Foștii jurați Chefi la Cuțite, dați în judecată de Antena 1. Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu: „N-am făcut nimic rău”

.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost dați în judecată de postul de televiziune Antena 1, care le cere celor trei chefi să își respecte contractul și să revină pe platourile de filmare.

Postul de televiziune le-a intentat procese celor trei foști jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite – Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea – pe data de 23 noiembrie, la Tribunalul București, potrivit Libertatea.

Foștii jurați Chefi la Cuțite, dați în judecată de Antena 1

Prin acest proces, Antena 1 le cere lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea să își „execute contractul de prestații artistice”. Cei trei se aflau încă sub contract cu postul de televiziune în luna octombrie, când au anunțat că nu vor mai reveni pe platourile de filmare pentru cel de al 13-lea sezon al show-ului Chefi la Cuțite.

Luna trecută, Antena 1 surprindea cu un comunicat în care anunța că se desparte de cei jurați ai emisiunii culinare „după refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Antena 1 spunea atunci că cei trei chefi s-au declarat prea obosiți pentru a se întoarce pe platourile de filmare, cu toate că au avut o pauză de șase luni.

“Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, se arăta în comunicatul transmis în octombrie de Antena 1.

Tot atunci, Mona Segall spunea că a făcut tot posibilul pentru a-i convinge să nu renunțe la acest format.

„Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a afirmat producătoarea emisiunii Chefi la Cuțite.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, curtați de Pro TV. Reacția Antenei 1

Citește și: Irina Fodor, dezvăluirile momentului despre noul sezon Chefi la cuțite, după plecarea celor trei jurați: „Nu puteam dezamăgi!”

Citește și: De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi

Citește și: Andreea Bălan, vacanță de vis, alături de Ella și Clara: „Fără Victor?” Unde vor pleca, înainte de Crăciun

Cătălin Scărlătescu, primele declarații după ce a fost dat în judecată de Antena 1

În timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să facă vreo declarație pe acest subiect până acum, Cătălin Scărlătescu a afirmat că se aștepta ca acest lucru să se întâmple.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

Bucătarul le-a transmis și un mesaj celor din Antena 1, care l-au dat în judecată.

„Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva: «Băi, v-a dat în judecată Antena!». Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Contractul lui Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu Antena 1 se încheie la finalul acestui an.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton