Din asta (recunoștință – n.red.) trebuie întotdeauna să ne găsim puterea să trecem peste. Pentru că puterea e în noi și nu în cel de lângă noi. Mă refer la specialiști. Sunt oameni care își găsesc echilibrul în felul acesta, dar nu sunt eu genul ăla”, a mai spus Maria Iordănescu, la Fresh by Unica.

Foto: Unica.ro; Instagram/Maria Iordănescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton