Forbes 2022: Rihanna, Taylor Swift și Beyonce, printre cele mai puternice 100 de femei din lume. Ce averi au cele trei dive

.

Rihanna, Taylor Swift și Beyonce sunt din nou în topul Forbes al celor mai puternice 100 de femei din lume. Iată pe ce loc se clasează artistele în acest an!

Pentru al 19-lea an consecutiv, Forbes a făcut public topul anual al celor mai influente 100 de femei din lume. Lista este împărțită pe diferite categorii, de la politică, la artă sau filantropie. Și de această dată, Rihanna,Taylor Swift și Beyonce sunt incluse în faimosul la categoria „Divertisment”.

Rihanna, Taylor Swift și Beyonce, printre cele mai puternice femei din lume, în topul Forbes 2022

Publicația le-a lăudat pentru realizările lor în muzică și modă, dar și pentru profitul pe care l-au generat prin munca lor în anul 2022. Dintre cele trei dive, Rihanna s-a clasat pe locul 73 , datorită succesului dobândit cu linia de cosmetice Fenty, cât și cu cea de lenjerie intimă, Savage X Fenty.

Potrivit publicației, ea a devenit cea mai cunoscută personalitate din Barbados. Averea ei este în prezent estimată la 1,4 miliarde de dolari, ceea ce o poziționează pe locul 2.031, în topul persoanelor cele mai bogate din lume. Pe plan muzical, toate cele opt albume ale Rihannei au intrat în top 10 al Billboard 200, iar ANTI și Unapologetic au fost pe locul I.

Rihanna, Taylor Swift și Beyonce

La șase locuri distanță în spatele lui „RiRi” se află Taylor Swift, care s-a clasat pe locul 79. Publicația i-a lăudat turneul „Eras” care a fost sold out, dar și succesul înregistrat cu albumele „Midnights”, „Red” și „Fearless”. Anul trecut, artista s-a aflat pe locul 78. Averea ei netă, în 2022, a fost de 570 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Beyoncé este anul acesta pe locul 80, iar publicația i-a lăudat turneul „On the Run II”, pe care l-a realizat alături de soțul ei, Jay-Z, și care a generat peste 250 milioane de dolari profit, dar și performanța legendară de la Coachella din 2018. Averea netă a lui „Queen Bey” este în prezent de 450 de milioane de dolari.

Ursula von der Leyen, pe primul loc în topul Forbes 2022

Primul loc în clasamentul Forbes 2022 este deținut de Ursula von der Leyen, pentru modul cum a gestionat criza dintre Rusia și Ucraina. Aceasta este urmată de președintele Băncii Centrale, Christine Lagarde și de Vicepreședintele Statelor Unite, Kamala Harris. Oprah Winfrey se află, anul acesta, pe locul 24 în topul celor mai puternice 100 de femei din lume, în topul realizat de Forbes.

Lista celor mai puternice 100 de femei din Forbes este un clasament anual al femeilor care dețin o influență publică substanțială în societate și este determinată de bani, mass-media, impact și sfere de influență. Rihanna, Beyoncé șiTaylor Swift au fost prezente și anul trecut în top, clasându-se pe locurile 68, 76, respectiv 78.

Sursa Foto: Shutterstok

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton