Diana Munteanu, dincolo de micul ecran. Secretele vedetei Antena 1, dezvăluite la Fresh by Unica: „Nu sunt omul dietelor. Eu am găsit altă cale” / Exclusiv

.

Diana Munteanu este un exemplu de disciplină și determinare. La 45 de ani, prezentatoarea de la „Super Neatza de Weekend” are o siluetă de invidiat, rezultatul unei vieți din care nu lipsesc mișcarea și măsura. Invitată la interviurile Fresh by Unica, Diana ne-a dezvăluit, printre multe altele, de ce nu este adepta mersului la sală, dar și ce alimente nu consumă.

Silueta Dianei Munteanu este rezultatul unui stil de viață echilibrat. Deși nu face sală, Diana și-a amenajat acasă mai multe zone dedicate mișcării. Prezentatoarea de la Antena 1 are un aparat Pilates Reformer și o bandă de alergare, printre alte echipamente. Diana preferă confortul mișcării acasă și se rezumă la antrenamente scurte și intense, de trei-patru ori pe săptămână.

Cum se menține Diana Munteanu în formă

La Fresh by Unica, Diana Munteanu ne-a învățat să ne ascultăm corpul și să ținem piept fiecărei provocări în ordinea în care apare. Prezentatoarea TV nu dă sfaturi pentru că nici ea, la rândul ei, nu se lasă ghidată în viață de ceea ce spun sau fac ceilalți. Știe ce funcționează pentru ea și ce nu și își trăiește viața după propriile reguli.

„Nu merg la sală, fac sport exclusiv acasă. (…) Nu fac în fiecare zi sport, încerc să mă mențin undeva la trei-patru ori pe săptămână. Am acasă și un aparat pentru Pilates. Am învățat să lucrez înainte. (…) Dacă nu știi să lucrezi pe el, s-ar putea chiar să-ți rupi spatele. Adică nu e ceva simplu de făcut, pare simplu. (…) Îți trebuie coordonare, îți trebuie mobilitate, sunt multe lucruri acolo. Dar, în opinia mea, e o formă de sport excelentă și asta pentru că te ajută să-ți cunoști foarte bine corpul și musculatura. Te face să fii foarte concentrat. Dacă-ți fuge ochiul chiar și puțin s-ar putea să nu fie bine”, ne-a spus Diana Munteanu, la Fresh by Unica.

În general, Diana Munteanu este adepta antrenamentelor cu greutatea corpului. Prezentatoarea de la „Super Neatza de Weekend” consideră că trebuie să lucrăm cu și pentru corpul nostru, nu împotriva lui. „Eu am găsit altă cale”, ne-a explicat. Diana este foarte discretă când vine vorba de alimentația ei. Nu-și dorește să influențeze pe nimeni să mănânce ceva ce nu-i place sau nu-i face bine.

Citește și: Diana Munteanu, despre rolul de mamă singură: „Nu-mi place să mă văicăresc”. Cum colaborează cu fostul soț în creșterea fiului lor / Exclusiv

Ce alimente nu mănâncă Diana Munteanu: „Nu sunt omul dietelor, exclus”

Diana Munteanu sare peste masa de mic dejun nu pentru că ține post intermitent, ci pentru că așa a mâncat dintotdeauna. Norocul prezentatoarei este și că, în mod natural, este atrasă de mâncărurile sănătoase. Diana mănâncă normal, din toate, însă dulcele îl rezervă pentru prima parte a zilei.

„Poate carbohidrați nu mănânc, dar nu pentru că ar îngrășa, n-am mâncat niciodată pâine că nu-mi place. Sau croissante și astea. Nu-mi plac pur și simplu. Paste mănânc integrale. Mănânc sănătos, dar sunt și lucrurile care îmi plac. Adică îmi plac salatele, mănânc salate în orice formă, mănânc carne de orice tip, deci nu am restricții la nimic. Nu sunt omul dietelor, exclus pentru mine asta!”, a mai spus Diana Munteanu, la Fresh by Unica.

Citește și: 8 vedete care s-au fotografiat în costum de baie în zăpadă. Carmen Brumă: „Mi-am luat căciulă cu blană ca să nu răcesc” / Galerie foto

Experiența Dianei Munteanu cu hate-ul online: „Pentru România standardele sunt puțin diferite”

Deși majoritatea urmăritorilor ei de pe Instagram și-a dori silueta ei, mai există și cârcotași care spun despre Diana Munteanu că, din punctul lor de vedere, prezentatoarea TV este mult prea slabă.

„Mai văd comentarii despre faptul, spre exemplu, că sunt prea slabă. Nu mi se pare că sunt prea slabă. Eu sunt o persoană normală. În rest nu primesc mesaje de hate absolut deloc. Și ce mă bucură să văd, în ultimii ani, mesajele frumoase vin de la femei. Pentru mine e motiv de bucurie”, ne-a mai spus Diana Munteanu, la Fresh by Unica.

Am trecut cu Diana în revistă și o parte dintre curiozitățile de pe Google despre ea, una dintre ele fiind înălțimea ei. „1,71 m. Sunt o lungană ce nu s-a pomenit”, ne-a dezvăluit prezentatoarea TV.

De ce apare rar în presă, cum își crește fiul departe de mirajul celebrității, ce părere are despre activitatea de influencer, de ce consideră Maldive cea mai frumoasă destinație de vacanță, ce trucuri de îngrijire are și multe alte dezvăluiri despre viața prezentatoarei de la Antena 1 dincolo de micul ecran puteți afla din interviul integral din video de mai jos.

Nu rata Fresh by Unica, miercuri, de la ora 19:00!

În cadrul interviurilor Fresh by Unica dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes, în fiecare miercuri, de la ora 19:00.

Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman, Dr. Costin Dămășaru și Iulia Pârlea.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am avut în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: UNICA.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton