Fotografie inedită cu Kate Middleton şi Prinţul William, înainte de diagnosticul de cancer. Cât de fericit era cuplul regal: „Amabili şi prietenoşi”

.

O fotografie inedită cu Kate Middleton şi Prinţul William a fost dezvăluită de personalul casei în care s-au cazat, în timpul călătoriei din Ţara Galilor, în 2023. Cum arăta cuplul regal înainte ca Prinţesa să fie diagnosticată cu cancer?

Fotografie inedită cu Kate Middleton şi Prinţul William din călătoria în Ţara Galilor

Personalul locaţiei de 850 de lire sterline pe noapte, unde Prințul și Prințesa de Wales au stat în timpul călătoriei lor în Țara Galilor, în 2023, a distribuit o imagine nevăzută a cuplului regal.

Pe Facebook, Duffryn Mawr Country House a marcat aniversarea de un an de la șederea cuplului regal cu o fotografie în care William, 41 de ani, și Kate, 42 de ani, zâmbesc alături de personal. Postarea i-a lăudat pe Kate și pe William ca fiind „atât de amabili și prietenoși”, adăugând că a fost „o plăcere” să îi aibă ca oaspeți pentru noapte.

După ședere, Kate Middleton și Prinţul William au făcut alături de personalul locaţiei, o fotografie, şi au semnat şi în cartea de oaspeţi.

„Am fost încântați să îi primim pe William și Kate pentru o noapte aici când au vizitat Munții Brecon. Atât de amabili și prietenoși, a fost o plăcere să îi avem ca oaspeți aici.”, se arată pe pagina de Facebook Duffryn Mawr Country House.

Kate și William au stat doar o noapte în această casă de lux, înainte de a se implica în alte activități din sudul Țării Galilor, precum întâlniri cu echipele de salvare ale munților Central Beacons, dat fiind că Prinţul de Wales este o figură importantă în organizaţia Salvării Montane din Anglia și Țara Galilor.

Citeşte şi: Copiii Prinților de Wales, nevoiți să facă armata. Ce decizie a luat premierul britanic, în timp ce Kate Middleton luptă cu cancerul

Citeşte şi: Rutina de seară a lui Kate Middleton. Cum se pregătește Prințesa de Wales pentru zilele pline de evenimente oficiale

La momentul șederii lor, Kimberley Fry, proprietara Duffryn Mawr și a Bluebell, a declarat, că cei doi au intrat ca şi cum ar fi fost nişte simpli localnici.

„Aveau o rezervare și am păstrat-o discretă, dar localnicii din pub au fost foarte surprinși să îi vadă. Ne-am simțit foarte privilegiați să îi avem aici. Le-am perceput tariful obișnuit, așa cum facem pentru toată lumea.”, a mai spus Kimberley Fry, potrivit dailymail.co.uk.

Cum arată locuinţa care poate fi inchiriată cu 850 de lire pe noapte

Duffryn Mawr Country House este locul ideal pentru vacanţe şi poate găzdui 16 persoane. Locaţia este perfectă şi pentru organizarea nunţilor și se află în apropierea Parcului Național Brecon Beacons, unde Kate și William au călătorit pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a Salvării Montane a Munților Central Beacons.

Este deschis pentru membrii publicului pe Airbnb, la prețul de 850 de lire sterline pe noapte, cu un sejur minim de trei nopți și se mândrește cu priveliști panoramice asupra munților. În plus, față de cele șapte dormitoare, casa de țară se mândrește cu 74 de facilități, inclusiv o sală de sport, un spațiu dotat cu saună și jacuzzi, și o cameră pentru copii.

Kate Middleton s-a retras din viaţa publică, după ce a anunţat că are cancer

După ce a anunţat că suferă de cancer, Kate Middleton s-a retras din viața publică pentru a se concentra asupra tratamentului și recuperării, precum și pentru a-și proteja familia.

Cu toate acestea, valul de sprijin pentru prințesă continuă – iar personalul palatului încă primeşte mii și mii de scrisori, mesaje și cadouri din partea publicului care își oferă sprijinul.

Dacă într-o săptămână obișnuită, Palatul Buckingham primea peste 1.000 de scrisori săptămânal din partea publicului cu diverse întrebări sau urări pentru membrii familiei regale, fiind un volum imens şi greu de gestionat de echipă, după dezvăluirea problemelor de sănătate ale prințesei, numărul scrisorilor primite a explodat.

Kate Middleton a fost internată la începutul anului pentru o intervenție chirurgicală abdominală majoră. A rămas în The London Clinic timp de două săptămâni, înainte de a pleca acasă pentru a se recupera.

În martie, după o perioadă de speculații intense la nivel global despre sănătatea sa, însăși prințesa a confirmat că, deși starea ei nu fusese considerată cancerigenă în acel moment, medicii descoperiseră ulterior dovezi ale bolii.

A fost clară în privința faptului că trebuie să se concentreze atât pe recuperarea sa, cât și pe sprijinirea copiilor săi mici într-un moment dificil, cerând să i se ofere timp și spațiu în timp ce își finalizează tratamentul.

Deși nu au existat actualizări oficiale privind starea sa de sănătate, potrivit surselor The Mail, prințesa ar fi fost văzută în ultimele săptămâni mai des împreună cu familia sa, ceea ce poate fi interpretat ca un semn pozitiv de mulți.

Citeşte şi: Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a anunțat că suferă de cancer

Cu toate acestea, la începutul acestei săptămâni, Palatul Kensington a subliniat că ea încă are nevoie de timp și spațiu pentru a se recupera.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton