Adrian Nartea, întrebat de fata cea mare de ce se săruta cu actrițele din serialul „Vlad”. Reacția actorului și a soției / Exclusiv

.

Adrian Nartea a dezvăluit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, cum i-a explicat fetei lui mari săruturile cu actrițele din serialul „Vlad”. Actorul ne-a mărturisit că soția lui, Alina, nu este o parteneră geloasă, însă că preferă să schimbe canalul în timpul scenelor respective, mai ales când sunt și fetițele lor prezente.

Adrian Nartea și soția lui, Alina, vor aniversa 14 ani de relație în februarie anul viitor. Cuplul are două fetițe, Mara, în vârstă de 8 ani, și Petra, în vârstă de 2. La Fresh by Unica, Adrian ne-a povestit, printre multe altele, cum i-a explicat Marei săruturile din serialul „Vlad”.

Cum i-a explicat Adrian Nartea fetei lui mari de ce se sărută cu actrițele din serialul „Vlad”

Totodată, Adrian Nartea ne-a spus ce planuri au de sărbători și în ce stadiu este proiectul „Voyager”, prima producție SF românească.

„Alina, soția mea, este călită. Și ea a lucrat în domeniu. Cea mai bună armă în momentul în care știe, pentru că eu povestesc totul cu ea, e: ok, bine, când o să fie să mă anunți să nu mă uit. Ăsta e cel mai extrem punct. Dacă e să vadă, schimbă canalul, mai ales dacă sunt și copiii. «Tati, de ce te pupai cu…?». «Eh, eram eu, dar știi când vine Mickey Mouse la plajă și e cineva înăuntru, așa eram și eu deghizat în Vlad, eram personajul.» A trecut. O să urmeze Petra”, a povestit Adrian Nartea, la Fresh by Unica.

Citește și: Cum își cresc Adrian Nartea și soția lui fiicele: „Vreau să fiu cel mai bun exemplu de bărbat” / Exclusiv

Adrian Nartea, protagonist în „Voyager”, prima producție SF românească

Cel mai recent proiect al actorului este filmul „Visul”, în cinematografe din 12 decembrie. Un nou proiect al lui Adrian este „Voyager”, prima producție SF din România, pentru care deja a filmat o parte dintre scene. Acestea au fost montate sub forma unui trailer atașat unui dosar care a fost depus pentru finanțare.

„Este un proiect foarte mare, cu o cheltuială foarte multă. Regizoarea și producătorul au depus dosarul la Centrul Național al Cinematografiei, în Portugalia și în Belgia. Există și finanțare privată, însă încă se mai lasă așteptat. Nu cred că o să-l vedem la anul, cu părere de rău. Dar este un proiect ambițios și metrită toată răbdarea din lume. Eu sunt onorat pentru că fac parte din el. Este o mega provocare. Mai sunt proiecte pentru la anul, în fază de pre-producție. Să vedem ce se întâmplă și cu televiziunea”, a mai spus Adrian Nartea, pentru UNICA.ro.

Citește și: Adrian Nartea își trăiește „Visul” după succesul serialului „Vlad”: „Cele mai frumoase lucruri ies din crize și din zone de foamete” / Interviu

Ce planuri are Adrian Nartea pentru sărbătorile de iarnă

De obicei, de sărbători, Adrian, Alina și fetițele lor merg la părinții lor, bunicii fetelor. La momentul interviului, actorul încă oscila între a sta acasă, în București, sau a pleca la părinții ei și ai Alinei. Cât despre Revelion, pe acela îl vor petrece cu siguranță acasă, alături de mai mulți prieteni.

„Suntem o comunitate drăguță de opt familii. Păstrăm pe tradițional. Nu sunt adeptul plecărilor exotice pentru că mi se pare că mă amăgesc. E ca și cum văd un demo din ceva ce-mi place foarte mult și trebuie să mă întorc la frig. Nu mă ajută”, a mai declarat Adrian Nartea, la Fresh by Unica.

Urmărește interviul integral cu Adrian Nartea pe canalul nostru de YouTube:

Foto: Instagram/Adrian Nartea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton